Konu: Public Enemy Number 1 [GODMODE]  (Okunma sayısı 1025 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.09.2025 03:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#11 - 26.09.2025 07:58

Video sahibi arkadaş normalde yarın şikayet oluşturacaktı bu konu hakkında. Ama madem bu arkadaşların topluca hile kullanması gündemde, ek bir şikayet açmak yerine bu şikayete bunu da eklemiş olalım. İllegal rollerde, PD'e karşı rollerde ve Hotline içerisinde durmaksızın topluca hile kullanan bu arkadaşların yasaklanması dileği ile.

Öncelikle selamlar, söz konusu video şahsıma ait olup şikayet için elimde tutuyordum. Normalde buraya yazmam uygun olmaz biliyorum evet, fakat arkadaşların durumu ortada. İsterlerse yüz kere savaşı kazansınlar, yine de bozulmam fakat beni bozacak şey hile kullanmaları oluyor. Daha İllegal Rol Yasakları bitmemişken ateş açıp savaşa girmeleri de ayrı bir konu, tanıtımlarını başvuru yaptıklarında tek tek okuyup yorumladım ama böyle bir iş çıkaracaklarını düşünmezdim. Birlik geneli bir işlem uygulanması halinde herkesin rahatlayacağını düşünüyorum.

Daha temiz bir Vice adına :sampanya:

#12 - 26.09.2025 12:12
videoyu izledim, m4le o kadar sıktık diyorsunuz camı pencereyi indirmişsiniz hit çoğunlukla bir kişiye isabet ediyor o da düşüyor zaten diğerleri aracın arkasında wallshot açmadıysan vuramazsın zaten.

#13 - 26.09.2025 12:14

Video sahibi arkadaş normalde yarın şikayet oluşturacaktı bu konu hakkında. Ama madem bu arkadaşların topluca hile kullanması gündemde, ek bir şikayet açmak yerine bu şikayete bunu da eklemiş olalım. İllegal rollerde, PD'e karşı rollerde ve Hotline içerisinde durmaksızın topluca hile kullanan bu arkadaşların yasaklanması dileği ile.

Öncelikle selamlar, söz konusu video şahsıma ait olup şikayet için elimde tutuyordum. Normalde buraya yazmam uygun olmaz biliyorum evet, fakat arkadaşların durumu ortada. İsterlerse yüz kere savaşı kazansınlar, yine de bozulmam fakat beni bozacak şey hile kullanmaları oluyor. Daha İllegal Rol Yasakları bitmemişken ateş açıp savaşa girmeleri de ayrı bir konu, tanıtımlarını başvuru yaptıklarında tek tek okuyup yorumladım ama böyle bir iş çıkaracaklarını düşünmezdim. Birlik geneli bir işlem uygulanması halinde herkesin rahatlayacağını düşünüyorum.

Daha temiz bir Vice adına :sampanya:

dostum senin orda pingin var bizim ekranımızda uçup duruyordun kendi ekranında da belli lag giriyor gerekirse video paylaşırız ayrıca hit yemesine rağmen canı gitmiyor dediğin kişiye 1 hit atmışsın sunucuya u basılıyor canın 160 oluyor bilgin olsun

#14 - 26.09.2025 13:18
Neden GOD sebebi ile şikayete etiket yediğimi bilmiyorum ama ben en arka taraftan size sıkıp (Genel olarak aracın arka tarafına siper alıyorum ve fazla da hit almıyorum, onu da geçtim canım az kalıyor zaten.) kaçıyorum zaten, bir de kanıtlar oldukça yetersiz benim için. Daha fazla da savunma yapmam gerektiğini düşünmüyorum. LOG kayıtlarına da bakılabilir.

Dört kişi sıkıyorsunuz biriniz düşüyor, 500-600 mermi harcadık neredeyse + olarak 4 kişisiniz birinizin videosu ss'i yok mu?  O:-)

Sistemim oldukça yetersiz kalıyor, bir de zaten savunmamı yaptım. Diğer kişilerin video kaydı varsa iletebilir, dediğim gibi benim için LOG kayıtlarına bakılabilir, hiçbir türlü şey kullanmamaktayım.
Bu profilinde HEMŞO isimli Vice oyuncusu olduğunu düşünüyorum, 2023 kayıtlı forumun sadece 10 seviye bir karakteri olmasıda Multiaccount olduğu şüphesini uyandırıyor bu konu hakkındada gerekli ticket açacağım.
Hemşo ismini yanlışlıkla kullanmış bulundum t2rker olucaktı. Hemşo kusura bakmasın.

