Konu: DM - Arkas Fidelis | Maskeli_58598 | Maskeli_51711  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2025 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arkas Fidelis   @Memoli  |  Maskeli_58598  |   Maskeli_51711

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görselde mevcut. Zlatan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.09.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl atıyorduk birden geldi ve AK ile taradı şahıs ESP mi orada olduğumuzu nereden biliyor? ve neden bize sıkıyor?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/lg211z

Ek açıklamalar(varsa): DM atanların silahı siliniyor aynı işlemin uygulanmasını istiyorum. MEA şikayetle ilgilenmesin lütfen oluşum üyesi.

« Son Düzenleme: 19.09.2025 20:04 Nowax0222 »

#1 - 17.09.2025 00:50
Tanımıyorum etmiyorum adamı gelmiş silah çekiyor :/

Şahitliğimi onaylıyorum üstelik Brawl rolündeydik.

#2 - 18.09.2025 01:04
@reagan  Şikayeti sonuçlar mısınız süre bitti savunma yok dostum.

#3 - 20.09.2025 01:01
Merhaba.

Size hiçbir şekilde gereksiz DM girişiminde bulunmadık. Ganton tarafında sosisli yeme rolü yaparken hemen sağımızda farklı bir kişiyi dövüyordunuz ve sonrasında Radkov'a yanlış yapılmaz, Radkov şöyle böyle tarzında söylemler de bulundunuz. Biz de Radkov kim, kasaba ekibi falan diye aramızda konuşuyoruz. Sorununuz bittikten sonra motorla gitmeden önce durduk yere karakterlerimize "Çok koymuşuz ki B12 hissiyatı yaratmış Radkov." diyorsunuz, direkt olarak Retarted-RP ayriyetten tekrar unban dönemi ile gelmiş ve eski birlik karakterlerinizle sivil bir şekilde sağa sola agresif rol sergiliyorsunuz. Ekstra olarak orada attığınız brawl bizim ile alakalı değil, biz kendi problemimiz için geldik ve çözdük. SS'ler ise aşağıda görüldüğü gibi;

#4 - 20.09.2025 01:15
Bu ne kanka ben seni görmemişim bile? Sergo Radkov karakteri olduğu için Radkovları savunmamız normaldir fakat mermi atmamız uygun olmazdı. Sonrasında girdiğimiz bir brawl rolünde bir anda tarandık aklımdan bile geçmedin kardeşim.

Her önüne gelene laf yapana ateş mi ediyorsun kardeşim? Yaptığın Retarted rp ve DM'dir. @reagan  Sonuçlanabilir arkadaş bir kaç kelimeyi hazmedemeyip keleş çıkarıyorsa sonucu siz belirleyin ona göre bizde sunucuda bu arkadaşın ilerlediği rol izinden gidelim.

#5 - 20.09.2025 01:24
Şikayet reddedildi.