Konu: rashad covington - felipe cortez /q  (Okunma sayısı 278 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2025 13:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashad Covington @orange34 - Felipe Cortez @CigARAm

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel_Cifaretto - @SamRole

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: vuruluyorlar sonra da q atıyorlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 05.10.2025 19:11
Log kayıtları incelensin oyuna girdim beni sürekli ezerek öldürdükleri için buga girdim oyundan çıkıp girdim aynısı oldu tekrar girdim 5 dakika bile geçmemiş hatta 1 dakika bile sayılmaz log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum gerekirse kanıt atarım.

#2 - 05.10.2025 19:13
https://hizliresim.com/1vbpw20

Tarihe iyi bakmanızı rica ediyorum 1:42  oyundan q atmadım ayağı kalktım ve biraz takıldıktan sonra çıktım oyundan zaten kimse yoktu.

Felipe Cortez adlı arkadaş içinde aynısı geçerlidir bakılabilir

Şikayeti çürüttüğümü düşünerek daha fazla ileti yollamıyacağımı belirtiyor ve gerekirse log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum.

#3 - 05.10.2025 19:16
Rashad Covington'un söylediği ve dediği gibi log kayıtları incelenmesi gerekiyor. Bug'dan kaynaklı olarak q atıp girmiş bulunuyorum.

#4 - 05.10.2025 20:03
Biz sürekli roleplay kavramına uyduk rolümüzü gerçekleştirdik. Şahıslarada Aimbottan şikayet açtık.

#5 - 08.10.2025 17:56
5 dakika sonra girmediklerine dair kanıtlarınız yoksa şikayeti kapatacağım

#6 - 08.10.2025 18:50
Bu şikayet tekrar neden açılıyor?

Üst tarafta zaten SS'lerimi yollamışım karşı tarafında Ss'nide görebilirsiniz herşey ortada oyuna girişi tekrar sağladık arkadaşlara AİMBOTAN şikayet açtık vurulunca aniden hepimiz buga düşüyoruz ve 1 veya bilemedin 2 dakika içerisinde oyuna tekrar dönüyoruz. görebilirsiniz kanıtlarda tekrar dediğim gibi daha fazla kanıt gelmeyecektir herşey ortadadır ihlal söz konusu yoktur, eğer tam emin bile değilseniz log kayıtlarını inceleyebilirsiniz ssleri sundum.  @Heavenly

#7 - 08.10.2025 20:24
Bu şikayet tekrar neden açılıyor?

Üst tarafta zaten SS'lerimi yollamışım karşı tarafında Ss'nide görebilirsiniz herşey ortada oyuna girişi tekrar sağladık arkadaşlara AİMBOTAN şikayet açtık vurulunca aniden hepimiz buga düşüyoruz ve 1 veya bilemedin 2 dakika içerisinde oyuna tekrar dönüyoruz. görebilirsiniz kanıtlarda tekrar dediğim gibi daha fazla kanıt gelmeyecektir herşey ortadadır ihlal söz konusu yoktur, eğer tam emin bile değilseniz log kayıtlarını inceleyebilirsiniz ssleri sundum.  @Heavenly

Zaten size değil şikayeti açana söyledim.

#8 - 09.10.2025 16:22
5 dakika sonra girmediklerine dair kanıtlarınız yoksa şikayeti kapatacağım

K&A