Konu: [03.10.2025 - Xavi_Frimpong] Retarted RP - Trolling  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2025 21:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavi_Frimpong @skailanderr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshotlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi forumlar, SS'lerde paylaştağım rol kesitlerinden yola çıkarak Belicia Libertad karakterinin herhangi bir şekilde Xavi Frimpong adlı karakterle tanışıklığının olmadığını anlayabilirsiniz, bu yüzden rol içerisinde samimiyet içeren durumlardan yararlanma gibi bir şey söz konusu değil. Xavi karakteri Belicia Libertad karakterinin yanına gelerek anlamsız bir şeyler soruyor ve karakterim onun ne dediğini anlamak için sorguluyor, etkinlik alanından çıkmaya doğru yönelirken kendisi ilk başta düzgün bir üslup takınarak bırakmayı soruyor, onu reddediyorum ve kendi kendine yoldan geçen araçlar hakkında "Boşa bakma, almaz." gibi söylemlerde bulunuyor. Bunun üzerine tekrardan reddedince neredeyse güvenli bölgeyi içeren bir alanda anlamsız bir şey söylüyor ve yoluna devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Karakterimle iletişime geçmeye çalıştığı an; https://i.hizliresim.com/1oyw7vy.png

Etkinlik alanının çıkışı; https://i.hizliresim.com/e28gw4u.png

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar ve iyi roller diliyorum, böyle gereksiz şeyler yaparak platform içerisinde ve oyun içerisinde huzur kaçırmaya gerek yok, rol rolde kalmalı, herhangi bir şeye içerlenilmemeli, yine de tavır ve üslubuna göre şikayetten uyarı alabilir.

« Son Düzenleme: 03.10.2025 21:16 Sude from known »

#1 - 03.10.2025 21:23
tamamen ic gelişmiş bir olay, ilk ssteki rolde her şey normal. ikinci sste ise güvenli bölgede değiliz, ocean barın üst kısmındaki yoldayız. belicia karakterini sadece gideceği yere bırakmak istedim, gelmek istemeyince ani bir tepki verdim. kendimce bir sorun göremiyorum, uzatmadan kararı yetkiliye bırakabiliriz.

#2 - 03.10.2025 21:31
Evet, sadece geniş bir perspektiften bakmanızı isteyeceğim. Bırakmak istediğiniz herhangi birisi için hayatınızda bu tavırlarımı takınıyorsunuz? Sorun tam olarak burada işte, her neyse dediğiniz gibi yetkiliye bırakalım. İyi roller, iyi forumlar!  :)

#3 - 03.10.2025 21:33
dostum rol sadece oradan ibaret değil. tanımadığım hiç konuşmadığım birine elbetteki öyle bir şey demem. sahildeki partide rol yaptık diye öyle dedim.

#4 - 03.10.2025 21:36
Kanıtlarınız varsa paylaşabilirsiniz, sahildeki rolün SS'inin bir kısmını kanıtlar kısmına bıraktım. Onun harici sözlü münakaşaya girmeyelim, siz de kanıtınız yoksa sözlü bir şekilde savunma yapmayın. Yoksa şikayet hem sizin tarafınızca hem de benim tarafımca sayfalarca uzar. Bunu deme sebebinizi destekleyecek kanıtlar paylaşın. İyi roller.

#5 - 03.10.2025 21:43
https://hizliresim.com/g2vjp9l orda yaptığımız rolden bir kesit daha. bi on dakika falan rol yaptık, sadece ceza yedirmek için o resimi atmışsın. rol yaptığımız için öyle bir kelime söyledim. kararı admine bırakalım, sayfalarca uzamasın dediğin gibi.

#6 - 03.10.2025 21:48
Evet, yaklaşık maksimum on dakika civarında rol yaptığımız konusunda haklısın aksini iddia etmedim zaten gayet normal bir polemiğin içerisindeydik, ki bu senin paylaştığın SS'te daha net fakat bana "Orospu musun?" deme sebebini görüntüleyecek bir SS paylaşmamışsın. Ayrıca kimseye ceza yedirtme gibi bir gayem yok, sunucuda rol için bulunuyoruz değil mi? İletiler konusunda haklısın, daha fazla uzatmaya gerek yok. Tarafımca son ileti olacak bu, tekrardan iyi roller.
« Son Düzenleme: 03.10.2025 21:52 Sude from known »

#7 - 04.10.2025 14:41
Sorun görülmedi.