#15 - 26.09.2025 13:22
Siz niye her şeye ağlıyorsunuz bilmiyorum da yuca 25 yaşına gelmişsin hala masaüstünde gunslinger diye klasörüm var infoculuk oynuyorsun bak istersen 30 ol benim yerim yurdum belli kasımpaşa hacıhüsrevdeyim

Videoya da gelirsek orada düşmeyen arkadaşlar 10 canla çıkmış tam kanıtın varsa at izleyelim zaten arkadaşlar savunmasını yapar

#16 - 26.09.2025 13:33
Siz niye her şeye ağlıyorsunuz bilmiyorum da yuca 25 yaşına gelmişsin hala masaüstünde gunslinger diye klasörüm var infoculuk oynuyorsun bak istersen 30 ol benim yerim yurdum belli kasımpaşa hacıhüsrevdeyim

Videoya da gelirsek orada düşmeyen arkadaşlar 10 canla çıkmış tam kanıtın varsa at izleyelim zaten arkadaşlar savunmasını yapar
Şikayetle alakası olmayan kişiler yazmazsa işimiz daha kolay olur, herkes yanlış bir siz doğrusunuz birlik lideriniz daha dün gece yasaklandı herkes yanlış ama boşverin.

Masaüstüme bu kadar hakim olduğunu bilmiyordum.

#17 - 26.09.2025 14:16
neyse savunma yapılır
« Son Düzenleme: 26.09.2025 14:55 bestgunslinger »

#18 - 26.09.2025 15:01
M4 dediğimiz silah samp fiziklerine göre, oturduğunda hiç sekmeyen bir silahtır. Karşıma doğru koşan adama 25'ten fazla mermi atıyorum. Bu adam 20-20 kas ve dayanıklılık sistemine sahip olsa 11 vururum. 11x25'ten 275 yapar. Bu sadece benim vurduğum hit sayısı, araç arkalarındaki arkadaşların kafaları da kabak gibi ortada oturarak hepsine en az 2 şarjör boşaltıyoruz (3 m4 + 2 saha personeli) ateş ediyor. Fakat kişiler söylenen OOC Yalan'a göre 10 canla kaçmışlar.  ::)
Milyonlarca kez animasyona giren ve üzerinden kan efekti çıkan arkadaşlar'ın god olmadıklarını söylüyorlar.

Kişilere ateş ettiğimiz sırada herkeste can barı çıkarken onlarda çıkmıyor. İlk başta birlik liderinde de çıkmıyor daha sonrasında arka tarafta düşüyor. (muhtemel god kapatma) mevcut. Arkadaşların yaptıkları savunma üzerinden de ceza alıp yasaklanmasını talep ediyorum. 

#19 - 26.09.2025 15:13
Neden GOD sebebi ile şikayete etiket yediğimi bilmiyorum ama ben en arka taraftan size sıkıp (Genel olarak aracın arka tarafına siper alıyorum ve fazla da hit almıyorum, onu da geçtim canım az kalıyor zaten.) kaçıyorum zaten, bir de kanıtlar oldukça yetersiz benim için. Daha fazla da savunma yapmam gerektiğini düşünmüyorum. LOG kayıtlarına da bakılabilir.

Dört kişi sıkıyorsunuz biriniz düşüyor, 500-600 mermi harcadık neredeyse + olarak 4 kişisiniz birinizin videosu ss'i yok mu?  O:-)

Sistemim oldukça yetersiz kalıyor, bir de zaten savunmamı yaptım. Diğer kişilerin video kaydı varsa iletebilir, dediğim gibi benim için LOG kayıtlarına bakılabilir, hiçbir türlü şey kullanmamaktayım.
Bu profilinde HEMŞO isimli Vice oyuncusu olduğunu düşünüyorum, 2023 kayıtlı forumun sadece 10 seviye bir karakteri olmasıda Multiaccount olduğu şüphesini uyandırıyor bu konu hakkındada gerekli ticket açacağım.
Hemşo ismini yanlışlıkla kullanmış bulundum t2rker olucaktı. Hemşo kusura bakmasın.

Evet dostum, dört kol bir yaratık olduğum için iki bilgisayardan giriyorum, hem rol yapıyorum hem de birisine sıkıyorum. Gerçekten kafayı yemiş olmalısın, hayalperest bir şizofren olduğunu düşünüyorum, A-M tüketmeyi bırakmalısın. Gidip ticket açarsan ya da manifestoya dm den yazarsan her şey belli olur zaten, hiçbir multi hesabım yok. Tek gerçek hesabım da bu, burada boş ileti göndermeye devam etme lütfen.
« Son Düzenleme: 26.09.2025 15:15 GxngBanger »