Konu: Maskeli#58598 - Hile Şikayeti  (Okunma sayısı 325 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2025 01:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli#58598
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @selimov.cs
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.10.2025, 00.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.
Her türlü hile kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açtığım bir önceki hile şikayetindeki sarı bandanalı arkadaşın bir de spread kullandığı kanaatine vardık, atacağım videoda Ernest Bondarev adlı karakterin aldığı hasar sesi ve kan izleri bunu kanıtlayacak nitelikte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-https://streamable.com/eudnct-
aynı zamanda kullandığı skinden de çok net sarı bandanalı arkadaş olduğu belli -https://hizliresim.com/aip10d7-

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların bu şikayet sonrası mal varlığını aktarmış olabilir, kişilerin de loglarının incelenmesini talep ediyorum. Daha iyi bir :vice: için... (Kanıtlar yenilendi.)
« Son Düzenleme: 05.10.2025 12:43 tmblc »

#1 - 02.10.2025 01:43
Merhaba, olay esnasında adrenalinden dolayı bunu farketmemiştim fakat videoda izlerken sarı bandanalı arkadaşın ayakta ak ile hiç sektirmeden atış tutturmasından spread olabileceğini düşündüm, yetkililer inceleyip karar verecektir. Herkese kolay gelsin.

#2 - 02.10.2025 16:03
Orada sadece sana sıkan ben değilim, aynı zamanda Elian Perez adlı karakter M4 ile sıkıyor, her şeye şikayet açma peşindesiniz. Forumda isim karalamayı bırakın. Kimin ne yaptığı ortada. Ki aynı zamanda o skini sadece ben kullanmıyorum. DM zamanı birlikte ki herkes bu skini tercih ediyor. Ve ayrıca Eric adlı arkadaşa god'dan şikayet açacağım, o kadar mermi yemesine rağmen can barının nasıl hâla oynamaması hayret verici.  :D

#3 - 02.10.2025 16:45
Orada sadece sana sıkan ben değilim, aynı zamanda Elian Perez adlı karakter M4 ile sıkıyor, her şeye şikayet açma peşindesiniz. Forumda isim karalamayı bırakın. Kimin ne yaptığı ortada. Ki aynı zamanda o skini sadece ben kullanmıyorum. DM zamanı birlikte ki herkes bu skini tercih ediyor. Ve ayrıca Eric adlı arkadaşa god'dan şikayet açacağım, o kadar mermi yemesine rağmen can barının nasıl hâla oynamaması hayret verici.  :D

hileyle alakalı istediğin her şikayeti açabilirsin, her türlü savunmayı yaparım. ben sizin gibi ezik mentalitesine girmem, hile falan da kullanmam. bu şikayetin altını kirtletmemek amacıyla başka bir şey yazmayacağım, şikayet açarsan savunmasını sizin tersinize bekletmeden yaparım. problem yok.  :D

#4 - 02.10.2025 18:21

Bari o skini kullanan sen değilsin, neden savunma yapma gereği duydun? Sıkan sensin, kimse kimseyi kandırmasın, attığım kanıtta her şey net.
Videoda kullanılan hile Maskeli#58598 yani o (ESP hilesi kullanan) sarı bandanalı arkadaşa ait, attığım sste bu belli oluyor. Sen sıkıyorsun ve önüne Elian Perez geçiyor hatta Ernest'e sıkacağınıza Elian'a sıkmışsınız, kan efektinden anlaşılıyor, adam 30 saniye boyunca topallamış. Ernest mermi yerken orada senden başka kimse yok, yani sadece sarı bandanalı Maskeli#58598 sıkıyor. Ve Ernest'in hasar yediği yerle, attığın kanıttaki yeri çok farklı. Videoda Elian Perez, Ernest'e bir tane bile hit vuramamış, kan efekti ve seslerden bariz şekilde anlaşılıyor.

Bu atacağım ssleri ise şikayetimi güçlendirmek adına atıyorum.

Bu görüntüde sen Elian Perez'in arkasında kalıyorsun, Ernest'e aim alıyor fakat önünde araç olmasından dolayı hiç hasar vuramıyor.

Attığın ss ise bu ana ait.

Sadece tek isteğim videonun detaylı şekilde incelenmesi, bu tarz hile kullananların sunucuda barınmaması gerektiğini düşünüyorum.

