Konu: DM ŞİKAYET  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2025 02:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Davion Cadwyn @gokturk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kayora Davies

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/09/2025 02:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, NON RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin aracını çaldığım için bana silahlı saldırı gerçekleştirdi fakat bu silah kullanması için geçerli bir sebep değil, kendisi ile herhangi bir husumetim bulunmuyor İC olarak tanıştığım birisi dahi değil artı olarak karakterimin silah gösterdiği falan da yok, yapılan DM ve NON RP ihlalidir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/fm7ly1b.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 19.09.2025 02:24
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 19.09.2025 02:25
aracımı çalmış geziyorsun, yanına gelip in diyorum kaçıyorsun. aracımın içinde silah var. nitorsunu kullanıyorsun olası bir polis çevirmesi yada farklı bir durumda aracımın içindeki silah boku bokuna gidecek. in dememe rağmen kaçıp gidersen gördüğün anda ateş ederim kaç bin dolarlık silahımı korumak için kusura bakma. vurulur vurulmaz b'den bölüp forum bakarsınız demen ayrı komik

#3 - 19.09.2025 02:26
aracımı çalmış geziyorsun, yanına gelip in diyorum kaçıyorsun. aracımın içinde silah var. nitorsunu kullanıyorsun olası bir polis çevirmesi yada farklı bir durumda aracımın içindeki silah boku bokuna gidecek. in dememe rağmen kaçıp gidersen gördüğün anda ateş ederim kaç bin dolarlık silahımı korumak için kusura bakma

Yaptığın hala DM, bir kişiye ateş etmek için geçerli bir sebebin olması gerek sence bu geçerli bir sebep mi kafama sıkman için?

#4 - 19.09.2025 02:31
aracımı çalmış geziyorsun, yanına gelip in diyorum kaçıyorsun. aracımın içinde silah var. nitorsunu kullanıyorsun olası bir polis çevirmesi yada farklı bir durumda aracımın içindeki silah boku bokuna gidecek. in dememe rağmen kaçıp gidersen gördüğün anda ateş ederim kaç bin dolarlık silahımı korumak için kusura bakma

Yaptığın hala DM, bir kişiye ateş etmek için geçerli bir sebebin olması gerek sence bu geçerli bir sebep mi kafama sıkman için?
evet, önce in diye uyarırım,. basıp kaçarsan ilk gördüğüm yerde bilmem kaç yüz binlik silahımı riske atacağıma seni vurup arabamı silahımı alır geçerim. o kadar para silah kolay kasılmıyo.

#5 - 19.09.2025 13:46

evet, önce in diye uyarırım,. basıp kaçarsan ilk gördüğüm yerde bilmem kaç yüz binlik silahımı riske atacağıma seni vurup arabamı silahımı alır geçerim. o kadar para silah kolay kasılmıyo.

O zaman DM'den işlemde görürsün kusura bakma.

#6 - 19.09.2025 14:12
Şikayet reddedildi.

Savunma tarafının gerekçesi kabul edildi.

K&A