Konu: Franco Benedetti - PD rolünde quit  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2025 10:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Franco Benedetti @Caldwell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif VCPD Rolünde Quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece saatlerinde yaptığı araba sürüşü sebebiyle arkadaşı durdurmak istedik. Sonrasında kaçmaya başladı gayet normal şekilde. Aradan on saniye bile geçmeden aracını saklayıp binanın içine girip quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

5 dakika dolumu:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.09.2025 15:19
günde 10 defa polis durdurup ceza yazmak için yer arıyor artık sıkılmıştım ceza yemem önemli değil yaptıkları rolde sanki vatan hainiyim neden durdurduğunu bana soruyor elegy aracı ister istemez kayıyor arac öyle cünkü ben isteyerek yanlamasam bile virajı dönerken kendi kayıyor onlarda ceza yazmak için araç kendiliğinden kaysa bile ceza yazmaya yer arıyor bende artık sıkılmıştım aynı şeyi yaşamaktan quit attım hatamı kabul ediyorum cezamı çekmeye hazırım

#2 - 12.09.2025 20:10
Şikayet incelendi.

Franco_Benedetti karakteri Aktif rolde /q ihlalinden cezalandırılacaktır.

Savunma tarafının yorumu üstüne, olayın büyüklüğünün veya küçüklüğünün tartışmasını yapmadan sürekli role play kuralları ve pd ile girilen rollerde zaman sınırı kurallarına uygun hareket edilmeli. Politikalarda geçtiği gibi, son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır.

K&A