Konu: 21.09.2025 - Vuk Dravukic - Ortak Nezaket & Refuse RP  (Okunma sayısı 92 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.09.2025 14:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vuk Dravukic @Duygusuz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.09.2025 - 14.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse Roleplay - Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaptığım role cevap vermiyor, PM'den hakaret ediyor. Yön tuşlarını bahane ediyorda /gym calis yazması gerekiyor bir sonraki tura başlaması için.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.09.2025 16:14
Birader sen kafayı yemişsin ciddi yardım alman gerekiyor. Öncesinde ss ler almışsın. Sırf beni şikayet etmek için. Orda gym calışıyorum yön tuşlarına basıyorum, gelmiş benle role girmeye çalışıyosun. Role girmediğimde de özelden bot musun yazıyosun. Cidden nasıl bir yanıt almayı bekledin orda? Sırf brawl rolüne zorlamak için gelen geçen herkesle dövüşmek istiyosun. Bunlar benim chatimde gözüküyor. Sonrasında GYM içinde kavga dönüyor emotesuz şekilde kavga edenlere saldırıyosun. Seni anlıyorum canın sıkkın eğlenmek istiyosun bana da şikayet açmak için şikayet açmışsın. Biraz kafandaki rol kavramının gelişmesini, kendini geliştirmeni tavsiye ederim. Teşekkürler.

#2 - 22.09.2025 13:46
Vuk_Dravukic karakteri uyarılacak, konu ne olursa olsun birbirinize nezaket ve saygı kuralları çerçevesinde cevap vermelisiniz. Tekrarı halinde daha ağır yaptırım uygulanacak. Vuk karakteri, spor sistemini kullanırken yön tuşlarını aktif ettiği için o sırada role tepki gösterememiş olabilir, bunu da anlayışlı karşılamak gerekir. Bu nedenle, herhangi bir işlem uygulanmayacak.