Kişiler ile oluşum bölgemiz arasında, kontak halindeyiz. Kontakdan kastım, bir-birimiz ile sözlü taciz, brawl rolleri ve çatışma halinde olduğumuz ap-açık ortada. Kişiler bizim hood bölgemiz arasında olan bir sokağa bir ekibi çağırıyorlar, olay burada başlıyor. Kişiler ile karşılıklı atışmaya başlıyoruz, kanıtını size sunayım. Bir kaç "it konuşuyor, işte onları takmayın falan gibisinden. Olaylar burada başlıyor, rolün karşılaşması ile beraber. Sonuçta bize köpek muamelesi çekiyorsun, oracıkta seni de vurabilirdim sonuçta sokak benim, bana benim bölgemde hoodum içerisinde haraket edemezsin. Sokağımda bana konuşma muamelesi çekiyorsun, sen kimsinde kimin hood'u içerisinde beni susturma muamelesi yapaaksın? Aşşağıya tükürdüğümüz vakit ise, ss alıp şikayet açacağım mantığında ilerliyorsun. Tamamen aciz bir kişiliğe sahipsin. (Öznel.)

Burayı geçecek olursak, aşşağıya tükürüyorum kişilerin olduğu yere. Donald Bronx'un kafasına falan değil? Ama istesem onu da yapardım, çünkü tükürme rolü il-legal bir rol değil. Fear yapmadığını düşünürsek ki yapmıyorsun. Bir sürü kanıtımız niteliğine, ihlal sayılmıyor. Ayrıca, sokağına konduğun bir insanın bunu sana yapması çok normal bir şey. Amerikada bir çetecilerin sokağına konarsan. Seni oracıkta vururlar, bunu düşünmelisin. Oluşum şikayetlerinde, IFM'nin bir hatası sonucu bu doğuyor. Olabilir, insanlık hali. Olmayacak şeyler değil ancak, rollerini IFM'nın seni üyarmış olmasına rağmen düzgün yerlerde sürdürmelisin. Ganton sokağı dışında. Savunma kısa öz basit.
İyi forumlar.