Konu: Bug Abuse Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 379 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2025 02:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @carlos77 Vadad_Radkovic @Rock58 Aslan_Simonyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.10.2025 00.23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse ve Dolandırıcılık ve Yasaklı Cleo

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 7 Ekim gecesinde Aslan isimli arkadaşla kumar oynuycaktık kurpiyer olarakta Vadadı seçtik bizim yerimize o zarları atıyordu fakat hep aslan kazanıyordu ve hep ilk zarları aslana atmasına rahmen aslan patlamıyordu ya 20 yada 21de duruyordu meğersem discordda konuşunca söylediler arkadaşlar /zar cift değilde renkli emote atıyolarmış ve kendisi ayarladığı için böyle böyle zengin olmuşlar zaten Radkovlar mtadan gelen bir kitle haklarında çok şikayetlerde var kendileri forum banı yemişlerdi ekipçe ama forum banları açılmış ama durmak yok kaldıkları yerden devam ediyolar böyle böyle tüm sunucuyu soymuşlar ve bana şikayet açtıktan sonra yüzsüz gibi para verirsen şikayeti kapatırım diyolar bunların allahları para olmuş arkadaşların her şeyleri kontrol edilsin hala daha multileri olabilir seste zaten kendileri her şeyi itiraf ediyolar moskova olan vadad slayer21 ise aslan

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1. video
2. video
3. video

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.10.2025 14:01
(NOT OLARAKTA DİSCORD KANİT NİTELİGİ TASİMAMAKTADİR SİZDE BİLİYORSUNUZ. )

KSKAKAKAKSAKSKSKSNSNSBXNSKSJSJSJSJSJSKAMSNSNSNSNSJSKSJSKSKS

Sayın yetkili, öncelikle selamlar. Arkadaş bizim birlik üyemiz, kendisi multiaccount hesabından kumar oynuyormuş. Bizimle oynadı, farkına varmadık. Kendisi birlikten attık, üstelik kendi birlik üyem olduğu halde şikayet de açtım. Bunu bilmenizi isterim. Malik Carter denilen bu şahısla kumarda krupiyer olarak kendim olmak istiyorum, kabul ettiler iki taraf da. Sonrasında kumar oynatmaya başladığımda **/zar çift** komutunu kullandığım belli oluyor. Gerekirse log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. Emote ile zar çift farklı görünüşe sahip olur sayın yetkili ve böyle bir bug abusenin var olduğu halen kesin değildir. Böyle bir bug abuse mü, cleo mu yok, yani böyle bir şey yok. Videoları izlemeyeceğim bile çünkü kendisini kandırmaya başladık. Kandırmaktan kastım trolledik. Yok neymiş, ben Manifesto ve arkadaşım gece üçte oturduk, böyle bir cleo geliştirdik, sen de ilk kurbanımızsın tarzı trolledik. Sonrasında ise arkadaş bunu ciddiye alıp parasını istemeye başladı orijinal hesabından. Ben de durumu öğrenip multiden şikayet açtım, bakabilirsiniz ve birazdan gerekli kanıtları tekrar atacağım.

Demek istediğim, arkadaşı trolledik ama dolandırıcılık ve bug abuse yoktur olayda. Kesinlikle ve kesinlikle **/zar çift** komutu kullanılmıştır. Videoda her şey gözükür. Emote atsaydım yazı şekli değişik gelir diye düşünüyorum, hiç denemedim. Şikayete daha fazla ileti gelmeyecektir. Multi arkadaşımız şikayeti ciddiye alarak açmış gibi gözüküyor, kabul etmiyoruz kesinlikle bu şikayeti. Gerekirse log kayıtlarına bakılsın. **/zar çift** komutu kullandım, arkadaşın şansı yoksa umurumda değil. İyi günler.

#2 - 08.10.2025 14:06
Arkadaşa multiaccounten bundan bir yada iki gün önce şikayet acmistim arkadaş bu videoları kaldirmasin kesinlikle kendi eliyle kendi patlattım Malik carter sayın yetkili benim açtığım Multi şikayetine akşam ekleme yapıp delil olarakta buraya atacağım ve arkadaş REVENGE 1 REVENGE 2 ooc ticaretin döndüğü sunucularda  bulunuyor. ne kadar yanlış bir davranış @Manifesto
« Son Düzenleme: 08.10.2025 14:34 carlos77 »

#3 - 08.10.2025 14:56
Merhaba, şikayeti açan arkadaş büyük olasılıkla multiaccount. Bende bu konuyla ilgili bazı kanıtlar ekleyeceğim.

Arkadaş bizim birliğe girmişti, discord kullanıcı adıyla bu karakterin bulunduğu forum hesabının kullanıcı adı aynı.
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Asher Cohen ile Roman Kilbride karakterleri arasındaki hareketler incelenmeli diye düşünüyorum. İyi forumlar.

#4 - 08.10.2025 18:25
İncelemede

#5 - 10.10.2025 00:54
https://hizliresim.com/7eu2wtv arkadaş bir şaka yapalım dedi bende şakasının devamını ettirdim yani bakabilirler sadece trolledik arkadaşı biz Cleo olmadığımızı biliyorduk onun için serbest konuşuyorduk yani sesimizi kaydedeceğini tahmin etmiştik, ardından arkadaşın multi olduğunu öğrendik şikayet açtık ve birlikten attık .

#6 - 10.10.2025 23:39
Multi olduğumun kanıtını sunarsan ona göre konuşuruz

#7 - 11.10.2025 13:17
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=177544.0

Zaten hakkında şikayet açtık ve kanıtlarımız mevcut en kısa zamanda adminler inceler  sonuçlanabilir.

#8 - 12.10.2025 22:27
Dediğimiz gibi kişi Multi'den ban yedi Multi olduğunu söylemiştik.

#9 - 12.10.2025 22:40
Her şeyi geçtimde bunlar nası ses la