Konu: Ynt: IC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2025 16:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Declan_Rowe @flameofthewest

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  8.09.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Dolandırıcılık

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi 8.09.2025 tarihinde benden borç para aldı ve Cuma günü vereceğini dile getirdi Cuma günü oldu vermedi Pazartesi dedi vereceğim yoksa aç bende dedim arkadaşımdır yani veririm birde sırf güvendiğiim içinde ss aldım parayı verdiğime yönelik bügünde beklemedeyim vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/6ixz65a

Ek açıklamalar(varsa): Paramın iadesini talep ediyorum.

#1 - 15.09.2025 21:58
:D

kimlerle arkadaşlık yapıldığına dikkat edilmesi lazım, pazartesi evet bu gün ödeyecektim ancak arkadaş oyunda değil maalesef ödeyemiyorum, şikayete banka hesabı vs bıraksaydı aktarım salğanırdı, müsait değildim şehir dışındayım bri kaç gündür.

oyunda olduğu zaman veya hesap numarası vs. bıraktığı zaman ödeme sağlanacak, iyi forumlar.

#2 - 15.09.2025 22:00
ayrıca kanıtlar yetersiz gibi görünüyor şikayet bir ilncelensin sonucu bana gönderilsin, ödeme yapın veya yapmayın diye ona göre davranalım önümüze gelene para dağıtacak değiliz

#3 - 15.09.2025 22:19
Yani sende biliyorsun bana borcun var ikincisi kardeşim ben oyundaydım sabahta oyundaydım seni görmedim hesap numarası falan istiyorsun ya Banka'ya gidip /offtrasnfer adımı soyadımı yazıp para verebilirdin. yani şuanda verirsen konu kapanır verdiğine dair kanıtta sunarsan iyi olur iyi akşamlar dilerim.

#4 - 15.09.2025 22:31
Yani sende biliyorsun bana borcun var ikincisi kardeşim ben oyundaydım sabahta oyundaydım seni görmedim hesap numarası falan istiyorsun ya Banka'ya gidip /offtrasnfer adımı soyadımı yazıp para verebilirdin. yani şuanda verirsen konu kapanır verdiğine dair kanıtta sunarsan iyi olur iyi akşamlar dilerim.

ne kadar ödeme yapılacak bunların kanıtını at buraya ona göre ödemeyi geçelim

#5 - 15.09.2025 22:48
Yüz yetmiş bin dolar ödemen var kardeşim doğru muyum? @flameofthewest  yani verirsen şikayetimi geri çekerim.
« Son Düzenleme: 15.09.2025 22:51 Rock58 »

#6 - 15.09.2025 23:51
Yüz yetmiş bin dolar ödemen var kardeşim doğru muyum? @flameofthewest  yani verirsen şikayetimi geri çekerim.

kanıtla hocam

#7 - 16.09.2025 00:33
Yani sana güvendiğim için ss almadım sana çok güveniyordum güvenimi sarstın kardeşim zaten pm'lerde  bana borcunu kabul ediyorsun admin kandırmaya gerek yok o günün admin o saate loglarını bulursa sana para alışverisini bulursa admin kandırmaktan Jail yersin senin için diyorum paramı ver şikayeti geri çekeyim kardeşim.

#8 - 16.09.2025 08:25
Yani sana güvendiğim için ss almadım sana çok güveniyordum güvenimi sarstın kardeşim zaten pm'lerde  bana borcunu kabul ediyorsun admin kandırmaya gerek yok o günün admin o saate loglarını bulursa sana para alışverisini bulursa admin kandırmaktan Jail yersin senin için diyorum paramı ver şikayeti geri çekeyim kardeşim.

hacı ben hatırlamıyorum ne kadar verdiğini senin, o yüzden buraya bir kaınt sun ona göre ben sana borcum varsa onu vereyim problem yok, iyi o zaman her şikayet açana 170 170 basayım iyiymiş o öyle

#9 - 16.09.2025 12:45
Şikayete sunulan kanıtın yetersiz olduğu görüldü. IC bir anlaşmanın delili olma zorunluluğu kural içerisinde de geçmekte, OOC anlaşmalar geçersizdir.

K&A