Konu: Jamal Elwood God  (Okunma sayısı 350 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.09.2025 14:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal_Elwood @owsrich
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @video
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin god olduğunu düşünüyorum o kadar hit değmesine rağmen canı hiçbir şekilde oynamadı diğer kişilere ateş açtığımda normal olarak düştüler fakat Jamal Elwood isimli karakter hasar almadı, buradaki kanıtlar yeterlli olmazsa kişiyi kovalayıp yaklaşık 4 hit daha attığım kanıtıda sunabilirim
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 30.09.2025 15:41
@GhettoLifers kanıtları yenileyin. Kanıtlar yenilenince savunma yapın @owsrich

#2 - 02.10.2025 04:03
Kanıtları gün içerisinde güncelleyeceğim.

#3 - 02.10.2025 11:22
Merhaba öncelikle şikayet için arkadaşla öncesine görüşmüştük, şikayeti sizin etiketlemenizle beraber gördüm ve videoda gayet hit yemiyorum buraya kadar doğru. Oyun içerisinde o sırada arka planımda oyun indiriyordum ve Kieran'ın hitleri benim oyunumda hiçbir şekilde gözükmüyor hatta sıktığı vakit inanılmaz derece de o sırada benim oyunumda pingim yükseliyor ve sıkarken benim ekranımda ben farklı bir yerdeyim. Atacağı videoda göreceğiniz üzere ben orada bir kaç kişiye yumrukla saldırı yapıyorum fakat benim ekranımda etrafımda bir sürü insan doluydu videoda ise boşluğa yumruk atıyorum. Açıkçası videoyu izlediğimde bende şaşırmıştım ve bu şekilde olmadığını ona izah etmiştim. Açıkçası beni anladığını düşünmüştüm ama pek öyle olmamış şikayet açılmış sorun değil. Orada beni düşürse de benim eksim olmayacaktı şuan işteyim eve döndüğüm vakit elimde oraya dair kanıtım varsa sunmaya çalışacağım. Daha önce bana açılan birlik oluşumuna açılan şikayette videoda orada görebilirsiniz God olsam o kısımda da açardım kaç defa düşürülürken videolar mevcut silahım vesaire mevcut olsa god konusunu anlayabilirim fakat o sırada god açmak bile mantıksız orada düşsem benim için hiçbir şekilde problem yaratmaz IC hapis dışında. Bu ilk kez başıma geliyor tüm oyun dosyalarım incelenebilir hiçbir şekilde problem yok. Dediğim gibi eve döndüğüm sırada şikayeti desteklemek için kanıtlarda bulunmaya çalışacağım fakat bu şekilde bir konu düşünmediğim için SS aldığımı zannetmiyorum. Muhtemelen çift taraflı senkronizasyon sorunu ile karşı karşıyayız. İyi forumlar.

#4 - 03.10.2025 01:28
https://streamable.com/hx7gjf
@Scealten

Senkronizasyon hatasımı emin değilim fakat o kadar hite canın hiç oynamıyor. Normalde 3 hit aldığında düşmen gerekirdi, brawl'ın orada öyle bir hata ile karşılaşmış olsan bile gayet rahat bir şekilde benden kaçıyordun ve diğer kişilerde seni takip ediyordu bir senkronizasyon hatası olsa farklı yöne koşardın ama oyununda bir hata yokmuş gibi kaçtın.

« Son Düzenleme: 10.10.2025 23:47 GhettoLifers »

#5 - 03.10.2025 11:07
Gayet anlaşılabilir ilk 5 saniye neredeyse hareket etmiyorum yani burada gayet pingimden dolayı böyle bir şey olduğu açık ve net bir şekilde belli. Boşluğa yumruk sallıyorum ama benim ekranımda bir sürü kişi dolu şekilde gözüküyordu. Dediğim gibi orada düşsem benim eksime olucak hiçbir şey yok, silahım vesaire filan olsa o zaman tamam god açmam mantıklı fakat burada bunu gerektirecek hiçbir şeyim yok. Emin olun god açsam burada bana çok kez godtan şikayet açılırdı defalarca kez vurulduk zaten onlara da açılırdı. Attığın ilk başta ki damagelerden karakterim hareket bile etmiyor, kesinlikle hem senkronizasyon hatası hemde benim pingimden dolayı olan bir şey. Dediğim gibi arka tarafta oyun indiriyordum. Sonuçlanabilir, ceza yemem normal gibi gözüküyor ama olan biten hakkında kanıtlayabileceğim bir kanıtım yok maalesef.

#6 - 14.10.2025 03:58
Kanıt görsellerine erişim sağlanmıyor.

K/A