Konu: Jacobo Navarras DM  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.09.2025 04:37
Admin sonuçlayabilir. Zaten kanıtların hepsini paylaştım. Yönetimide kendinide kandırmaya devam edebilirsin.

Benim her hangi birini kandırmaya ihtiyacım yok,  yaptığım açıklamalar gayet açıklayıcı ve net.  Sunmuş olduğunuz sadece bir tane kanıt mevcut.    Jonas; Benim peşimde.

Sadece bu kadar.     Win'e oynayan bir karakter degilim, normal bir vatandaş rolü yapan birine illegal baglantısı olmadığı halde yol ortasında saldıracak ve DM atıcak kadar WİN düşünüyorsunuz.    Şikayet açtığım kişinin de sicilinin de gördüğümüz üzere pek masum oynamıyor sunucuyu.

Jacobo Navarras  Karakterinin bu zamana kadar  sadece '' 7 Kere DM '' cezası aldığı gözüküyor.   Bu ihlali kolayca gerçekleştiriyor,  umarım yetkililer kişiye kalıcı bir ceza verir.

#11 - 11.09.2025 11:07
Dün gece Bullet’in içinde bende olduğum için bazı şeyler eklemek istiyorum.
jacobo Navarra karakteri ile birlikte Rodeo bulvarından helikopter kiralamak için ayrıldık o süre zarfında Alman birliğinin adamları helikopter ile Rodeo bulvarında tepemizde dolaşıyordu. Rodeo nun gatein önünde sen yaklaşık 10dk dır bekledin, biz bulvardan çıkarken ne hikmetse bir panik oldun sana sıkacağımızı düşünüp ilerlemeye kalktın. Daha sonra biz havalimanına giderken sen arkamızdan bizi peşlemeye başladın biz bütün şehiri dolaşıp havalimanına geldiğimizde ‘’ HELİKOPTER KİRALAMA YERİNDE ‘’ bekliyordun. Bundan otuz saniye sonra rodeoda ki alman helikopteri havalimanına kiralama yerine geldi?  :) Biz kiralama yerine yaklaşınca aracınla arka tarafa doğru kaçmaya kalktın, biz uzaklaşınca arkamızdan gelmeye çalıştın ve o sıra vuruldun zaten. Şimdi bu arkadaşın dediğine göre biz ‘’ WİN ‘’ almak için oynuyormuşuz ya bu arkadaş havalimanına kiralama yerine almanlar ile alakası yoksa niye geldi? Bu birinci sorum, ikinci sorum şu;
Bu arkadaş geldikten otuz saniye sonra alman ekip bizim havalimanında olduğumuzu nerden bilip geldi? Biz bütün şehiri gezip havalimanına gelmişken?
Ortada açık bir şekilde mixing döndüğü kesin. Mixing dönmemişse bile sen mesaj atıp haber verdin ki bu durumda almanlar ile bağlantın olduğu ortaya çıkar sana sıkmamamız için hiçbir sebep yok. ‘’ BAKACAK OLAN ADMİN BU YAZDIKLARIMI GÖZ ÖNÜNE ALARAK ŞİKAYETİ SONUÇLANDIRIRSA DAHA İYİ BİR KARAR OLUR. ‘’ Kimseyi kandırmaya gerek yok.  O:-)

#12 - 11.09.2025 11:44
jacobo Navarra karakteri ile birlikte Rodeo bulvarından helikopter kiralamak için ayrıldık o süre zarfında Alman birliğinin adamları helikopter ile Rodeo bulvarında tepemizde dolaşıyordu. Rodeo nun gatein önünde sen yaklaşık 10dk dır bekledin, biz bulvardan çıkarken ne hikmetse bir panik oldun sana sıkacağımızı düşünüp ilerlemeye kalktın. Daha sonra biz havalimanına giderken sen arkamızdan bizi peşlemeye başladın biz bütün şehiri dolaşıp havalimanına geldiğimizde ‘’ HELİKOPTER KİRALAMA YERİNDE ‘’ bekliyordun. Bundan otuz saniye sonra rodeoda ki alman helikopteri havalimanına kiralama yerine geldi?  :) Biz kiralama yerine yaklaşınca aracınla arka tarafa doğru kaçmaya kalktın, biz uzaklaşınca arkamızdan gelmeye çalıştın ve o sıra vuruldun zaten. Şimdi bu arkadaşın dediğine göre biz ‘’ WİN ‘’ almak için oynuyormuşuz ya bu arkadaş havalimanına kiralama yerine almanlar ile alakası yoksa niye geldi? Bu birinci sorum, ikinci sorum şu;
Bu arkadaş geldikten otuz saniye sonra alman ekip bizim havalimanında olduğumuzu nerden bilip geldi? Biz bütün şehiri gezip havalimanına gelmişken?
Ortada açık bir şekilde mixing döndüğü kesin. Mixing dönmemişse bile sen mesaj atıp haber verdin ki bu durumda almanlar ile bağlantın olduğu ortaya çıkar sana sıkmamamız için hiçbir sebep yok. ‘’ BAKACAK OLAN ADMİN BU YAZDIKLARIMI GÖZ ÖNÜNE ALARAK ŞİKAYETİ SONUÇLANDIRIRSA DAHA İYİ BİR KARAR OLUR. ‘’ Kimseyi kandırmaya gerek yok.  O:-)

Noktalama ve imla kuralları hatalarından dolayı belli bir kısmını okuyamadım, tüm bu anlattığınız hikayenin kanıtını istiyorum.    Bianca Viola hiç bir karakteri / aracı takip etmedi, şuan da yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz bu doğru bir davranış değil.    Eğer tüm birligi buraya savunma yapması için toplayacaksak bende arkadaşlarıma yorum attırayım.

