İlettiğim, bahsi geçen şikayetlerden ikincisinde. Modellerimi o zamanlar yapan, satın aldığım kişi "İnf"e açtığım şikayetin olumlu sonuçlandığını görebilirsin.
Döneminde onaylı yapımcı olan, skinleri yaptırdığım arkadaşın şikayet sonrasında permlerinin alındığını görebilirsin.
Bu da şu anlama geliyor ki, biraz okursan anlayabilirsin. Modellerimi yaptırdıktan sonra-, modellerimi satın aldıktan sonra aramızda geçen birkaç sorundan dolayı modellerimi kendi discord sunucularında ve mod paylaşım sunucularında rellemiş(ler)di ardına oluşturduğum şikayetde olumlu sonuçlanmışdı.
Bu da demek oluyor ki, modellerimi Vice adı altında onaylı bir yapımcıya yaptırdığım, modellerimin bana ait olduğunu kanıtladığım. Modellerimi izinsiz paylaşan yapımcının permlerinin alındığı, ve ben haricinde kimsenin modellerimi kullanamayacağı. Çok fazla bir kanıt bekliyorsan, modellerimi aldığın discord sunucusundan ekran görüntüsü istiyorum senden. Paylaşılan tarihden çok daha öncesine ait sana bi' rol ss gösteririm mesela.