(NOT OLARAKTA DİSCORD KANİT NİTELİGİ TASİMAMAKTADİR SİZDE BİLİYORSUNUZ. )
KSKAKAKAKSAKSKSKSNSNSBXNSKSJSJSJSJSJSKAMSNSNSNSNSJSKSJSKSKS
Sayın yetkili, öncelikle selamlar. Arkadaş bizim birlik üyemiz, kendisi multiaccount hesabından kumar oynuyormuş. Bizimle oynadı, farkına varmadık. Kendisi birlikten attık, üstelik kendi birlik üyem olduğu halde şikayet de açtım. Bunu bilmenizi isterim. Malik Carter denilen bu şahısla kumarda krupiyer olarak kendim olmak istiyorum, kabul ettiler iki taraf da. Sonrasında kumar oynatmaya başladığımda **/zar çift** komutunu kullandığım belli oluyor. Gerekirse log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. Emote ile zar çift farklı görünüşe sahip olur sayın yetkili ve böyle bir bug abusenin var olduğu halen kesin değildir. Böyle bir bug abuse mü, cleo mu yok, yani böyle bir şey yok. Videoları izlemeyeceğim bile çünkü kendisini kandırmaya başladık. Kandırmaktan kastım trolledik. Yok neymiş, ben Manifesto ve arkadaşım gece üçte oturduk, böyle bir cleo geliştirdik, sen de ilk kurbanımızsın tarzı trolledik. Sonrasında ise arkadaş bunu ciddiye alıp parasını istemeye başladı orijinal hesabından. Ben de durumu öğrenip multiden şikayet açtım, bakabilirsiniz ve birazdan gerekli kanıtları tekrar atacağım.
Demek istediğim, arkadaşı trolledik ama dolandırıcılık ve bug abuse yoktur olayda. Kesinlikle ve kesinlikle **/zar çift** komutu kullanılmıştır. Videoda her şey gözükür. Emote atsaydım yazı şekli değişik gelir diye düşünüyorum, hiç denemedim. Şikayete daha fazla ileti gelmeyecektir. Multi arkadaşımız şikayeti ciddiye alarak açmış gibi gözüküyor, kabul etmiyoruz kesinlikle bu şikayeti. Gerekirse log kayıtlarına bakılsın. **/zar çift** komutu kullandım, arkadaşın şansı yoksa umurumda değil. İyi günler.