Konu: Quinell Young G1  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2025 21:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quinell Young @ @bandaholic
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Videoda mevcut.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile karşılıklı brawla girdik, brawlda kişinin hp can barı olmadığından kaynaklı canının gitmediğini düşündük. Elias Munoz karakteri ile, o iki mermi ben ise üç mermi attığımda bu mermilerin tekabülü 200 hp'nin üstüne denk gelmektedir. Kişinin god olduğu videoda bariz belli olup yasaklanmasını talep ediyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşımın adına açılan bir şikayet, temiz bir vice mümkün.

#1 - 05.10.2025 21:50
Videoda gözüktüğünün aksine god mode kullanmıyorum arkada vpn açık pingim de yüksek, adminler hasar loglarımdan mermi yiyip yemediğimi kontrol edebilir. Gerekirse oyun modlarımı admin eşliğinde paylaşabilirim. Her türlü incelemeye açığım hiçbir şekilde mermi yemedim. Loglarıma da düşmedi, lagdan dolayı bu şekilde gözükmüş olabilir. Videodaki gözüken saat ile paylaştığım ssdeki saat aralığında herhangi bir yara aldığım gözükmüyor. God kullanıyor olsam dahi sistem loglarına düşerdi. Kontrol edilebilir.

Arkadaş bu sste god modeyi kapatıp köprüden atlayıp canımı azalttığını söylediği için bir öncesinde aldığım ss

Silahlı rollerle işim yok, sadece rol yapmak ve kaliteli vakit geçirmek için bu sunucuya giriyorum. Ayrıca orada silahım yok bir şeyim yok, neden sana karşı god açayım, vurulurum ve şikayet açarım.

Dediğim gibi her türlü incelemeye açığım, kesinlikle bir yazılım kullanmıyorum sorunun vpn açık olmasından ve pingimin yüksek olmasından kaynaklandığını veya karşılıklı brawl rolündeydik bundan dolayıda olacağını düşünüyorum  benim oyunumda bana bir tane bile mermi gelmedi fakat atılan yumruklardan canım azaldı.
Ayrıca orada emote dahi atmadan beni vurmak için bile hiçbir sebebiniz yok, gelip küfür edip brawl rolüne girip ateş ediyorsunuz. Amaç?
Mantıken oyunda bana mermi değerse hasalarıma düşmüş olması gerekiyor, ben sen sıkınca stunda yemedim hasarlarıma da düşmedi.

Arkadaşların attığı videodaki gözüken saat ve benim ss attığım saat tam olarak aynı dakika içerisinde, hile hurda bir şey yapmış olamam. Tamamen pingden kaynaklı veya oyun hatası.
« Son Düzenleme: 06.10.2025 13:40 bandaholic »

#2 - 06.10.2025 10:03
Videoda gözüktüğünün aksine god mode kullanmıyorum arkada vpn açık pingim de yüksek, adminler hasar loglarımdan mermi yiyip yemediğimi kontrol edebilir. Gerekirse oyun modlarımı admin eşliğinde paylaşabilirim. Her türlü incelemeye açığım hiçbir şekilde mermi yemedim. Loglarıma da düşmedi, lagdan dolayı bu şekilde gözükmüş olabilir. Videodaki gözüken saat ile paylaştığım ssdeki saat aralığında herhangi bir yara aldığım gözükmüyor. God kullanıyor olsam dahi sistem loglarına düşerdi. Kontrol edilebilir.

Arkadaş bu sste god modeyi kapatıp köprüden atlayıp canımı azalttığını söylediği için bir öncesinde aldığım ss

Silahlı rollerle işim yok, sadece rol yapmak ve kaliteli vakit geçirmek için bu sunucuya giriyorum. Ayrıca orada silahım yok bir şeyim yok, neden sana karşı god açayım, vurulurum ve şikayet açarım.

Dediğim gibi her türlü incelemeye açığım, kesinlikle bir yazılım kullanmıyorum sorunun vpn açık olmasından ve pingimin yüksek olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, benim oyunumda bana bir tane bile mermi gelmedi fakat atılan yumruklardan canım azaldı.
Ayrıca orada emote dahi atmadan beni vurmak için bile hiçbir sebebiniz yok, gelip küfür edip brawl rolüne girip ateş ediyorsunuz. Amaç?
Mantıken oyunda bana mermi değerse hasalarıma düşmüş olması gerekiyor, ben sen sıkınca stunda yemedim hasarlarıma da düşmedi.

Arkadaşların attığı videodaki gözüken saat ve benim ss attığım saat tam olarak aynı dakika içerisinde, hile hurda bir şey yapmış olamam. Tamamen pingden kaynaklı veya oyun hatası.
Birader /hasarlar yazıp ekran görüntüsü alıyorsun ki onda da hasarların da gözükmüyor sonra alakasız sırf dolu görünsün diye durduğun yerde yine ekran görüntüsü alıyorsun onlarıda hile değilim diye kanıt olarak sunuyorsun. Varsa elinde video kaydın at boş boş ekran görüntüsü alıp amacım rol vs diyip masum adam numaraları yaparak savunma yapma.

