Konu: Keiji Kamata- toplu kural ihlali @Baghdaderisemezsiniz  (Okunma sayısı 409 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2025 17:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keiji Kamata @Baghdaderisemezsiniz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darren_Harper @umraniyespor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.10.2025 16.00-17.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Çoklu kural ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün Muzan birliğinin sokağı basıp Infant+ üyelerimizi savaş yokken düşürüp bizi Ganton ile olan savaşa dahil etti.
Bugünde Keiji_Kamata'yı düşürdük, amacım konuşma ve savaşı hızlıca bitirmekti. Fakat arkadaş role uymayıp bizim rolümüze laf atması ve sürekli b- bölmesinden dolayı rolü yapamadık. Ayrıca arkadaş canını fulleyip interiordan çıkıp q attı. "Muzan birliği en kaliteli birlik" diye kendinizi pazarlıyorsunuz, üst rütbelileriniz böyle şaklabanlıklar yapıyor, Pilot oluşum musunuz yoksa sirk mi işletiyorsunuz? ::)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş zamanında bizimle takışıp birliğini kapattıran YRB bir profil, OOC kininden dolayı bizi savaşa sokması güldürdü. İstediğin kadar Q at, silent ve bpl ile oyna bizi düşüremezsin.  YKİ, Revenge Kill (Fist ile vurup interiordan kaçıyor, sslerini sonraki iletilerde atacağım) OOC küfür ve b bölme.

#1 - 02.10.2025 18:02

#2 - 02.10.2025 18:13

İlgilenecek admin bu videoyu da göze alsın lütfen.

#3 - 03.10.2025 07:20
Merhaba, arkadaşlar normal dolanırken motor ile aracın önüne kırıp drive by kalkıyorlar. Sonrasında role uyum sağlayıp oraya kadar geliyorum. Arkadaşlar alt tuşuna basarak süreki olarak fist atıyorlardı sonrasında bende aynı şekil verince 3-4 kere rk ihlaline maruz kaldım. Rk lı şekilde arkadaşlar yine ateş açtılar. Kendinlerini çok iyi roleplayer olarak gösteriyorlar fakat şunu belirtmek istiyorum attığınız video kayıtında kendi mixleriniz dönüyor. ``Siz mi saldınız bunu?´´ Benim yaptığım ihlaller ortada başkada birşey göremiyorum, kişiler çanta olmamasına rağmen çantadan çıkartma emotesi veriyorlar, yaralı olduğum halde kolay, kolay yürüyebileceğimi felan düşünüyorlar. Sonrasında ise bende arkadaşa fist atıp evden kaçıyorum, bunda aykırı birşey göremiyorum. Sonrasında diğer arkadaşlarına yüksek ihtimal mix yapıp haber veriyorlar kaçtı v.s diye arkadaşları car dm attığı için /q komutunu kullanıyorum. Savunmam bu kadardır ceza verilebilir, arkadaşların ihlallerini göz önünde bulundurursanız iyi olur.

#4 - 03.10.2025 15:00
Merhaba, arkadaşlar normal dolanırken motor ile aracın önüne kırıp drive by kalkıyorlar. Sonrasında role uyum sağlayıp oraya kadar geliyorum. Arkadaşlar alt tuşuna basarak süreki olarak fist atıyorlardı sonrasında bende aynı şekil verince 3-4 kere rk ihlaline maruz kaldım. Rk lı şekilde arkadaşlar yine ateş açtılar. Kendinlerini çok iyi roleplayer olarak gösteriyorlar fakat şunu belirtmek istiyorum attığınız video kayıtında kendi mixleriniz dönüyor. ``Siz mi saldınız bunu?´´ Benim yaptığım ihlaller ortada başkada birşey göremiyorum, kişiler çanta olmamasına rağmen çantadan çıkartma emotesi veriyorlar, yaralı olduğum halde kolay, kolay yürüyebileceğimi felan düşünüyorlar. Sonrasında ise bende arkadaşa fist atıp evden kaçıyorum, bunda aykırı birşey göremiyorum. Sonrasında diğer arkadaşlarına yüksek ihtimal mix yapıp haber veriyorlar kaçtı v.s diye arkadaşları car dm attığı için /q komutunu kullanıyorum. Savunmam bu kadardır ceza verilebilir, arkadaşların ihlallerini göz önünde bulundurursanız iyi olur.
Sana cr atan arkadaşın önünden yürüyorsun, PM'den Darren_Harper'a yazdığım bir mixing kanıtı değil. RK-ihlali ile ilgili bir video atabilirsen daha oturaklı bir şeyler söyleyebilirim.

#5 - 04.10.2025 14:32
Şikayet incelendi.

Keiji_Kamata karakteri Retarted RP ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Konuya gönderilmiş, alakasız ve tartışmaya yönelecek iletiler silindi ve işlem uygulandı. Tekrarı halinde daha ağır bir yaptırım uygulanacak.