#5 - 02.10.2025 18:41
Alıntı
hileyle alakalı istediğin her şikayeti açabilirsin, her türlü savunmayı yaparım. ben sizin gibi ezik mentalitesine girmem, hile falan da kullanmam. bu şikayetin altını kirtletmemek amacıyla başka bir şey yazmayacağım, şikayet açarsan savunmasını sizin tersinize bekletmeden yaparım. problem yok.  :D

Ezik mentalitesi ne demek oglum kimsin kime ezik diyorsun, ne dm konusunda varsın ne rol konusunda, yarışabileceğin bir yer yok. Kendi kendini yüceltmeye çalışıyorsun be arkadaşım. Kaç yıldır vice oynuyorum bir kere kendimi yüceltmedim yok şunu yaptım yok bunu yaptım diye. Salak salak rollere giripte ileti atmayı bırakın. Hile kullandığın bariz ortada, şu şikayete daha fazla ileti atıp adminleri boş yere yorma. Şikayetine savunma yap. Eğer içerlediğin bir şey varsa bana discord üzerinden yazabilirsin, öyle gözüküyor. Youtube videosunun altına rahat şekilde yazabiliyorsun.

Alıntı
Bari o skini kullanan sen değilsin, neden savunma yapma gereği duydun? Sıkan sensin, kimse kimseyi kandırmasın, attığım kanıtta her şey net.

Maske ID'imi başlıkta gördüğüm için olabilir mi akıllı kardeşim? Nametag görmeden şikayet açmaya ne zamandan beri uygun görüldü? O ben olduğuma dair bir kanıtın varsa atarsın.

Alıntı
Videoda kullanılan hile Maskeli#58598 yani o (ESP hilesi kullanan) sarı bandanalı arkadaşa ait, attığım sste bu belli oluyor. Sen sıkıyorsun ve önüne Elian Perez geçiyor hatta Ernest'e sıkacağınıza Elian'a sıkmışsınız, kan efektinden anlaşılıyor, adam 30 saniye boyunca topallamış. Ernest mermi yerken orada senden başka kimse yok, yani sadece sarı bandanalı Maskeli#58598 sıkıyor. Ve Ernest'in hasar yediği yerle, attığın kanıttaki yeri çok farklı. Videoda Elian Perez, Ernest'e bir tane bile hit vuramamış, kan efekti ve seslerden bariz şekilde anlaşılıyor.

Ayağına mermi geldikten sonra hit atamıyor mu bu adam? Attığım ss'te zaten adam nişan alıyor yazmak için yazmayı bırakın. Ernest adlı arkadaş /hasarlar'ını buraya atarsa her şey netliğe kavuşur zaten. Sonuçlanabilir. Daha fazla ileti gelmeyecek.

#6 - 02.10.2025 18:46
Her şey yakın zamanda belli olur. Lafı eveleyip gevelemeyelim, savunma için teşekkürler. Bundan sonrasına yetkililer karar versin.

#7 - 02.10.2025 18:50
Alıntı

Ezik mentalitesi ne demek oglum kimsin kime ezik diyorsun, ne dm konusunda varsın ne rol konusunda, yarışabileceğin bir yer yok. Kendi kendini yüceltmeye çalışıyorsun be arkadaşım. Kaç yıldır vice oynuyorum bir kere kendimi yüceltmedim yok şunu yaptım yok bunu yaptım diye. Salak salak rollere giripte ileti atmayı bırakın. Hile kullandığın bariz ortada, şu şikayete daha fazla ileti atıp adminleri boş yere yorma. Şikayetine savunma yap. Eğer içerlediğin bir şey varsa bana discord üzerinden yazabilirsin, öyle gözüküyor. Youtube videosunun altına rahat şekilde yazabiliyorsun.

Alıntı

Maske ID'imi başlıkta gördüğüm için olabilir mi akıllı kardeşim? Nametag görmeden şikayet açmaya ne zamandan beri uygun görüldü? O ben olduğuma dair bir kanıtın varsa atarsın.

Alıntı

Ayağına mermi geldikten sonra hit atamıyor mu bu adam? Attığım ss'te zaten adam nişan alıyor yazmak için yazmayı bırakın. Ernest adlı arkadaş /hasarlar'ını buraya atarsa her şey netliğe kavuşur zaten. Sonuçlanabilir. Daha fazla ileti gelmeyecek.
Merhaba, öncelikle videoda bana ateş eden kişinin sadece sarı bandanalı olduğunu görebilirsiniz. M4 sahibi arkadaş gördüğünüz üzere herhangi bir atışta bulunamıyor. Hasarlar bölümü, karakter yaralıya düştüğünde açılan bir sayfadır, karakterim yaralıya düşmediği için orayı ekran görüntüsü almam mümkün değildir.

#8 - 02.10.2025 18:50
Her şey yakın zamanda belli olur. Lafı eveleyip gevelemeyelim, savunma için teşekkürler. Bundan sonrasına yetkililer karar versin.
Bu şekilde en başında konuş tombalacı ilkte toxicleşip sonradan resmileşme

#9 - 02.10.2025 19:28
Bu şekilde en başında konuş tombalacı ilkte toxicleşip sonradan resmileşme
tombalacı adına atılan ileti:
Açtığım bu şikayette toxic bir davranışta bulunmadım bile memoli. Neyse iyi akşamlar, adalet yerini bulsun diyelim, sonuçlanabilir.