Konu: Kay Haussler - GBİ - Türkçe Terim - Troll - Low rp  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2025 18:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kay Haussler - @harry666

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Heidi Krauss - @Batu.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.10.2025 - 17.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll - GBİ - Low RP - Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Heidi karakteri ile sohbet ediyorduk ve ss üzerinde görülebileceği gibi ikili bir sohbet dönüyorken kişini geçmişte dahi benimle rolü bulunmamakta güvenli bölge içerisinde ben Heidi karakteri Medya'nın başında hala sen mi varsın sorusuna gelip annen var kanka diye araya giriyor, sonrasında saçma sapan bana laf atmaya devam ediyor, olaydan kısa bir süre sonra ise kendisi başka karakterlere sataşıp güvenli bölge içerisinde sakin olunabilecek gereği olmayan aşırı tepkiler veriyor sakin olmak yerine dingil gibi türkçe terimler ve küfür savurup trollemeye ihlale devam ediyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/thumb/18661936/samp_03_10_2025_17_44_46.png
olay anında değil ama saatende görüleceği üzere arada 4 dakika var aynı yerde geçti olaylar: https://www.upload.ee/thumb/18661964/samp_03_10_2025_18_09_15.png

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum

#1 - 05.10.2025 11:02
@harry666 savunmanızı yapın.

#2 - 06.10.2025 09:30
Merhabalar.

Heidi karakterini tanıyorum, zaten karakterlerimiz çok yakın arkadaş. Bunu kendisine de sorabilirsin. IC'de edilen hakaretler Nadav karakterine değil, Heidi karakterine. "Medyanın başında kim var" diye sorduğunda, ona hakaret ederek cevap veriyorum. Eğer sana hakaret ettiğimi düşünerek şikayet oluşturduysan, IC bir olayı OOC kavramana gerek yok. Güvenli bölge içerisinde olmamız, benim hakaret edemeyeceğim anlamına gelmiyor.

SS'de ettiğim küfürlerin bir olayı var, orada birkaç karakterle sorun yaşıyoruz. Ben kimseye keyfim için küfür etmiyorum. Sadece chatlog görünüyor, olay anında olmadığın için ön yargıyla yaklaşmamalısın. "Dingil" kelimesinin Amerikan İngilizcesi'nde birçok karşılığı bulunuyor (aptal vs.) fakat direkt olarak o kelimenin bir karşılığı yok. Karakterim o an gergindi, hâliyle böyle bir sonuca vardı. Bunun için kusura bakmayın.

Savunmam bu kadar. İyi sabahlar.

#3 - 06.10.2025 16:23

#4 - 07.10.2025 20:23
Şikayet incelendi.

Kay_Haussler karakteri uyarılacak, tekrarı halinde güvenli bölge ihlali gerekçesi nedeniyle daha ağır yaptırım uygulanacak.

K&A