Konu: Vincent_Paxton - Adriano_Castello İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 376 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 14.09.2025 07:53
Bu arada bu olay için üzgünüm, benim hatam, biraz hırslanmış olabilirim, sizden de özür diliyorum. Sizi bir anda bulma konusuna gelirsek; şehrin her yerini dolandık, baktık parti yazılı senaryolar var, uğrayalım dedik, belki oradasındır diye. İçeri girdik ve sizinle karşılaştık, arkadaşlarımıza telefon yoluyla şifreli bir biçimde onlara ilettik, sonrasında da olaylar gelişti ve bu duruma geldik. Yeniden özür diliyorum, Vice Roleplay adamdır, gerisi yalandır. İYİ ROLLER DOSTLAR! Tüm suçun bende olduğunu da kabul ediyorum, tekrardan herkesden özür dilerim, hatamı anladım, sadece biraz hırs yapmıştım, arkadaşlarda hakkını helal etsin, iyi geceler dilerim herkese.
Eline sağlık, sonuçlanabilir.  :palmiye:
« Son Düzenleme: 14.09.2025 08:49 Khort »

#21 - 14.09.2025 12:51
Bütün yorumları tek tek okudum sonuç olarak ekip arkadaşlarım hatalı bir rol yapmışlar bunlar olmasını istemesekte olabilen şeyler hepimiz yeri geliyor hata yapabiliyoruz ben 15 senedir bu role play aleminde oyun oynuyorum nereden baksan bunun 11, 12 senesi Valachi’de geçti ben de yeri geldiğinde hata yapabiliyorum sonuç olarak varsa ortada bir hata ki bu konuda var cezalar alınır bizim üstümüze düşen de bu hataları yapan arkadaşlara daha doğru oynamaları ve aynı hatayı tekrarlamamalarını sağlamak sonuçta bunun bir oyun olduğunu unutmayıp daha sakin kalmalı herkes hepinize iyi oyunlar.

Yazım hataları varsa kusura bakmayın sesli klavyeyle yazdım araba kullandığım için
« Son Düzenleme: 14.09.2025 12:53 Hydro »

#22 - 14.09.2025 13:50
İncelemede.

#23 - 14.09.2025 14:18
Adriano_Castello & Vincent_Paxton karakterleri yapılan ihlaller nedeniyle cezalandırılacak.