Konu: Ege, Car Surfing - NON RP  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2025 15:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Foden Cruyff - Jayden Hawkins  / @Panzertruppe @ege the b3st

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bilmeyerekten kasıtlı olmayaraktan yaptığım bir ihlal sonucunda, kişilerin kanıt olarak nitelendirdiği videoda yaptığı ihlalller tek kişilik bisiklete iki kişi binmek, o bisiklette en tepeye zıplamak söz konusudur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Akıllılık edip video'u gizliye/silmeye çalışma yedekledim egecim, iyi forumlar.

#1 - 05.10.2025 18:36
İhlal yaptığımı kabul ediyorum. Car Surfing ihlali tamamen benim sorumluluğumda gerçekleşti, üstteki arkadaşımın bir suçu yok. Atla ihlal değil demiştim. NON RP'lik bir durum göremiyorum.

#2 - 05.10.2025 20:31
İhlal yaptığımı kabul ediyorum. Car Surfing ihlali tamamen benim sorumluluğumda gerçekleşti, üstteki arkadaşımın bir suçu yok. Atla ihlal değil demiştim. NON RP'lik bir durum göremiyorum.
Hayır, onunda bir suçu var. Oyuna kayıt olurken kurallara göz gezdirmemiz bir kural. Car Surfing yaptığı için onunda ceza almasını talep ediyorum.

#3 - 05.10.2025 22:01
tamamdır :D

#4 - 06.10.2025 15:20
İkisi de ceza alacak.