Orada sadece sana sıkan ben değilim, aynı zamanda Elian Perez adlı karakter M4 ile sıkıyor, her şeye şikayet açma peşindesiniz. Forumda isim karalamayı bırakın. Kimin ne yaptığı ortada. Ki aynı zamanda o skini sadece ben kullanmıyorum. DM zamanı birlikte ki herkes bu skini tercih ediyor. Ve ayrıca Eric adlı arkadaşa god'dan şikayet açacağım, o kadar mermi yemesine rağmen can barının nasıl hâla oynamaması hayret verici. 

Bari o skini kullanan sen değilsin, neden savunma yapma gereği duydun? Sıkan sensin, kimse kimseyi kandırmasın, attığım kanıtta her şey net.
Videoda kullanılan hile Maskeli#58598 yani o (ESP hilesi kullanan) sarı bandanalı arkadaşa ait, attığım sste bu belli oluyor. Sen sıkıyorsun ve önüne Elian Perez geçiyor hatta Ernest'e sıkacağınıza Elian'a sıkmışsınız, kan efektinden anlaşılıyor, adam 30 saniye boyunca topallamış. Ernest mermi yerken orada senden başka kimse yok, yani sadece sarı bandanalı Maskeli#58598 sıkıyor. Ve Ernest'in hasar yediği yerle, attığın kanıttaki yeri çok farklı. Videoda Elian Perez, Ernest'e bir tane bile hit vuramamış, kan efekti ve seslerden bariz şekilde anlaşılıyor.
Bu atacağım ssleri ise şikayetimi güçlendirmek adına atıyorum.
Bu görüntüde sen Elian Perez'in arkasında kalıyorsun, Ernest'e aim alıyor fakat önünde araç olmasından dolayı hiç hasar vuramıyor.
Attığın ss ise bu ana ait.
Sadece tek isteğim videonun detaylı şekilde incelenmesi, bu tarz hile kullananların sunucuda barınmaması gerektiğini düşünüyorum.