Konu: Ortak nezaket, İzinsiz OOC chat bölmek, aktif rolde quit.  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2025 19:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chris Pries @Merh0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.09.2025 18:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket İzinsiz OOC çıkmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben otururken arkadaş bir anda gelip, düşmanı falan değilim, bana ters düz konuşmaya başladı. Saçma sapan cümlelerde OOC chat bölmeye başladı. Hiç bir izin de almadan. OOC küfür edip aşağılıyor. - Gerisi SS'te gözüktüğü gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/hy55dw8 https://hizliresim.com/oebnwb7

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın.

#1 - 15.09.2025 19:48
Gereği yapılsın sorun yok.

Amacımız normal (rol) paslamaktı zatén, chat'de herşey net görünüyor. Arkadaşımız agrasif sanırım.  ;) Hiç problem değil iki katının işlemini uygulayabilirsiniz.

Ek olarakta savunma yapmama gerek yok. Bir X oyuncu kendisi GTA:O Sürüşü gerçekleştirerek karakterime sizin diliniz de; (Car-DM) Uyguladı isteğim üzerine /b bölerek arkadaşa hakarette bulundum bu arkadaşa bulunmadım. Logları inceleyebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 15.09.2025 19:50 Merh0 »

#2 - 15.09.2025 20:01

Chatlog geçersiz kanıt sayılıyor bunun bilincindeyim. Fakat arkadaşın kendisine hakaret etmişim gibi göstermesi hiç etik değil, gereğini yapabilirsiniz. Jail işlemi uygulayabilirsiniz /b böldüğüm için. İt's okay fakat kendini böyle akıllı zanneden arkadaşları ayakta alkışlıyor ve tebrik ediyorum. Gerekirse tekrardan ban işlemi uygulayabilirsiniz fakat ciddi bir kural ihlali sergilediğimi düşünmüyorum.

« Son Düzenleme: 15.09.2025 20:40 Merh0 »

#3 - 15.09.2025 21:02
Olaydan bağımsızım fakat bu tarz kişiler yasaklanırsa cidden iyi olur sanırım arkadaş akıllanmamış galiba  ::)

#4 - 15.09.2025 21:14
Merhabalar, şikayete biraz göz attım ancak arkadaş halinden belli ki banı açılır açılmaz troll yapmaya kalkmış. Şahıs zamanında iki veya bizim görmediğimiz ek üç dört defa yasaklanmış olmasına rağmen hâlen nasıl açılabiliyor banı anlamış değilim? Böyle bir yetkililere (OOC) söven oyuncunun sunucuda barınamaması gerekiyor. Görüyorsunuz banı açılınca şahısın yaptıklarını, tekrardan yasaklanırsa daha iyi olur, iyi akşamlar. :sampanya:

Teşekkür ederiz.  :-\

#5 - 15.09.2025 21:14
Olaydan bağımsızım fakat bu tarz kişiler yasaklanırsa cidden iyi olur sanırım arkadaş akıllanmamış galiba  ::)

Tanımadığın insanların hakkında yorum yapmamalısın. Teşekkür ederiz, güzel yorumun için.

#6 - 15.09.2025 21:38
Öncelikle merhaba, Merh bir rol pası yapmış ve bu yanlış bir şekilde algılanmış; zamanının en başarılı oyuncularından olan Merh ban yemeden önce ne iş yaptıkları herşeyleri ortada Ride Or Die dönemini olsun Bloodline dönemi olsun en iyi yarışcı birliklerinin arasındaydı. Banının açılması kimseyi ilgilendirmiyor, yetkililer insiyatif uygulayıp banını açmış; Merh'de buna göre reaksiyon alıyor. Vice şehrine isyan etmek nezamandan beri yasak oldu? İsyankar rolü yapmış normal. Sunucuya isyan etmiyor, şehire isyan ediyor IC'lik bir durum var ortada. Lütfen konuyu başka yerlere çekip algı yapmanın anlamı yok, herkesin zamanında hataları oldu suçları oldu. Önemli olan bu saatten sonra bu duruma gelmemesidir, yukarda dediğim gibi konuyu başka yerlere çekip algı yapmanın anlamı yok. Herkese iyi günler dilerim Vice ile kalın.  :sampanya: :sampanya:

#7 - 16.09.2025 03:40
@Kovalanke @Manifesto Forum ban işlemi uygularsanız sevinirim teşekkürler. Ek olarakta Ticket açtım bilginiz olsun. Burada ise aktif bir şikayet bulunuyor hakkımda. Ona göre işlem uygularsınız. Teşekkürler.  :o

#8 - 16.09.2025 12:30
K&A