Öyleymiş, böyleymiş, takip et(miş) sözde,  gerçek olmayan şeyleri WİN alma hikayesi uğruna anlatmaya bayılıyorsunuz.    DM atıyorsunuz bari direk olarak evet biz DM atmak için sunucuya giriyoruz, hiç bir rol yapmadan insanlara sıkmak için uğraşıyoruz deseniz herkes için işler kolaylaşır.

« Son Düzenleme: 11.09.2025 11:51 patasay »

#13 - 11.09.2025 12:06

Noktalama ve imla kuralları hatalarından dolayı belli bir kısmını okuyamadım, tüm bu anlattığınız hikayenin kanıtını istiyorum.    Bianca Viola hiç bir karakteri / aracı takip etmedi, şuan da yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz bu doğru bir davranış değil.    Eğer tüm birligi buraya savunma yapması için toplayacaksak bende arkadaşlarıma yorum attırayım.

Öyleymiş, böyleymiş, takip et(miş) sözde,  gerçek olmayan şeyleri WİN alma hikayesi uğruna anlatmaya bayılıyorsunuz.    DM atıyorsunuz bari direk olarak evet biz DM atmak için sunucuya giriyoruz, hiç bir rol yapmadan insanlara sıkmak için uğraşıyoruz deseniz herkes için işler kolaylaşır.

Gerekli açıklamaları ve savunmaları yaptık, birliğimden herhangi bir şekilde başka yanıt gelmeyecektir. Kimin ne yaptığı herşey ortada zaten.

#14 - 12.09.2025 12:10
@trust no one 24 saat içerisinde savunmanızı iletin, sonrasında değerlendirmeye alacağız.

#15 - 12.09.2025 12:45
Savunma yapıldı birliğin R20 VE R19 karakterleri gerekeni söylemiş. Sonuçlanabilir.

#16 - 12.09.2025 12:47
Savunma yapıldı birliğin R20 VE R19 karakterleri gerekeni söylemiş. Sonuçlanabilir.

Oluşum şikayeti kategorisinde yapılmış olsaydı, savunmanı yeterli görüp buna bağlı değerlendirmeyi sunabilirdik. Fakat, işlem yapılmadan önce şikayet edilen tarafında savunmasını görmemiz gerekiyor.

#17 - 13.09.2025 07:29
Selamlar, şikayete birlik lideri olarak ben savunma yapıyorum.

Öncelikle kimseye "DM" adı altında bir saldırı gerçekleşmemiştir. Alman birliği ile karşılıklı savaş hâlindeyiz. Bizim bildiğimiz kadar Jonas ile evlisin ve bunu Sprecher Medya üzerinden yayın yaparak herkese ilan ettiniz. Ayrılıp-ayrılmadığınızla ilgilenmiyoruz. Rodeo'da üstümüzde Alman'lara ait helikopter varken alt tarafta sen geziyorsun. Ardından adamlarım helikopter kiralamak için havaalanına gidiyor sen arkalarından havaalanına gidiyorsun ki oradada vurulmuşsun. Bunlar olurkende ben Jonas karakterine mesaj atıyorum. Eşini savaş alanından çek, ekibimi tutmakta zorlanıyorum diye mesaj çekiyorum. Ardından sen havaalanında tekrar karşılarına çıkınca sana saldırıyorlar. Çünkü sen geliyorsun arkandanda helikopter havaalanında adamları takip ediyor. Kusura bakma bu direkt olarak "DM" kapsamına girmiyor. Ardından Jonas bana mesaj atıyor ve gerçeği söylüyor.

Eğer adminler istiyorlarsa kanıtın tamamını ifm kanalından onlarada atarım.

#18 - 13.09.2025 11:20
@reagan  Hikaye'yi discord üzerinden yazdılar sanırım, gerçek olmayan, hayal ürünü / yaşanmamış şeyler ile yönetimi baskı altına alarak ( kanıtsız ) bir şekilde şikayetin reddedilmesini amaçlıyorlar.

[12.09.2025] Jacobo Navarra adlı karakter MEA isimli yetkili tarafından 3.Parti Yazılım sebebi ile 1500 dakika cezalandırıldı.

Stonewell Oyuncuları  3. Parti Yazılımları kullanmayı seviyor,  DM atmayı seviyor ( 7 Kere DM İhlali ) Birlige açılan şikayetler de belli.   Unban sayesinde dönmüş olan, tekrar uzaklaştırılması gereken bir topluluk.   Vice Roleplay'a girme amacınız birilerinin rol huzurunu bozmak, dm atmak, kendi (çap)ınızda  discord üzerinden sohbet ederek, konuşarak  hiç bir şekilde rol yapmadan oyunculara DM atıyorsunuz.   @reagan tüm bunları göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. 

Stonewell birliğinden kendilerini takip ettiğime dair kanıt istiyorum.   

Not; İllegal bir birlik açmak DM atmak değildir. 

#19 - 13.09.2025 12:18
Şikayet konusu incelenmiş, belirtilen ihlale ilişkin savunma tarafının açıklamaları da dikkate alınmıştır. Pablo ve Jonas karakterleri arasındaki mesajlaşmalar da değerlendirilmiş olup, bu durumun şikayetçi tarafa müdahaleye gerekçe oluşturduğu görülmüştür. Mevcut durumda herhangi bir ihlal tespit edilmemiştir.

K&A