#3 - 06.10.2025 12:58
Olay burada kardeşim benim ekran görüntüsü boş değil, bana mermi bile gelmedi yüksek ihtimalle lagdan kaynaklanıyor. Hasarların yok diyorsun evet hasarlarım yok çünkü benim oyunumda bana mermi falan isabet etmedi.
Alakan olmayan şikayetlere de karışıp nasıl savunma yapacağımı söyleme gerekli savunmayı yaptım.
« Son Düzenleme: 06.10.2025 13:08 bandaholic »

#4 - 06.10.2025 13:42
Olay burada kardeşim benim ekran görüntüsü boş değil, bana mermi bile gelmedi yüksek ihtimalle lagdan kaynaklanıyor. Hasarların yok diyorsun evet hasarlarım yok çünkü benim oyunumda bana mermi falan isabet etmedi.
Alakan olmayan şikayetlere de karışıp nasıl savunma yapacağımı söyleme gerekli savunmayı yaptım.
Alakam var olay yerinde bende vardım videoda gözüküyorum zaten. Bu attıkların kanıt sayılmaz. Alakasız ekran görüntüsü atıyorsun.

#5 - 06.10.2025 14:17
Alakam var olay yerinde bende vardım videoda gözüküyorum zaten. Bu attıkların kanıt sayılmaz. Alakasız ekran görüntüsü atıyorsun.
Alakasız değil, ateş ettiğinizde sistemsel bir sıkıntıdan dolayı hasar yemediğime dair kanıt bu. God açık olsa dahi o mermi bana isabet edince hasarlarıma düşecektir. Yeterli bir kanıt.

#6 - 06.10.2025 14:46
Birader sistem şöyle işliyor güzel kardeşim orda da yazıyor kafanı kaldırıp Chat kısmını okusaydın "Yaralı değilsin" yazısını görürdün. /hasarlar komutu sadece yaralıya düştüğünde gözüküyor hani canımız bitip düştüğümüzde yaralıya düşüyoruzya birkaç saniye işte o zaman kullanılır o komut bunu öğretiyim sana. Yani sen /hasarlar yazıp çıkmayınca hiç damage almadığını düşünüyorsun herhalde. Artık full God ile oynayıp yaralıya düşmediğinden bunu bile bilmiyorsun neyse faydam dokunsun öğrenmiş ol. O yüzden attığın SS'ler kanıt niteliğinde değil.

#7 - 06.10.2025 15:15
Orada god falan kullanmıyordum, atılan yumruklardan dolayı canım azaldı. Yüksek ihtimalle pingimin yüksek olmasından kaynaklı hasar almadım, bütün oyun dosyalarımı admin eşliğinde gösterebilirim. Hiçbir yazılım kullanmıyorum, Hasarların hepsi loglara düşmüştür. Kontrol edilebilir.
Bende vuramadınız sanmıştım, videoyu görünce şaşırdım, hile değil oyun içinde olan bir hata. Gerçekten god açmış olsaydım burada bu kadar açıklama yapmazdım, bariz belli olduğunu söyleyip savunma bile yapmazdım. Ayrıca orada brawl dönüyordu, bundan dolayı bir bugda olmuş olabilir bazen birbirimize vururken iki tarafında hasar almadığı durumlar ile karşılaşabiliyoruz. Orada g1 bassam canım yükselir, Can barım yüzde yirmi beş durumda, benim oynunumda bana mermi bile isabet etmedi, canım tamamen atılan yumruklardan dolayı azaldı. Hasarlarımda çıkmıyorsa hasar loglarına illa ki mermi isabet ettiği düşecektir, kontrol sağlansın. Eğer attığınız mermilerden dolayı 200hplik bir damage yediysem ve ölmediysem her türlü cezaya razıyım. Tamemen hata, gerçekten hiçbir yazılım kullanmıyorum.
« Son Düzenleme: 06.10.2025 15:28 bandaholic »

#8 - 06.10.2025 17:19
Orada god falan kullanmıyordum, atılan yumruklardan dolayı canım azaldı. Yüksek ihtimalle pingimin yüksek olmasından kaynaklı hasar almadım, bütün oyun dosyalarımı admin eşliğinde gösterebilirim. Hiçbir yazılım kullanmıyorum, Hasarların hepsi loglara düşmüştür. Kontrol edilebilir.
Bende vuramadınız sanmıştım, videoyu görünce şaşırdım, hile değil oyun içinde olan bir hata. Gerçekten god açmış olsaydım burada bu kadar açıklama yapmazdım, bariz belli olduğunu söyleyip savunma bile yapmazdım. Ayrıca orada brawl dönüyordu, bundan dolayı bir bugda olmuş olabilir bazen birbirimize vururken iki tarafında hasar almadığı durumlar ile karşılaşabiliyoruz. Orada g1 bassam canım yükselir, Can barım yüzde yirmi beş durumda, benim oynunumda bana mermi bile isabet etmedi, canım tamamen atılan yumruklardan dolayı azaldı. Hasarlarımda çıkmıyorsa hasar loglarına illa ki mermi isabet ettiği düşecektir, kontrol sağlansın. Eğer attığınız mermilerden dolayı 200hplik bir damage yediysem ve ölmediysem her türlü cezaya razıyım. Tamemen hata, gerçekten hiçbir yazılım kullanmıyorum.
::) 200hp falan filan, 300 hp değerinde damage yiyorsun. Yönetimi kandırmaya çalışıyor birde.

https://streamable.com/0udhri

#9 - 06.10.2025 17:43
::) 200hp falan filan, 300 hp değerinde damage yiyorsun. Yönetimi kandırmaya çalışıyor birde.

https://streamable.com/0udhri
Kimseyi kandırmaya çalıştığım yok, dediğim gibi hiçbir hile kullanmadım. Pingimden kaynaklı olduğu düşünüyorum.