Konu: [14.09.2025] Toplu Şikayet  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 15.09.2025 16:23
Alıntı
o florida haberinde yasa tasarısı önerisi sunulmuş sadece. federal anayasayla vatandaşlık hakları bellidir amerika'da. ben bu işin okulunu okuyorum, öyle bir yasa geçmedi daha.

LGBTQIA+ rolü yapmanın NON-RP olduğunu da ilk kez duyuyorum. pes gerçekten :garip: sırada ne var, kadınlar oyun oynamasın falan mı?

Zaten böyle bir kural olmasa bile diye bahsetmiştim, Bill olduğu açıkça yazıyor. Bill konumuna gelmesi için bile çeşitli onaylardan geçmesi gerekiyor. Ben o yazıyı Florida'nın queer+ bir eyalet olmadığını kanıtlamak için attım. LGBT+ rolü non RP değil ama senin yaptığın "rol" non rp oluyor. Nasıl ki ortadoğuda herhangi bir ülkede yönelimini belirtemiyorsan, Florida gibi Amerika düzleminde ırkçılığın ve homofobinin üst safhada olduğu bir eyalette de bunun rolünü çok net tavırlarla sergileyemessin. Kendi arkadaşlarına vesaire diyebilirsin ancak topluma açık bi alanda bağırarak söylersen, yaptıklarından bahsedersen bu non-rp kaçar. Hani illa farklı bir örnek vermemi istiyorsan, federal ajanlar gidip çevrede bağırmıyor "ben ajanım" diye. İfşa olurlar çünkü, karşılığında ise canından olmaya kadar yolu var.

Konuyu saptırıp yine OOC'ye yönelmişsin, kimse kimsenin oyun oynamasına karışmıyor zaten, ne yaptığını sen de biliyorsun. Kimse sana LGBT rolü yapma demiyor, yapıcaksan da düzgün yap. Adından ve önceki cezalandırılmalarından troll oyuncu olduğun anlaşılıyor. Yaptığın rolün kimseye faydası yok, sadece belirli bir kesime daha fazla nefret topluyorsun.

konuyu saptırıp OOC'ye yönelmişsin dedikten sonra sen ama

valla sana göre belirtilemiyor olabilir queerlerin kimlikleri, o sadece sence. amerika'da toplum baskısı diye bir şey kalmadı. isteyen istediği gibi gezebiliyor her yerde. fobik saldırıların bir ölçütü olmasa da florida'yı anadolu'nun bir şehri seviyesinde yorumlamak benim bilgi birikimim yetersiz demek. ayrıca madem bu kadar rahatsızdınız, niye şikayet açmadınız arkadaşlar? yetersiz oyuncu profili diye bir kural var sunucuda. kimsenin bana ne yapacağımı söyleme hakkı zaten yok ama sen straight halinle LGBTQIA+ bireylere nasıl davranacakları konusunda akıl vermeye kalkışıyorsun. haliyle bu haddi kendinde görmeye çalıştığın için tepki alıyorsun. benim sana engin tavsiyem "yapma"
« Son Düzenleme: 15.09.2025 16:33 cishetslayleyici »

#21 - 15.09.2025 16:57
normalde kimsenin aklina gelmeyecek yer icin "bosuna yaptirmadik, giriliyor" demeyin allah askina. bari kendinize durust olun. tuvaletlerde daha bir tane rol yapan gormedim. keske yapsanız da haklısınız desem. millet ortalık yerde bile afk birakiyor. adamina gore muamele yapmayin hic simdi. katolikler 10 kisi toplasip trans kadin kovalamiyor florida'da

ay bu arada erdem sinyallemenize de gerek yok "sikayet acmiyorum, zaten yenisin" bilmem ne diye. velev ki yeniyim, acabilirsiniz yani. bununla mi minnet ettireceksiniz? ben beni jailleyen adminler icin bile ticket acmis biriyim, hala da yanıt alıyor. neler gorduk sa:mp'ta :garip:

"Normalde kimsenin aklına gelmeyecek bir yer için" tabirin çok saçma kral. Farkettiysen senin gereksiz diye adlandırdığın o tuvalete rol yapmaya gelen kadın karakter yüzünden ifşalanıyorsun ve tuvaleti erkekler basıp seni dışarıya çıkartıyor, sapık damgası vuruyor. Afk attığını kendi ağzınla söylüyorsun kardeşim, afk atmak sürekli roleplay kuralı ihlalidir. Videoyu dayanamayıp izledim 1 tane bile kural ihlalim yok. Eğer varsa söylemeni rica ediyorum, kendimi düzelteyim. Haksızlığa gelemeyen bir adamım ve bu yüzden videoda görüldüğü üzere hiçbir kural ihlalimin olmamasına rağmen bu kadar çok savunma yapıp  şikayet ettiğin adamları da ben savunuyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi şikayet açmak için açmışsın.

