Konu: Public Enemy Number 1 [GODMODE]  (Okunma sayısı 1028 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.09.2025 02:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Corey_Matthers @Spidey KeySean_Watts @GxngBanger John_MacGeraghty @MoneySıgGun
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jacker @Rusky @thomasluzy @beckardi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Beyaz premier marka aracı takipledik ve 3 defa ihtar vermemize rağmen durmadılar, daha sonra mermi alma yerine giriş sağladılar ve çatışma çıktı kişilerin hepsi godmode kullandığı açık ve aşikar. Bütün PD düştü fakat onlar 500-600 m4 mermisine düşmedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/nqnyvw
https://streamable.com/k5cuew

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): @Lawarence  Birlik liderininde bulunduğu araç içerisinde 3 tane godmode oyuncu bulunmakta ve bunlardan birisi R15 olmasına rağmen göz yummasıda ayrı bir olay, şikayetin sonuçlanması dahilinde kişilerin kullandığı silahların silinmesine ve birliğin bu denli hile kullanımına göz yummasının sonucu birliğin gerekli cezayı almasını talep ediyoruz.
« Son Düzenleme: 26.09.2025 11:45 yuca back in business »

#1 - 26.09.2025 02:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.09.2025 02:32
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 26.09.2025 02:34
şahitliğimi onaylıyorum, video istenirse tarafımdan videoyu atarım.

#4 - 26.09.2025 02:36
Neden GOD sebebi ile şikayete etiket yediğimi bilmiyorum ama ben en arka taraftan size sıkıp (Genel olarak aracın arka tarafına siper alıyorum ve fazla da hit almıyorum, onu da geçtim canım az kalıyor zaten.) kaçıyorum zaten, bir de kanıtlar oldukça yetersiz benim için. Daha fazla da savunma yapmam gerektiğini düşünmüyorum. LOG kayıtlarına da bakılabilir.

Savunma sadece kendi adıma, daha fazlası da gelmeyecektir.
« Son Düzenleme: 26.09.2025 02:39 GxngBanger »

#5 - 26.09.2025 02:39
Neden GOD sebebi ile şikayete etiket yediğimi bilmiyorum ama ben en arka taraftan size sıkıp (Genel olarak aracın arka tarafına siper alıyorum ve fazla da hit almıyorum, onu da geçtim canım az kalıyor zaten.) kaçıyorum zaten, bir de kanıtlar oldukça yetersiz benim için. Daha fazla da savunma yapmam gerektiğini düşünmüyorum. LOG kayıtlarına da bakılabilir.

Dört kişi sıkıyorsunuz biriniz düşüyor, 500-600 mermi harcadık neredeyse + olarak 4 kişisiniz birinizin videosu ss'i yok mu?  O:-)

#6 - 26.09.2025 02:40

Dört kişi sıkıyorsunuz biriniz düşüyor, 500-600 mermi harcadık neredeyse + olarak 4 kişisiniz birinizin videosu ss'i yok mu?  O:-)

Sistemim oldukça yetersiz kalıyor, bir de zaten savunmamı yaptım. Diğer kişilerin video kaydı varsa iletebilir, dediğim gibi benim için LOG kayıtlarına bakılabilir, hiçbir türlü şey kullanmamaktayım.

#7 - 26.09.2025 02:42

Sistemim oldukça yetersiz kalıyor, bir de zaten savunmamı yaptım. Diğer kişilerin video kaydı varsa iletebilir, dediğim gibi benim için LOG kayıtlarına bakılabilir, hiçbir türlü şey kullanmamaktayım.
Bu profilinde HEMŞO isimli Vice oyuncusu olduğunu düşünüyorum, 2023 kayıtlı forumun sadece 10 seviye bir karakteri olmasıda Multiaccount olduğu şüphesini uyandırıyor bu konu hakkındada gerekli ticket açacağım.

#8 - 26.09.2025 02:44

Video sahibi arkadaş normalde yarın şikayet oluşturacaktı bu konu hakkında. Ama madem bu arkadaşların topluca hile kullanması gündemde, ek bir şikayet açmak yerine bu şikayete bunu da eklemiş olalım. İllegal rollerde, PD'e karşı rollerde ve Hotline içerisinde durmaksızın topluca hile kullanan bu arkadaşların yasaklanması dileği ile.

#9 - 26.09.2025 02:45

Bu profilinde HEMŞO isimli Vice oyuncusu olduğunu düşünüyorum, 2023 kayıtlı forumun sadece 10 seviye bir karakteri olmasıda Multiaccount olduğu şüphesini uyandırıyor bu konu hakkındada gerekli ticket açacağım.

İstediğin gibi ticket açabilirsin, ''HEMŞO'' dediğin kişiyi de tanımıyorum. Oluşuma da bir arkadaşımın ricası üzerine geldim zaten, AGB döneminden beri sunucu da oynama zevkim yoktu. Daha fazla da ileti kirliliğine gerek yok diye düşünüyorum, iyi geceler dilerim.