Konu: /q + MİX + Yetersiz oyuncu profili.  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2025 23:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tan Hai - @samaverioo   -   Arkell Dwainstar @Eswiper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zlatan.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q + MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla 3 4 gündür savaşıyoruz, şans eseri yolda giderken denk geldik ve ateş açtık, tekeri patladı bir süre NONRP sürüş sergileyerek şehirin bir ucundan diğer ucuna kaçtı, daha sonra kaza yaptı ve aracı bozuldu o sırada motorla olduğumuz için hızlıca yakaladık ve ateş ettik ancak şahıs /q attı (Kendi isteği ile.) Biz olay yerinden uzaklaştık bir iki tur attık ve tekrar o bölgeye döndük, şahıs MİX yaparak arkadaşını çağırmış ve gittiğimiz gibi ikisi birden ateş açtı. Ve bizi yaralı konumuna düşürdü bizde bekledik 1 dakika sürmeden PD olay yerine geldi ve diğer silahlı şahısta /q attı. Arkell denen oyuncu ilk başta /q atmasaydı bu olay yaşanmayacaktı, 2 adet silahımıza el konuldu iade talep ediyoruz bizde /q atabilirdik ancak VİCE toplumunu bozan tiplerden değiliz.
%100 Aim bot olduklarını düşünüyoruz ancak düşünce ile olan birşey değil, yönetici incelemeli. Teşekkürler.

Arkadaşı bizi nereden tanıyor da ateş açıyor gider gitmez, ESP mi?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/nrj399

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncunun sicili ortada VİCE`nin huzunuru bozduğu ortada.

« Son Düzenleme: 18.09.2025 23:47 Nowax0222 »

#1 - 18.09.2025 23:48
q attığıma dair net bir kanıt yok

#2 - 18.09.2025 23:49
Şahitliğimi onaylıyorum, silahımın iadesini talep ediyor ve Jailden çıkarılmamı bekliyorum. Video herşey ortada.

#3 - 18.09.2025 23:50
q attığıma dair net bir kanıt yok

Umarım net görebiliyorsundur.

#4 - 18.09.2025 23:59
görebiliyorum sizinle girdiğim bir rol sonucu bu oluşmuyor

#5 - 19.09.2025 08:52
Aynen zaten tekerleğin Gelen parkta taşa çarptı Star caddesine kadar o halde non RP sürüş yapıp gittin bizi gördün q çektin arkadaşlarına haber verdin 5 dakika sonra geldiğimizde mix yapıp dusurdunuz üstelik PD gelince q çektiniz.

Silahınizin silinmesi lazım kardesim.

#6 - 19.09.2025 10:09
Dediklerine gram anlam veremiyorum, ben savunmamı yaptım sonuçlanabilir. Arkadaşım için ihlal yok, kendisinin susturması var zaten. Herhangi bir rol esnasında çıkış sağlamadım.

#7 - 19.09.2025 10:18
Dediklerine gram anlam veremiyorum, ben savunmamı yaptım sonuçlanabilir. Arkadaşım için ihlal yok, kendisinin susturması var zaten. Herhangi bir rol esnasında çıkış sağlamadım.

Yönetimi kandırmaktan işlem uygulanmalı adam affedersiniz sizinle dalga geçiyor vice yönetimi!

Videonun öncesi var tekere ateş açtığımız kısımdan /q atıp gelene kadar herşey var. Yönetim isterse atarım.
Oyuncu artık Yasaklanmalı. Sicil ve yönetime tutumu ortada.

#8 - 20.09.2025 03:01
Şikayet incelendi.

Tan_Hai karakteri Aktif Rolde /q ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Arkell_Dwainstar karakterinin ilk /q sonrası 5 dakikalık süreçte tekrar oyuna giriş sağladığı tespit edildi. Diğer bahsedilen ihlallere karşılık yeterli bir delil olmaması kaynaklı belirtilen şikayet reddedildi.