önce gülümle başladık, şimdi kralla devam ediyoruz bakalım. arkadaşlar ben size bambaşka bir şey için şikayet açıyorum, siz gelip bambaşka bir şeyden bahsediyorsunuz. olay sizin beni olayla alakası bile olmayan karakterlerle kovalayıp meta-gaming ve power-gaming yapmanız. mutabık mıyız bu konuda? AFK bırakıp gittiğim açık. ortalık yerde rol ayağına nefret kusulacağına kuytu köşeye çekeyim daha iyi dedim karakterimi. başka ne yapacaktım, pardon? ekran başında olmadığımı bilerek karakterimle role girip bunu ss alacak kadar hasis davranıyorsunuz, üzerine suçlu ilan ediyorsunuz. o florida haberinde yasa tasarısı önerisi sunulmuş sadece. federal anayasayla vatandaşlık hakları bellidir amerika'da. ben bu işin okulunu okuyorum, öyle bir yasa geçmedi daha.

LGBTQIA+ rolü yapmanın NON-RP olduğunu da ilk kez duyuyorum. pes gerçekten :garip: sırada ne var, kadınlar oyun oynamasın falan mı?

ayrıca da isterseniz savunmayın arkadaşlarınızı. orası beni ilgilendirir mi sizce? bırakın herkes kendini savunsun. birbirinizin avukatlığını yapmanıza gerek yok yani

eşcinsel rolü adı altında sınırsız agresiflik yapabileceğin anlamına da gelmiyor bu, özellikle kışkırtıcı emoteler attığını düşünüyorum örn: "Trey Cowser kadınlar tuvaletine girdi." illa yapmak istiyorsan bunu eğlenceli bir şekilde yapabileceğini düşünüyorum, sonsuz toxiclik ve laf dalaşına girerek değil. lütfen LGBTQAASDQWE3214WDFG+ rollerini daha dikkatli yap.

söylediklerime canlı delil olduğun için teşekkür ederim canım. tavsiyeni de al ötede bekle hadi.

ay vallahi yuh. siz kışkırtıcı emote görmemişsiniz daha. siz kimseye sataşmazsanız kimse de sizle laf dalaşına girmez. milletin brawl rolüne kel alaka dahil olmadığım için ben toksiğim tabii

ben senin canın değilim, lütfen bana böyle ithamlarda bulunma. hoşuma gitmiyor. ek olarak 48 saati olan karakterinin 10 saati ooc jaillerde geçmiş, bunu da belirtmek istedim  :garip:

arayış ne burada? uzm çavuş?  :D
« Son Düzenleme: 15.09.2025 17:20 babaproturkic »

#22 - 15.09.2025 21:52
Ben sana benim nerede hatamın bulunduğunu soruyorum hâlâ cevap vermiyorsun reis. Tekrardan soruyorum, benim yaptığım ihlal nedir?
Şikayete yazdığın ihlaller:
Meta, videoda görüldüğü üzere meta yapmadım ve başından beri yanındaydım.
Bunny Hopping, videoda görüldüğü üzere bir kere bile zıplamadım.
Powergaming, saçından tutup çeker emotesini /dene atarak verdim, üstelik hiç mi görmedin dışarıda saçından tutup sürüklenen insan
Deathmatching, kral bize gerçekten çok tuhaf bir şikayet açmışsın, kendi videonda bile bize ilk saldıran sensin
« Son Düzenleme: 15.09.2025 21:54 xwin »

