Bir sürü kişiyi aynı anda şikayet etmişsin, peki bu şikayet ettiğin kişiler seni neden kovalıyor ve sana neden saldırıyor hiç mi düşünmedin kardeşim? Ben sana anlatayım o halde: güzel kardeşim 44th'de yaptığın troll'ün haddi hesabı yok, kadınlar tuvaletine giriyorsun ve sürekli roleplay kuralı ihlali yapıp afk atıyorsun ayrıca emotelere uymayarakta refuse rp yapıyorsun, arkadaşınla birlikte chate spam atıyorsun, millet güzel güzel rol yaparken burada şikayet ettiğin insanların bir kaç tanesini non rp'den etmişsin, non rp'in kralını zaten sen yapıyorsun bağırıyorsun, çağırıyorsun, millete salça oluyorsun, garip roller sergiliyorsun. Yanlış anlama sakın rolüne laf söylemiyorum ama çok non rp davranıp trolling yaptığın için saçından tutup seni çekiştiriyorum ve mekândan kovuyorum "troll ve non rp yaptığın için" emoteme (saçından tutup sürükleyip mekânın dışarısına çıkarmaya) uymayıp adama engel olur diye emote atıyorsun ve saldırıyorsun. Ben /dene atarak seni çıkartırken sen sadece emote atarak bana engel oluyorsun ve insanlara saldırıyorsun (power gaming, kilolu bir karaktere sahipsin kolun bile rahat kalkmaması lazım senin). Çok garipsin kardeşim, videoda görüldüğü üzere 1 kere zıplamadım bunny hopping yapmamaya-rolde hata yapmamaya dikkat ederim. Benim hiçbir ihlalim yok, videoyu izlemeyi düşünmüyorum bile çünkü ben kendimden eminim.
Senin troll olduğunu, non rp yaptığını, refuse rp yaptığını, sürekli roleplay kuralını ihlal edip afk attığını kanıtlayamam ama bir sürü kişiyi etiketleyip şahitlik yaptıracağım.
Çok gereksiz bir şikayet açmışsın, suçlu olmana rağmen insanlara şikayet açmışsın. Canın sağolsun iyi roller kardeşim, şahitlerin hepsinin forum adını yazmam yarına kadar sürer. Yarına kadar non rp, trolling, refuse rp, sürekli roleplay kuralını ihlal edip afk attığını şahitlerle kanıtlayacağım, maalesef ss yok.