Merhaba, arkadaşlar normal dolanırken motor ile aracın önüne kırıp drive by kalkıyorlar. Sonrasında role uyum sağlayıp oraya kadar geliyorum. Arkadaşlar alt tuşuna basarak süreki olarak fist atıyorlardı sonrasında bende aynı şekil verince 3-4 kere rk ihlaline maruz kaldım. Rk lı şekilde arkadaşlar yine ateş açtılar. Kendinlerini çok iyi roleplayer olarak gösteriyorlar fakat şunu belirtmek istiyorum attığınız video kayıtında kendi mixleriniz dönüyor. ``Siz mi saldınız bunu?´´ Benim yaptığım ihlaller ortada başkada birşey göremiyorum, kişiler çanta olmamasına rağmen çantadan çıkartma emotesi veriyorlar, yaralı olduğum halde kolay, kolay yürüyebileceğimi felan düşünüyorlar. Sonrasında ise bende arkadaşa fist atıp evden kaçıyorum, bunda aykırı birşey göremiyorum. Sonrasında diğer arkadaşlarına yüksek ihtimal mix yapıp haber veriyorlar kaçtı v.s diye arkadaşları car dm attığı için /q komutunu kullanıyorum. Savunmam bu kadardır ceza verilebilir, arkadaşların ihlallerini göz önünde bulundurursanız iyi olur.