Konu: Multi ve Hile  (Okunma sayısı 532 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2025 18:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe_Cortez @CigARAm

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.10.2025 1536

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar ve Multiaccount

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fotoğraf gayet her şey belli şahısın zaten multileri bulunmakta gerekli kontrolü sağlıyabilirsiniz bunun dışında baya aim gibi şeylerde kullanıyolar ekipçe ve ek olarak videodada göründüğü üzere şahıslar kendileri itiraf ediyor Cigaramın multisi olduğunu

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
  https://resmim.net/i/hile222.jyxGJD

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.10.2025 19:04
arkadaş ban yiyeceğini anladığı için mal varlığını aktarcaktır incelensin.

#2 - 08.10.2025 19:11
Selamlar,
Öncelikle belirtmek isterim ki, Vice Yönetimi olarak bu şahıs çoklu hesap (multiaccount) ve hile kullanımı nedeniyle birliğimizden uzaklaştırılmıştır. Kendisi hakkında tarafımızca gerekli şikayet işlemi yapılmıştır. Ancak şahıs, bu duruma tepki olarak benim tarafımdan atıldığını bildiği için, açtığım ekranlardan yayın görüntüsü (screenshot) alarak montaj yapmıştır.

Paylaştığı görüntüler 240p veya 480p çözünürlükte, oldukça bulanık olup montaj izleri açıkça belli olmaktadır. Biz bu sunucuda zaman ve emek harcayarak, aynı zamanda Partnerlik ve maske kullanım hakkı gibi desteklerle sunucuya katkı sağlamaktayız. Bu kadar emek ve desteği riske atarak neden hile yapalım?

Ayrıca, eğer gerçekten video kaydı aldıysa, neden iddia ettiği kısmı videoya dahil etmemiştir? Montaj yaptığı her açıdan belli olmaktadır. Gerekirse geçmişteki hile şikayet arşivlerinden örnekler sunabilirim; benzer şekilde montaj olduğu tespit edilen şikayetler mevcuttur.

Son olarak, konuyla ilgili tarafıma mesaj gelmediği sürece ileti atmayacağım.
« Son Düzenleme: 08.10.2025 19:19 CigARAm »

#3 - 08.10.2025 19:14
 ::) ::) ::) ::) Çok komiksin kanka gül gül öldüm montaj diyor JSDJFUISDJFSDFSDFSDFSFD daha ileti gelmiycek işim gücüm yok sana montaj yapıcam arkadaş j espsi kullanıyor sestede her gün yayın açtığı için patlamıştır kendisi iyi günler.

#4 - 08.10.2025 19:17
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=177617.0 bu şikayettede göründüğü gibi chatte Felipe Cortez vardır işim gücüm yok ikinizede montaj yapıcam demi kanka çok komiksin seste açtığınız yayınlardan dolayı ikinizde patladınız arkadaş yönetimi kandırmaya çalışmaktanda işlem uygulanmasını isterim kalite düşük olması sebebide sanırım yayın açtığı esnada ss aldım bundan dolayı olabilir iyi günler.

#5 - 08.10.2025 19:23
https://resmim.net/i/j0W8hk ssde göründüğü arkadaşa ssi attığımda zaten montaj gibi bir şey olsaydı montaj derdi fakat oda biliyorki doğru o yüzden benim hile kullandığımın ssni olduğunu belirtiyo bunla tehdit ediyor bende ssin varsa açabilirsin dedim arkadaş yönetimi aptal yerine koymaktanda işlem uygunlanmasını istiyorum.

#6 - 08.10.2025 19:37
Senin kadar zeki bir SAMP oyuncusu görmedim bu alemde.
Kendi attığın ekran görüntüsünde montaj yapıp üstüne para istiyorsunuz, ben göndermezsem de o montajı kullanıyorsun.
Arkadaş attığı ekran görüntüsünü silmeden önce ben zaten kaydettim. Bu nedenle artık daha fazla mesaj göndermeyeceğim, konu sonuçlanabilir.

#7 - 08.10.2025 19:44
Ne ne paramı istiyorum :D çok komiksin sen ben değil siz benden para istediniz madem param istedim diye bir iddan var ss atsana yada bir kanıt? yada tüm discord konuşmalarımızıda buraya atabilirsin böyle bir iddan var ya arkadaş ekran görüntüsünde gayet belli hile kullandığı şimdi ise salağa yatıp montaj yaptın numarasına yatıyor sonuçlanabilir.

#8 - 08.10.2025 22:52
Kardeşim ne içiyorsun sen ben ayıkamadım? https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=177617.0 buradaki şikayette 2 multi hesabınla savunma yazmışsın sen ne işsin? XD

#9 - 09.10.2025 00:04
Arkadaşların sanırım konuyla alakalı bir savunması yok yani iki aynı ekipten iki kişiyede montaj yapamıycağım için uydurduğunuz senaryoya kim inanır bilmiyorum ama sonuçlabilir her şey ortada belli.