Konu: Yetersiz Oyuncu Profilleri  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2025 22:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Penyamin_Termendzhyan @dardayimyalanimyok06 John_Carrington @Loreks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sean_Buscogni @f4tihovic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.10.2025, 21.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak (normal konuşma, /aw, /w, vb.)
- Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek
- Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
- Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek
- Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Las Venturas Crime Web birliğinin, onaylı hoodunda rol yaparken bu iki karakter yanımıza geldi. Ic Chatte, yanıma yaklaşıp, "Merhaba bayan, tanışalım" diyerek role giriştiler. Bende, rolde onları reddettim. Bundan sonra ise, "büyük meme" gibi bir yazı ile taciz rolüne giriş yaptılar. Sonrasında ise, Ic chatte OOC konuşup, EMOTESİZ şekilde bana vurarak ortamdan ayrıldılar. Bunu yapan insanların, geçmişte yasak yediğini varsayıp üstüne de seviyesinin yüksek olduğunu düşünürsek... Daha temiz bir vice için, ilettiğim şikayetin kanıtları ile birlikte cezalarını çekmesini temenni ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 05.10.2025 22:05 emirhanvettel »

#1 - 05.10.2025 22:03
Şahitliğimi onaylıyorum, ihlalleri yapan karakterlerin seviyeleri de dikkate alınsın. Oyunda bu denli saat harcamış oyuncuların bu tür gereksiz davranışlara zaman harcamasını gereksiz buluyorum.

#2 - 06.10.2025 17:17
bence gayet yeterlı bır oyuncu profılıyım

#3 - 06.10.2025 17:20
temiz bir vice için savunma yapıyorum
Sste bir şey yaptığımı görmüyorum pmden arkadaşıma yazacağıma t chatten yazmışım fark etmedim samp oynamıyordum uzun zamandır aklım karıştı ehm dıyerek duzelttim baskada bir sey yapmamışım kuran çarpsın her şey ortada

#4 - 06.10.2025 17:22
Komutar bey biz bir şey yapmadık, gayet yeterliyiz. Hatamiz için kusura bakmayın. :sampanya: :vice:

#5 - 06.10.2025 17:24
taciz etmedim ellemedim yalan söylüyor, sslere bakın. koca meme demişim memen büyükse diyebilirim.

#6 - 06.10.2025 20:34
Arkadaşlar gerekli savunmasını (:D?) yaptı. Sonuçlanabilir, benden başka ileti gelmeyecek.

#7 - 07.10.2025 16:28
Bende bir kadın karakter olarak böyle boş tacizlere çok uğruyorum arkadaşı destekliyorum yıl 2025 halen böyle tiplemelerin ömrü tükenmiş durumda değil

#8 - 07.10.2025 19:58
ne tacizi elledim mi sizi :D

#9 - 07.10.2025 20:32
John_Carrington karakteri Retarted RP ihlali nedeniyle cezalandırılacak.