Konu: David Vukotic. Mixing/Agrasif rol.  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 05.09.2025 18:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Vukotic @Triston

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİXİNG/AGRASİF ROL

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 02/09/2025 Tarihinde birlik üyem ile birlik hood bölgemizde rollerken David Vukotic ve pm attığı Marcella sokağa geldi. Sokakta bir işletmeleri var benim bu işletmeye tüm birlik ile destek sağlıyacağımı biliyorlar. Marcella ile bunun rolünü yaptık ve hatta David'in ss'inde de gözüküyor. "Buna sevindim, umarım hep böyle olur.... Bende iyiyim, sizi görünce gelmek istedim." ve "Ne zaman açılış yapıyoruz? Tüm sokak ile sana destek sağlıyacağız... Sana ve sokağıma yakışır bir açılış olsun istiyorum."gibi rolle gittiğim rolde David Vukotic karakteri agrasif rol sergileyerek yanımdaki Kan Kollen karakteri ile laf dalaşına giriyorlar. R20 karakterin bu kadar agrasif olması yetmezmiş gibi birde kendine DM'ci tayfa yapmış sanırım. Zaten rolünden ve pm'inden belli oluyor arkadaş birliği sağa sola salça olup DM ortamı yaratıp sunucunun düzenini bozarak rolden uzak savaşlar çıkarmayı hedefliyor. PM de Marcella karakterine "çocukları çağırıyorum vursunlar şunları" yazması yetmezmiş gibi o gece David'in yanına role gittiğimde bağlantım kopmuştu oyuna girdiğimde oyuna çağırdığı birlik üyesi AK ile beni taramaya başlamıştı. İkisinide düşürdüm bu sebepli kinlenip hem şahsıma oluşum şikayeti hemde hileci şikayeti açarak kinini belli etmiştir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: David Vukotic'e ait ss.

Ek açıklamalar(varsa): Bu ihlalleri yapan bir birliğin r20'si ve cezasını almasını istiyorum. Hatta birliği DM için açtığını düşünerek incelenmesini talep ediyorum. Discord konuşmalarımız var sunucudaki oluşumlara DM atmak istediğini ooc dile getiren bir oyuncu. Talep edilirse discord konuşmalarımızıda atarım.

#1 - 05.09.2025 19:02
Saçma sapan bir şikayet açılmış hakkımda, orada arkadaşları çağırıp vurdurucam diyorum 3 diyince sıkıcaz demiyorum veya bizimkielri cagır sıkalım demiyorum. Agresif rolede gelirsek arkadasin attiği emoteler atılan textler ve benim actigim olusum sikayetinde hersey gozukuyor sikayet acilmak icin acilmis bana kalirsa sikayeti okumadım bile olanları anlatıyorum. Nicky vujicde oyuna girdi oyle habeelwstik kendiside anlatabilir

YMZ

*
#2 - 05.09.2025 20:19
Mixing'in ne olduğunu umarım biliyorsundur, verdiğin örnekler de tamda yaptığın ihlali gösteriyor. Marcella karakterine bu söylediğini ic kanaldan söylemen gerekirken neden ooc kanal kullanıyorsun? Ek olarak çağıracağın arkadaşlar sadece böyle durumlarda girip sağa sola dm atan arkadaşlarsa neden birliğindeler? Ek olarak rolde bana ak 47 ile sıkan arkadaşın bana sıkması gerektiğini, neden bana sıktığını bildirdiğin bir ic rol kanıtı sunabilir misin?

#3 - 05.09.2025 23:00
Mixing'in ne olduğunu umarım biliyorsundur, verdiğin örnekler de tamda yaptığın ihlali gösteriyor. Marcella karakterine bu söylediğini ic kanaldan söylemen gerekirken neden ooc kanal kullanıyorsun? Ek olarak çağıracağın arkadaşlar sadece böyle durumlarda girip sağa sola dm atan arkadaşlarsa neden birliğindeler? Ek olarak rolde bana ak 47 ile sıkan arkadaşın bana sıkması gerektiğini, neden bana sıktığını bildirdiğin bir ic rol kanıtı sunabilir misin?
seninle ikili tartışmaya giremem küçük dost, marcella karakterine bir emir kipi uygulamadım yap et diye ki bir sorun bulsaydım o mesajları şikayete atmazdım sadece durum bildirdim arkadaşlar girsin sıksınlar diye hepsi bu, üstelik ona demedim silah alıp vur diye. Ayrıca seni daha önceden vurdurtacqktım bana rolde siktir git dediğin için, bunun rolünü çevirmiştik geldiğindede ona söyledim yapman gerekenş. Q attığın sslere bakarsan orasa role giriyoruz seninle arkadaşta silahı alıp geliyor üstüne doğru ama sen quit atıyorsun, açtığım şikayete bakılabilir benim şikayet açtığım sslerle bana şikayet açmayada çalışma boş yere hemde agresif rolden şikayet açmışsın, gülünç

YMZ

*
#4 - 05.09.2025 23:23
seninle ikili tartışmaya giremem küçük dost, marcella karakterine bir emir kipi uygulamadım yap et diye ki bir sorun bulsaydım o mesajları şikayete atmazdım sadece durum bildirdim arkadaşlar girsin sıksınlar diye hepsi bu, üstelik ona demedim silah alıp vur diye. Ayrıca seni daha önceden vurdurtacqktım bana rolde siktir git dediğin için, bunun rolünü çevirmiştik geldiğindede ona söyledim yapman gerekenş. Q attığın sslere bakarsan orasa role giriyoruz seninle arkadaşta silahı alıp geliyor üstüne doğru ama sen quit atıyorsun, açtığım şikayete bakılabilir benim şikayet açtığım sslerle bana şikayet açmayada çalışma boş yere hemde agresif rolden şikayet açmışsın, gülünç
Arkadaşın savunması buysa, şikayet sonuçlanabilir. İyi forumlar.

#5 - 06.09.2025 09:46
“R20 karakterin bu kadar agrasif olması yetmezmiş gibi birde kendine DM'ci tayfa yapmış sanırım.” :manifdog

#6 - 06.09.2025 13:55
Şikayet incelendi.

David_Vukotic karakteri Mixing ihlali nedeniyle cezalandırılacaktır.