Main pageContentsCurrent eventsRandom articleAbout WikipediaContact usDonateReport errorContribute HelpCommunity portalRecent changesUpload fileTools What links hereRelated changesSpecial pagesPermanent linksPage informationCite this pageWikidata itemPrint/export Download as PDFPrintable versionIn other projects Wikimedia CommonsWikiquoteLanguages العربيةAzərbaycancaБългарскиEnglishՀայերենქართულიСрпски / srpskiTürkçe | |
 | |  |
Valotti Wineyard Wikipedia, the free encyclopediaValotti Wineyard Valotti Winnery and Whisky Production Vineyards J.T.C. Vice Şehri'inde faaliyet gösteren Las Venturas Investment Company'nin bağlantılı alt şirketlerinden birisidir. Şirketin üzüm bağları Las Venturas Bone County'de yer alırken, üretim tesisi San Fierro County, SF-VC 54. Freeway üzerinde yer alan yol hattında, 1709 kapı numarasına sahip binada bulunur.
Valotti Winnery, Adriano Pedrotti'nin 2025 yılının ocak ayında ufak bir bağ ve üretim tesisi satın alması ile başladı. Zamanla büyüyen şarap üretim tesisleri, ilerleyen zamanlarda Las Venturas Yatırım Şirketi'nin, Valotti Winnery markasını bir joint stock company (anonim şirket) olarak tescillemesinin ardından kurumsal bir şirket haline getirildi ve işleyişi LVIC'ın Vice HQ'una bağlandı. Şirket günümüzde LVIC Ceo makamının, yönetim kuruluna teklif ettiği bir Genel Müdür tarafından işletiliyor. Mevcut yönetici olarak, 2025'in Ağustos ayında Mirella Bettie Battistelli'nin Valotti Winnery and Whisky Production Vineyards J.T.C.'nin başına getirildiği kamuya ve Florida Ticaret Departmanına bildirildi.
Valotti Winnery, mevcut olarak iki seri kırmızı şarap üretimi sunuyor. Gündelik tüketim ve seri üretim adına üretilen Valotti Serie B Vice Şehrinin bir çok işletmesinde satışa sunulmuş durumda. Serie A etiketli lüks tüketim adına üretilen şarap ise yalnızca özel sipariş sonucu sınırlı sayıda üretiliyor. Serie A içeren, 6 şarap şişesi Ağustos ayında yapılan bir müzayede sonucunda doksan bin USD'e alıcı bulmuştu. Şirketin yakın zamanda viski üretim ve şarap kadehi üretim alanlarına da gireceği kamuya duyuruldu.
Şirketin düzenli olarak modeller ve reklam kanalları aracılığı ile reklam yaparak şehrin gündelik hayatında yer edinmeye devam ettiği biliniyor.
| |  | | Kuruluş:
Kurucu:
Gelir:
Çalışan sayısı:
Web sitesi:
| | 2025, Ocak.
Adriano Pedrotti
Birden fazla konum, Florida, ABD
Adriano Pedrotti Mirella Bettie Battistelli Logan Christopher Battistelli
867,00 bin US$
539 kişi (2025 3. çeyrek sonu verilerine göre)
lvcompany.com
| | |
This page was last edited on 14 September 2025, at 23:24 (UTC).
Text is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License; additional terms may apply. By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. Wikipedia® is a registered trademark of the Wikimedia Foundation, Inc., a non-profit organization.
Privacy policy About Wikipedia Disclaimers Contact Wikipedia Developers Statistics Cookie statement Mobile view |