Konu: Resimdeki duruma düşeceğin bir fikrini belirt. Dinleyeceğiz ve yargılamayacağız.  (Okunma sayısı 547 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.10.2025 17:55
mind vorteks küçük yaşlı samp oynayan kardeşimize zarar veriyor, eskiden 01 şimdi mind vorteks

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 03.12.2025 15:33
mind vorteks küçük yaşlı samp oynayan kardeşimize zarar veriyor, eskiden 01 şimdi mind vorteks
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 05.12.2025 21:25
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 10.12.2025 12:12

fazlasıyla katılıyorum.

Yaşı küçük olanlar özentiliğiyle kendisini belli ediyor, az kafanızı kullanın özenilecek şeyler mi diye zaten mind vortexi açıyorsun izliyorsun ilk on dakikada yirmi çocuk ölmüş mantıklı geliyor mu??? 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 11.12.2025 01:12
İllegal kitlenin çoğu hile, bu durum iki kitleyi ön plana çıkarıyor.

Açtığı hileyle hava atıp cool olduğunu düşünen dangalaklar

Bu dangalaklardan ötürü oyun zevki bozulup mecbur kalıp hile açanlar

-

İllegal kitlenin %80'i Ramazan Baygara ve Ramiz Karaeski rolü yapıyor (hepsi usta rolcü knk)

Legal rolü yapanların birçoğu tamamen egosunu tatmin edip ERP ortamı oluşturmak için bu rolleri yapıyorlar. Bir nevi FB ortamı

Bu saydığım kitlelerin amacı rol yapmak değil. İlk kitle kulaklığı takıp tiktok mafyalarına ait sesleri dinletip evin içinde volta atarken öbür kitle ise ego tatmin edip ağır teşhir içeren skinler attırarak ilgi çekiyor. Cinsel ihtiyaç giderme durumu burada başlıyor

-

Şahsen 2020 Kingpin döneminden sonra hiçbir siyahi birliğinin gerçek çete kültürünü yansıtabildiğini düşünmüyorum. Günümüzdekiler yeniliğe kapalı ve Kiremithane rolü yapıyorlar.

-

Sunucunun büyük bir bölümü ABD kültürüne hakim değil ve bu durum ortaya hiç hoş manzaralar çıkarmıyor. Bir şeyi yapacaksanız hakkını verin

-
GEREKSİZ SA:MP EGOSU VE KONSEPT
ben şahsen bir kültürü öğrenmek için o kültürle alakalı birliklerde R1 başlayıp ufkumu genişletiyorum ve köpek gibi araştırıyorum. Eğer ilgimi çekerse o kültürü iyice öğrenip birlik açıyorum. Çoğu kişi bunu düzgün araştırma yapmadan gerçekleştirip birliğini açıyor ve alay konusu oluyor. Siz veya bir başkası kimseden üstün değil, sen veya ben birisinin birliğine girdiğimde "asdasad Ahmet'in birliğe girmiş la xd" demeyecek çünkü kimse seni veya beni umursamıyor. Aslında milletin çoğu bu yüzden konseptleri düzgün yansıtamıyor

-

Çeteci rolü yapmak Cengo-Burak RP değildir
Mafya rolü yapmak R.Baygara RP değildir

-

ROL YAPIN
Birliklerin uzun ömürlü olmama sebebi herkesin sesli sohbete girip muhabbet etmesi. Bu durum emin olun RP'ye engel oluyor ve sohbet ettiğiniz için zaten rol yapma gereği duymuyorsunuz. @apollo kardeşimle o kadar rol yaptık, dm'de bile sese girmedik bu yüzden iki kişi rollesek bile bundan çok zevk aldık

-

Skin attırmanız sorun değil fakat IMVU kullananlar tamamen ilgi çekmek ve ERP yapmak için kullanıyor. Çeteci skinleri genel olarak rezalet, Mob-mafya skinleri hayvan ölüsü gibi. Siyahi-hispanik gangsterler sadece skinny jeans giymiyor beyler.
Mafyalar sadece takım elbise, deri ceket giymiyor

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok