Konu: Baghdaderisemezsiniz, Keiji Kamata skin hırsızlığı.  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2025 19:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keiji Kamata @Baghdaderisemezsiniz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.10.2025 19.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Uzun süredir oyunu oynamıyorum. Bir arkadaşım tarafından mesaj aldım, özel modelimin kullanıldığını, çalındığını söyledi. Baktığımda gerçekten de öyleydi, ilgilenilmesini arz ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166016.msg1374123#msg1374123
Özel modelimi kullanan arkadaşın editlediği SSlerde modelimi görebiliyoruz.

Ek açıklamalar(varsa):
Referans olarak iki adet şikayet bırakıyorum, modelim hk.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=156549.msg1169171#msg1169171
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=151393.msg1113581#msg1113581

#1 - 03.10.2025 07:23
Merhaba, skin rel bir skin attığın şikayetlerde bunu gösteriyor. Rel skine kendinin demen için ilk önce o skini yaptırdığına ve satın aldığına dair bir kanıtın olması lazım sende bu ikiside olmadığı için bir anlam teşkil etmiyor şikayetin. Diğer şikayeti açtığın arkadaş güzel bir savunma yapamamış. Skini satın aldığına dair bir görsel getirirsen daha kapsamlı bir savunma gelir. Kanıtları bekliyor olacağım. Ayrıca skini ne zamandır ne oyunda nede başka bir yerde görüyoruz. Bu durumdada senin bu skini ekletip ekletmediğini bilemem. Savunmam bitmiştir, iyi günler, iyi roller.

#2 - 04.10.2025 19:59
İlettiğim, bahsi geçen şikayetlerden ikincisinde. Modellerimi o zamanlar yapan, satın aldığım kişi "İnf"e açtığım şikayetin olumlu sonuçlandığını görebilirsin.
Döneminde onaylı yapımcı olan, skinleri yaptırdığım arkadaşın şikayet sonrasında permlerinin alındığını görebilirsin.

Bu da şu anlama geliyor ki, biraz okursan anlayabilirsin. Modellerimi yaptırdıktan sonra-, modellerimi satın aldıktan sonra aramızda geçen birkaç sorundan dolayı modellerimi kendi discord sunucularında ve mod paylaşım sunucularında rellemiş(ler)di ardına oluşturduğum şikayetde olumlu sonuçlanmışdı.

Bu da demek oluyor ki, modellerimi Vice adı altında onaylı bir yapımcıya yaptırdığım, modellerimin bana ait olduğunu kanıtladığım. Modellerimi izinsiz paylaşan yapımcının permlerinin alındığı, ve ben haricinde kimsenin modellerimi kullanamayacağı. Çok fazla bir kanıt bekliyorsan, modellerimi aldığın discord sunucusundan ekran görüntüsü istiyorum senden. Paylaşılan tarihden çok daha öncesine ait sana bi' rol ss gösteririm mesela.

#3 - 01.12.2025 16:48
Merhabalar,

@Baghdaderisemezsiniz Bir sonraki bakıma kadar yeni modelleri forum ticket yoluyla bu iletiyi referans alarak bizlere iletebilirsiniz.

Ayrıca şu andan itibaren modeli sunucu içerisinde kullanmayınız.