Konu: Pablo Stonewell - Joshua Donovan / FEAR-RP  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.09.2025 00:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pablo Stonewell - Joshua Donovan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Madison_Cunnigham , Ethan Clifford, Aaron Rosselini, Ezequiel Alvarez, Alex Azalea, Jaxon Steele, Sergei Pavlov, Dorian Sullivan ve dahası.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.09.2025  - 23:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Felony sırasında üzerlerine yaklaşık 12-13 tane M4 doğrultulmasına rağmen Pablo Stonewell ve Joshua Donovan korku rolü yapmadılar. Bu kadar ağır silah üstünlüğü altında olmalarına rağmen küfür ederek, meydan okuyarak saçma tavırlar sergilediler. Polis otoritesini tamamen hiçe saydılar ve direktiflere uymadılar, bu da tamamen Fear RP ihlalidir. Üstelik kodeslerde tutuklulukları devam ederken de aynı türden troll rolleri sürdürmeye devam ettiler, defalarca uyarılmalarına rağmen ciddiyetsiz tavırlarını bırakmadılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.09.2025 00:37

#2 - 22.09.2025 00:43
Doğrudur yapmışımdır, yaparımda.

#3 - 22.09.2025 00:46
Utanmadan şikayet açmış güldüm buna sadece, sana 14 dakikalık video atayım da niye FEAR-RP yapmadığımı adminler izlesinde görsün. PD olunca tanrı olmuyorsunuz arkadaşım hatırlatmak istedim, yaptığınız rol o kadar saçma ve amatörce ki biz rolünüz bozulmasın diye uyduk sadece.

#4 - 22.09.2025 00:47
Savunmamı en üstte yapmışım
« Son Düzenleme: 22.09.2025 01:40 Hükümsüz »

#5 - 22.09.2025 02:11
Utanmadan şikayet açmış güldüm buna sadece, sana 14 dakikalık video atayım da niye FEAR-RP yapmadığımı adminler izlesinde görsün. PD olunca tanrı olmuyorsunuz arkadaşım hatırlatmak istedim, yaptığınız rol o kadar saçma ve amatörce ki biz rolünüz bozulmasın diye uyduk sadece.

Rolü bozmadığın için teşekkürler, alta bıraktığım tarzda bir kaos ortamında yaptığın rolün mantığına bak bakalım.  PD ROL KANKA :)

i=c92E86wdKkWcu4gk 

#6 - 22.09.2025 17:58
Videoyu şimdi izledim, 14 dakikalık kaydın bir çok yerinde Joshua karakteri izinsiz camhunt kullanıyor. @Hükümsüzyaveri  -
« Son Düzenleme: 22.09.2025 18:00 EGOKUBA »

#7 - 23.09.2025 02:44
Videoyu şimdi izledim, 14 dakikalık kaydın bir çok yerinde Joshua karakteri izinsiz camhunt kullanıyor. @Hükümsüzyaveri  -

Dostum ben bunu saklamıyorum zaten camhunt herhangi bir şekilde rolü etkilemiyor sadece serbest moda geçip ss alıyorum tanıtımıma editleyip atmak için sen niye böyle açık arar gibi herşeyi söylüyorsun ki? Videoyu atan benim zaten saklıyacak olsam keser atarım, senin rolünü veya rol gidişahtını etkileyecek bir şey yapmıyorum camhuntta bu kadar wine oynamayın gözünüzü seveyim tamam en kurallara uyan sizsiniz. :garip:

#8 - 23.09.2025 05:42
Şikayet incelendi.

Pablo_Stonewell karakteri Fear RP kural ihlalinden dolayı cezalandırılacak.
Joshua_Donovan karakteri Fear RP kural ihlalinden dolayı cezalandırılacak.

(Cam Hunt için uyarı veriyorum, lütfen bir daha kullanırken /rapor komutuyla adminleri bilgilendirin.)

Açıklama: GösterGizle
İlk öncelikle SWAT operatörleri tarafından uzun namlulu silahlar ile size şehir içerisinde bir çevirme yapılıyor, siz de onlar ile laf dalaşına giriyorsunuz. Arka taraftan bir SWAT operatörü havaya ateş açıyor ve siz hala mermi sesinden korkmuyor ve laf dalaşına devam ediyorsunuz.

İl-legal bir karakter yönetiyor olabilirsiniz, ölmekten korkmayan bir karakter yönetiyor olabilirsiniz ama Sunucu Kurallarına göre siz o bölgede, o kadar polis içerisinde Fear RP yapmak zorundasınız. Karakterinizin ne kadar cesur, ne kadar korkusuz olduğu önemli değil.

Departman içerisine girdikten sonra "Memur sesin çok çıkıyor. Dikkat et evinden almasınlar." departman içerisinde, güvenli bölgede ve rolsel olarak etrafınızda/çevrenizde o kadar memur varken, siz polis memurlarını çok açık bir şekilde tehdit edemezsiniz.

Vice Roleplay'de gerçekçi rol yapmaya çalışıyoruz, şehir içerisinde büyük olabilirsiniz, il-legal tarafta sözünüz geçiyor olabilir ama departman sizi aldıktan sonra bu kadar serbest, cesur rol yapamazsınız. Karakteriniz ne kadar cesur olsa bile buna imkan yok. Gerçekçi bir şekilde düşündüğünüz zaman siz yıllarca hapiste kalıyorsunuz ama oyun içerisinde 180-200 dakika sonra serbest kalıyorsunuz.

Sunucu içerisindeki kurallara dikkat ederek rol yapın lütfen.

İyi roller, iyi oyunlar dilerim.