İşten çıktım, hazır savunmamı ekliyorum;
Dostum senin dediğin mantığa göre bende o zaman savunmamı admine özelden atarım. Belki üstte bir hile açıyorsun, belki üçüncü parti yazılım var nerden bileceğiz? Ben senin ekranından kendimi izlemek istiyorum.
Ben orda alt tab attım ve rolümü ss'liyordum sonrasında arkadaşımın videosunu izlediğimde yürüyerek gelip ateş açıyorsunuz. Oyuna döndüğümde direkt f tuşuna basıp araçtan iniyorum. Arabada hiçbir hit yemedim. Ki, ilk sıkan sensin ve basit bir tartışmadan dolayı sıktığını nerden anlayabilirim mantıken? Üstelik log varsa kontrol edilebilir, hiçbir eklenti kullanmadım. Orada kayıt bile alamadım, senin ekranında gözüktüğü üzere senkronizasyon hatası oluyor, arabadan inip tekrar saniyesinde binip silahımı alıyorum senkronizasyon hatası olduğu için sende ışınlanıyorum oysa ki ben orada arabama tekrar binip silahımı aldım. Herhangi bir şekilde GOD durumu yok sen benim ekranında dümdüz duruyordun senin ekranında gözükmüyor fakat benim ekranımda benim attığım 2 HİT senin ekranında gözükmemiş üçüncü mermiyi attığımda sen birden sağ sol yapmaya başladın. Sonrasında karşına geçiyorum ve arkadanda mermiler yiyorsun, ben de silahımla karşılık veriyorum. Tekrar tekrar dediğim gibi 6-7 hit yediğim yok, Vice'da silentfix var mı bilmiyorum fakat yukarıdaki örneklere bakarsak 1 merminin miss durumu olması gayet normal.
Şunu da ek olarak belirtmekte fayda var, daha öncesinde senin ekranında gözüken birçok hit var ve sonrasında bana yumruk atıyorsun. Eğer senin dediğin eklentiyi kullansaydım yumruk attığında eklenti bozulur, orada düşerdim. Videoda bana yumrukta atıyorsun o zaman canım neden gitmedi?
Biliyorsunuz ki birkaç ay önce böyle bir şey getirilmişti, bu eklenti yumruk atıldığında çalışmıyor ve karakter düşüyor/canı bir anda yarıya düşüyor, bacağa mermi atıldığında karakter kitleniyordu. Adminler kendi arasında deneyebilir. Ben senin sıkacağını bile bilmiyordum neden harekete geçeyim üstelik onu anlamıyorum üstüne ortada ateş etmelik bir durum yok haberim bile yok.