Konu: no spread  (Okunma sayısı 353 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.09.2025 15:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Skysurge ve Maskeli#39722
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videolarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jonas karakteri AK ile ayakta sıkarken mermisi dümdüz gidiyor, zaten mermi çarptığında oluşan partikülden bu rahatça anlaşılıyor. 0:06'da aimi yola doğru kayıyor ve bu esnada da ateş etmeye devam ediyor, crossu büyümesine rağmen mermiler cross'un noktasına doğru gidiyor. Yani bu da no spread kullandığına dair yeterli bir kanıt olacaktır. Ayrıca yanında ki arkadaşta eğilmesine rağmen hiç durmadan ateş ediyor, o mesafede olsa bile eğilmesi bir şey değiştirmez ve mermiler illa ki seker. Fakat onun da mermileri direk olarak araca gidiyor. Kısaca iki kişinin de sıktığı her mermi nokta atışı bir şekilde gidiyor, bu video referans alınabilir.
Kişilerin yasaklanmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hileden anlayan birisi şikayeti incelesin, tek isteğim bu. İyi forumlar.

#1 - 13.09.2025 15:52
Aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar savunmaya yapmayacağım diğer şikayet referans alınabilir.

#2 - 13.09.2025 15:53
Diğer şikayet de no spread adına bir şey yoktu, esp adınaydı o. Savunman buysa sonuçlansın madem.

#3 - 13.09.2025 15:55
Hile kullanmıyorum şikayet sonuçlanabilir fazla kinlenmişsiniz nereden vuracağınızı şaşırıyorsunuz.

#4 - 13.09.2025 15:56

#5 - 13.09.2025 15:56
Diğer arkadaşın da savunma yapsın.

#6 - 13.09.2025 16:17
Önceki şikayette zaten videoyu attım, bir şey olsa zaten orada işlem görürdük. Şikayet sonuçlanabilir. Kapanmış şikayete de tekrar şikayet açılması hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.

#7 - 13.09.2025 16:21
Önceki şikayette zaten videoyu attım, bir şey olsa zaten orada işlem görürdük. Şikayet sonuçlanabilir. Kapanmış şikayete de tekrar şikayet açılması hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.

Dediklerimi anlamıyorsun galiba, önceki şikayet ESP şikayetiydi, bu da BPL şikayeti. Sen savunma yapmayacağım dedin o yüzden bir şey yazma, arkadaşın da savunmasını yapsın ve şikayet sonuçlansın. Vakit kaybı yaşatmayın yetkililere. İki şikayetin konuları aynı değil.

#8 - 13.09.2025 16:24

Dediklerimi anlamıyorsun galiba, önceki şikayet ESP şikayetiydi, bu da BPL şikayeti. Sen savunma yapmayacağım dedin o yüzden bir şey yazma, arkadaşın da savunmasını yapsın ve şikayet sonuçlansın. Vakit kaybı yaşatmayın yetkililere. İki şikayetin konuları aynı değil.
Sen anlamıyorsun herhalde kardeşim türkçe konuşuyorum. Zaten hile olsa admin ekibi işlem uygulardı esp değil silent içinde şikayet açıldı. İyi bak.

#9 - 13.09.2025 16:25

Sen anlamıyorsun herhalde kardeşim türkçe konuşuyorum. Zaten hile olsa admin ekibi işlem uygulardı esp değil silent içinde şikayet açıldı. İyi bak.

BPL için savunma yapacaksan yap yapmayacaksan ileti atma küçük kardeşim.