Konu: Mahlik Kwanzaa - Silent  (Okunma sayısı 448 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2025 18:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Yılmazcan34
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @soiledove_exe @Danqer
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/09/2025 - 02:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. Parti Yazılım
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar videoda gözüktüğü üzere helikopteri kaldırdığım gibi baya bir hit yiyorum. Arkadaş hiç bir türlü hitlerini kaçırmıyorum ve çok uzaktan bana sıkıyor silahı sekmiyor. M4 gibi bir silah bile sekerken Ak ile sıkıyor full focus bana odaklanıyor. Ben ise hemen helikopteri indirip arkadaşıma kendimi düşürttürüyorum ve /hasarlar'ın ssini alıyorum. Kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Arkadaşın bana ardı ardına hitlerini tutturduğunun ve o kadar uzaktan sıktığının kanıtı;

Arkadaşın ise hitlerinin tutturduğuna dair kanıtı; /hasarlar
Spoiler: GösterGizle

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların önceden de hileden şikayetleri bulunuyor. Hileler bariz bir şekilde belli. Açtığı hileler ise bize üstünlük sağlamaktadır kişinin yasaklanmasını talep ediyorum. İyi roller, iyi forumlar

#1 - 09.09.2025 20:16
Tartışma yaratacak ve şikayet tarafı haricinde gönderilen iletiler silindi, buna dikkat edelim.

#2 - 09.09.2025 20:37
Sen helikopterde giderken bir tek ben sıkmıyorum helikoptere, ama sen helideyken sana attığım hitlerde zaten normal. AK ile eğilerek sıktığında ilk 3 mermi düz bir şekilde gider, o yüzden mesafe fark etmeksizin sana rahatça hit attım. Ayrıca basılı tutmuyorum, tek tek atıyorum mermileri serice. Zaten hile kullansam o helikopterde kimse sağ kalmazdı benim arkadaşım. :) Savaşı winlemek için bu tarz durumlara başvurmamanız gerek. Zaten hasarlarda da gözüktüğü gibi, ilk 3 hiti 4 dakika önce (hoodu basarken) diğer 3 hiti de helikopterde (kaçarken)  atmışım. ::) Boşa algı yaratmamanız tavsiyemdir.
Ek olarak Mixing yaptığınız da ;

Şu ssten kanıtlayabilriz. Ve arkadaşın seni böyle bir durumda vurması da çok saçma, RK'ya düşmüş oluyorsun. (BU DA NON RP VE REVENGE KILL Kapsamında değerlendirilebilir.) Ondan sonra utanmadan geri dönüp çatışıyorsun. (?)
« Son Düzenleme: 09.09.2025 20:48 Yılmazcan34 »

#3 - 09.09.2025 21:42
Şikayet sonuçlanabilir, arkadaş savunmasını yapmış.

#4 - 09.09.2025 21:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Yılmazcan34
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @soiledove_exe @Danqer
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/09/2025 - 02:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. Parti Yazılım
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar videoda gözüktüğü üzere helikopteri kaldırdığım gibi baya bir hit yiyorum. Arkadaş hiç bir türlü hitlerini kaçırmıyorum ve çok uzaktan bana sıkıyor silahı sekmiyor. M4 gibi bir silah bile sekerken Ak ile sıkıyor full focus bana odaklanıyor. Ben ise hemen helikopteri indirip arkadaşıma kendimi düşürttürüyorum ve /hasarlar'ın ssini alıyorum. Kişilerin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Arkadaşın bana ardı ardına hitlerini tutturduğunun ve o kadar uzaktan sıktığının kanıtı;

Arkadaşın ise hitlerinin tutturduğuna dair kanıtı; /hasarlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşların önceden de hileden şikayetleri bulunuyor. Hileler bariz bir şekilde belli. Açtığı hileler ise bize üstünlük sağlamaktadır kişinin yasaklanmasını talep ediyorum. İyi roller, iyi forumlar
Şahıs kaydı silmesin diye ss aldım mix yapıyorlar chatloga iyi bakın. :D

#5 - 09.09.2025 23:51
Oha bu nasıl hile? bir keremi sekmez.

#6 - 09.09.2025 23:53
Sen helikopterde giderken bir tek ben sıkmıyorum helikoptere, ama sen helideyken sana attığım hitlerde zaten normal. AK ile eğilerek sıktığında ilk 3 mermi düz bir şekilde gider, o yüzden mesafe fark etmeksizin sana rahatça hit attım. Ayrıca basılı tutmuyorum, tek tek atıyorum mermileri serice. Zaten hile kullansam o helikopterde kimse sağ kalmazdı benim arkadaşım. :) Savaşı winlemek için bu tarz durumlara başvurmamanız gerek. Zaten hasarlarda da gözüktüğü gibi, ilk 3 hiti 4 dakika önce (hoodu basarken) diğer 3 hiti de helikopterde (kaçarken)  atmışım. ::) Boşa algı yaratmamanız tavsiyemdir.
Ek olarak Mixing yaptığınız da ;

Şu ssten kanıtlayabilriz. Ve arkadaşın seni böyle bir durumda vurması da çok saçma, RK'ya düşmüş oluyorsun. (BU DA NON RP VE REVENGE KILL Kapsamında değerlendirilebilir.) Ondan sonra utanmadan geri dönüp çatışıyorsun. (?)

Sekmeden sürücüye bu mermileri atman normalmi? 86 dan 61 e düşüyor ona görüş açın dahi yok AİMBOT kullanıyorsun sürücüye kitleniyor doğal olarak.

#7 - 10.09.2025 00:06
Ak'nin ilk 3 mermisi zaten kesin olarak düz gider, eğilerek ve birden fazla kişinin ak ile sıktığını düşünürsek oldukça olağan bir durum

#8 - 10.09.2025 19:42
Savunma yapıldı, tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

#9 - 12.09.2025 09:48
Merhabalar,

Mahlik adlı arkadaş
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175892.msg1361319#msg1361319
bu iletide görüldüğü üzere bana da 3. parti yazılım ile ateş etmektedir. Kendisi banlanmalı ve mal varlığı aktarımları takip edilmelidir.