Konu: Danny Cassidy god  (Okunma sayısı 372 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2025 23:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Danny_Cassidy  @bestgunslinger
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Junior3435
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.09.2025, 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onaylı Hood'da FearRp  ihlali yapıyor, Chinatown'da yanımıza geliyor ve bende silahımı çekip adama sıkıyorum ve canı gitmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 24.09.2025 00:51
Kırpılmış veya gizlenmiş bir videoya yorum yapmayacağım. Savunmam ve kanıtlarım hazır, tam hali geldiğinde savunmamı yapacağım.

#2 - 24.09.2025 08:07
Kırpılmış veya gizlenmiş bir videoya yorum yapmayacağım. Savunmam ve kanıtlarım hazır, tam hali geldiğinde savunmamı yapacağım.
Kırpılmış bir video değil, videonun gizli olması senin savunma yapmamanı gerektirmez. Şikayette bariz bir şekilde hilen gözüküyor sana 9 hit atıyorum ve 441 hasar vurmuş oluyorum, düşmemen  çok olağanüstü bir şey videoda chati kapatma sebebim birlik r20si ile özel pmleşmelerim olması admin istediği takdirde discorddan admine gönderebilirim. Savunma yapmaman için bir sebep yok.

#3 - 24.09.2025 11:53
Ben kurallarda yazılanı söylüyorum. Dediklerim geçerli videonun tam halini görmeden, videoda kendimi tamamen görmeden nasıl savunma yapmamı bekliyorsun? Ben kendi ekranıma göre savunmamı yaptım. Amerika'da rol yapıyorsun dostum hem bir küfür için bir birlik yöneticisine mi sıkıyorsun? İlk sıkan sensin, videonun tamamını kırpılmamış ve sansürsüz halde görmek istiyorum.

#4 - 24.09.2025 12:32
Ben kurallarda yazılanı söylüyorum. Dediklerim geçerli videonun tam halini görmeden, videoda kendimi tamamen görmeden nasıl savunma yapmamı bekliyorsun? Ben kendi ekranıma göre savunmamı yaptım. Amerika'da rol yapıyorsun dostum hem bir küfür için bir birlik yöneticisine mi sıkıyorsun? İlk sıkan sensin, videonun tamamını kırpılmamış ve sansürsüz halde görmek istiyorum.
Videoda savunma yapmaman için bir sebep yok dostum, sana 9 hit atıyorum chatteki özel pmleşmelerimi ne yapacaksın? Admin isterse sadece admine atarım kendini görüyorsun ismin çok net gözüküyor. İC'de birlik yöneticisi olduğunu bilemem ayrıca sen bize "Götün yiyorsa gel" dedin. Bende geldim. Boş ileti atmaya gerek yok kanıtlarınla savunmanı yap inceleyecek admine ben isterse videonun normal halini atarım, senin görmen gereken bir şey yok.

#5 - 24.09.2025 12:38
Bir ihlal yaptığımı düşünüyorsan şikayet açabilirsin.

#6 - 24.09.2025 13:03
Tarih ve saat gözüküyor videoda edit yok savunma yapman lazım

#7 - 24.09.2025 17:34
Kişi muhtemelen ceza alacağını anladığı için savunma yapmayacak bahaneler iletiyor. Silah/mülk aktarımı için log kontrolü de talep ediyorum.

#8 - 24.09.2025 17:47
İşten çıktım, hazır savunmamı ekliyorum;

Dostum senin dediğin mantığa göre bende o zaman savunmamı admine özelden atarım. Belki üstte bir hile açıyorsun, belki üçüncü parti yazılım var nerden bileceğiz? Ben senin ekranından kendimi izlemek istiyorum.

Ben orda alt tab attım ve rolümü ss'liyordum sonrasında arkadaşımın videosunu izlediğimde yürüyerek gelip ateş açıyorsunuz. Oyuna döndüğümde direkt f tuşuna basıp araçtan iniyorum. Arabada hiçbir hit yemedim. Ki, ilk sıkan sensin ve basit bir tartışmadan dolayı sıktığını nerden anlayabilirim mantıken? Üstelik log varsa kontrol edilebilir, hiçbir eklenti kullanmadım. Orada kayıt bile alamadım, senin ekranında gözüktüğü üzere senkronizasyon hatası oluyor, arabadan inip tekrar saniyesinde binip silahımı alıyorum senkronizasyon hatası olduğu için sende ışınlanıyorum oysa ki ben orada arabama tekrar binip silahımı aldım. Herhangi bir şekilde GOD durumu yok sen benim ekranında dümdüz duruyordun senin ekranında gözükmüyor fakat benim ekranımda benim attığım 2 HİT senin ekranında gözükmemiş üçüncü mermiyi attığımda sen birden sağ sol yapmaya başladın. Sonrasında karşına geçiyorum ve arkadanda mermiler yiyorsun, ben de silahımla karşılık veriyorum. Tekrar tekrar dediğim gibi 6-7 hit yediğim yok, Vice'da silentfix var mı bilmiyorum fakat yukarıdaki örneklere bakarsak 1 merminin miss durumu olması gayet normal.

Şunu da ek olarak belirtmekte fayda var,  daha öncesinde senin ekranında gözüken birçok hit var ve sonrasında bana yumruk atıyorsun. Eğer senin dediğin eklentiyi kullansaydım yumruk attığında eklenti bozulur, orada düşerdim. Videoda bana yumrukta atıyorsun o zaman canım neden gitmedi?

Biliyorsunuz ki birkaç ay önce böyle bir şey getirilmişti, bu eklenti yumruk atıldığında çalışmıyor ve karakter düşüyor/canı bir anda yarıya düşüyor, bacağa mermi atıldığında karakter kitleniyordu. Adminler kendi arasında deneyebilir. Ben senin sıkacağını bile bilmiyordum neden harekete geçeyim üstelik onu anlamıyorum üstüne ortada ateş etmelik bir durum yok haberim bile yok.

#9 - 24.09.2025 17:47
Tüm loglarım kontrol edilebilir, kendimden eminim. Arkadaş bahane falan demiş, Reagan'a bu şikayeti ilettim ve savunma yapmam istendi. Her şeyim kontrol edilsin, tekrarlıyorum hiçbir şeyim yok. Şöyle bir şey de ekleyeyim, arkadaş bu şikayeti flame olarak kullanıyor, şikayeti açtı ve savunmamı yaptım. Ek bir şey yazılmasını istemiyorum. Toxic bir ortam oluşsun istemem.
« Son Düzenleme: 24.09.2025 18:09 bestgunslinger »