#23 - 15.09.2025 22:12
Ben sana benim nerede hatamın bulunduğunu soruyorum hâlâ cevap vermiyorsun reis. Tekrardan soruyorum, benim yaptığım ihlal nedir?
Powergaming, saçından tutup çeker emotesini /dene atarak verdim, üstelik hiç mi görmedin dışarıda saçından tutup sürüklenen insan
Deathmatching, kral bize gerçekten çok tuhaf bir şikayet açmışsın, kendi videonda bile bize ilk saldıran sensin

ben derdimi anlatamıyorum tatlım herhalde. kavganın başlamasında bir sorun yok zaten. mesele oradan sonrası. senden de bu toplu troll brawl rolünde bulunduğun için şikayetçiyim. böyle yalnızca kendin hakkında konuşursan birbirimizi anlayabiliriz. diğerlerinin avukatlığına soyunduğunda mevzu uzuyor çünkü

https://www.upload.ee/image/18600288/_C5304C19-4953-4820-B151-D49DFC8211B5_.png yeri gelmişken buradan da şikayetçi olayım. yüksekten ittirilen karakterime karşı yaptığın bu hareketin mantıklı bir izahı yok. bir de "mekan" sahibisiniz. sonra kavga çıkınca araya girip saçımdan çekiyorsunuz. akla sığan bir tarafı varsa bekliyorum cevabını

#24 - 15.09.2025 22:37

ben derdimi anlatamıyorum tatlım herhalde. kavganın başlamasında bir sorun yok zaten. mesele oradan sonrası. senden de bu toplu troll brawl rolünde bulunduğun için şikayetçiyim. böyle yalnızca kendin hakkında konuşursan birbirimizi anlayabiliriz. diğerlerinin avukatlığına soyunduğunda mevzu uzuyor çünkü

https://www.upload.ee/image/18600288/_C5304C19-4953-4820-B151-D49DFC8211B5_.png yeri gelmişken buradan da şikayetçi olayım. yüksekten ittirilen karakterime karşı yaptığın bu hareketin mantıklı bir izahı yok. bir de "mekan" sahibisiniz. sonra kavga çıkınca araya girip saçımdan çekiyorsunuz. akla sığan bir tarafı varsa bekliyorum cevabını
Heh canım bak işte ne güzel ss atmıışsın, seninle aynı skinle iki kişi böyle güzel güzel fun rp yapıyor ve bende onların arkadaşısın sandım burada seninle şakalaşmaktan başka niyetim yoktu ayrıca seni küçük düşürmeye çalışsam bile bu kural ihlali değil. Karakterine herkes salça olduğu için ooc de gücüne gitmiş anlaşılan ama ben belirteyim burada benim hiçbir art niyetim yoktu şakalaşmaktan başka hatta ayağıma tükürme emotesi yapınca yanlış hatırlamıyorsam sinirlenerek gittim oradan ayrıca ben seni aşağı atmadım ki

#25 - 15.09.2025 22:56
"fun rp" mi? fr? neyse, daha fazla uzatmayalım ve yetkili merciilerin kararını bekleyelim.

bu sırada da analiz işini azaltalım lütfen

#26 - 15.09.2025 23:10
Birliğim dahil olduğu için bu konuya dahil oluyorum şu anda.

İrlanda kökenli insanlar ve özellikle İrlanda'daki çingeneler Kelt Cemaatine mensup Katolik Hristiyanlardır. Geleneklerine ve dini öğelerine oldukça bağımlı olan bir milletin rolünü yaptığımız için yapılan hareketler ve düşünülen fikirler radikalleşme sürecine girebiliyor, Bundan sebebiyet geleneklerine radikal bir şekilde bağlı İrlanda kökenli çingenelerin; dinlerinin çerçevesinde sapkın hastalığa sahip olan ve kendi gözlerinde insan dışı hayvan olan bir karaktere karşı oldukça kin gütmesi ve ona karşı homofobik davranıp fiziksel ve ruhsal şiddet uygulaması oldukça normaldir.

Bu brawl rolünün başlangıcından önce zaten sizin garip karakterinizi kadınlar tuvaletinde gördük ve doğal olarak karakterinizi erkek zannettik ve sapık muamelesi uyguladık karakterinize karşı, bundan dolayı agresif durumlarda bulunduk. Ayrıca o barda çıkardığınız kavgadan sonra İrlanda Bulvarında komşumuz olan Alman dostlarımızın mekandan bir anda çıkıp sizin gibi trans bir karakterin peşinden yumruklarla koşması bizim çingeneleri de etkilemiş olacaktır. Sadede gelecek olursak homofobik ve dindar karakterlere sahip olan İrlandalılar'ın kendi gözlerinde sapkın ve hastalıklı bir karaktere agresif rol sergilemeleri dini ve milli görevlerini yerine getirdiklerini gösterir.

#27 - 16.09.2025 12:03
Şikayet reddedildi.
Yeni bir şikayet konusu oluştururken, kanıtlarınızı hizliresim & youtube & streamable üzerinden sunmanız gerekiyor.

K&A