Konu: Basten_Schalk @YMZ  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2025 01:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Basten_Schalk @YMZ
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nicky_Vujic
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BPL (mermilerin daha hızlı ateşlenmesi)   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs hood bölgemize geldi, 2 kere quit atıp oyundan düştü. Hile kurduğunu var sayıyorum, geldiğinde ben ve 30 metrede kalaşnikofla ateş eden arkadaşımı düşürdü, hasarlara bakınca 1 saniyede 3 mermi attığını görüyorum. Böyle bir olay mümkün olamaz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İncelenmesi lazım kişinin üstelikte oyunda denenmesi gerek. Adam beni 10-15 metre öteden vurdu 3 kurşunla ıskalamadan ve hepsi aynı bölgeye gelip 1 saniye farkla oluyor. Oyunda 1 metreden bile denenmesi lazım çünkü Desert Eagle seri sıkabilen bir silah değil, yeniden reload alması 1 saniye sürüyor yani 3 mermiyi ortalama 4 5 saniyede atması gerekirken 2 mermi aynı saniye içerisinde, diğer 1 mermi ise bir saniye içerisinde atılıyor.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#1 - 03.09.2025 01:29
Diğer şikayettede belirttiğim gibi deprem bölgesinde olduğum için alt yapısal sıkıntılar yaşıyorum, superbox kullandığım için Pingim yüksek ve sürekli bağlantım düşüyor. Sunucuda yeni değilim, hile kullanacakda değilim. Birçok dm sunucularında da ping nedenli sürekli oyundan atılıyorum zaten. Loglara bakılabilir bölgede bağlantım koptukdan sonra arkadaş oyuna silahlı üyesini sokup beni bekletiyor, ben oyuna girince taranıyorum. Ondan önce internetimden kaynaklı 2 defa daha düştüm. Bunlar loglarda çıkacaktır. Herkese iyi forumlar, keyifli roller dilerim.

#2 - 03.09.2025 01:43
Diğer şikayettede belirttiğim gibi deprem bölgesinde olduğum için alt yapısal sıkıntılar yaşıyorum, superbox kullandığım için Pingim yüksek ve sürekli bağlantım düşüyor. Sunucuda yeni değilim, hile kullanacakda değilim. Birçok dm sunucularında da ping nedenli sürekli oyundan atılıyorum zaten. Loglara bakılabilir bölgede bağlantım koptukdan sonra arkadaş oyuna silahlı üyesini sokup beni bekletiyor, ben oyuna girince taranıyorum. Ondan önce internetimden kaynaklı 2 defa daha düştüm. Bunlar loglarda çıkacaktır. Herkese iyi forumlar, keyifli roller dilerim.
sana oyundan düşmeni sormuyorum ki zaten kendi isteğiyle ayrıldı yazıyor. BPL kullanmışsın 1 saniyede 3 mermi atmışsın, pingden dolayı bir sorun olsaydı çatışma esnasında düşerdin ardından bağlantın kopardı. Nerede görülmüş pingi olan birisinin aktif bir çatışmada ıskalamadan adam vurması? Zaten pingden ötürü oynayamıyorsun ama çatışma çıkınca pingin düzeltip vuruyorsun. Toplam 6 tane mermi ateşledin, 6. Bu 6 mermiyi ateşlerken hiç mi pingin çıkmadı? Madur rolü oynamayalım, iyi günler. Kişinin bilgisayarının incelenmesini talep ediyorum Samp client ile.

#3 - 03.09.2025 08:27
sana oyundan düşmeni sormuyorum ki zaten kendi isteğiyle ayrıldı yazıyor. BPL kullanmışsın 1 saniyede 3 mermi atmışsın, pingden dolayı bir sorun olsaydı çatışma esnasında düşerdin ardından bağlantın kopardı. Nerede görülmüş pingi olan birisinin aktif bir çatışmada ıskalamadan adam vurması? Zaten pingden ötürü oynayamıyorsun ama çatışma çıkınca pingin düzeltip vuruyorsun. Toplam 6 tane mermi ateşledin, 6. Bu 6 mermiyi ateşlerken hiç mi pingin çıkmadı? Madur rolü oynamayalım, iyi günler. Kişinin bilgisayarının incelenmesini talep ediyorum Samp client ile.
Superbox ile arkadasimiz bizimle rollere katiliyor, sonra birden kopuyor surekli interneti kotu degil anlayacagin. Birden bire cok kez gidiyor loglara bakildiginda gorurler.

#4 - 03.09.2025 09:50
Superbox ile arkadasimiz bizimle rollere katiliyor, sonra birden kopuyor surekli interneti kotu degil anlayacagin. Birden bire cok kez gidiyor loglara bakildiginda gorurler.
sana bu şikayete yanıt atmanı söyleyen kim? Hakkında söz edilmemiş şikayette, adın bile geçmiyor. Sen bu adamın avukatı mısın ki onun yerine açıklama yapıyorsun? Ben burada neden oyundan düştün demiyorum adama. 1 SANİYEDE NASIL 3 MERMI ATTIN. Diye soruyorum.

YMZ

*
#5 - 03.09.2025 21:57
sana bu şikayete yanıt atmanı söyleyen kim? Hakkında söz edilmemiş şikayette, adın bile geçmiyor. Sen bu adamın avukatı mısın ki onun yerine açıklama yapıyorsun? Ben burada neden oyundan düştün demiyorum adama. 1 SANİYEDE NASIL 3 MERMI ATTIN. Diye soruyorum.

Çok fazla kin yapmışsın, daha fazla ikili diyaloga girmeyeceğim. Taziyem var acımı yaşayacağım, Leone benim internetimin en büyük şahidi olduğu için yanıt atmış böyle ters cevaplar verip daha fazla ooc kinini kusma. q attığımı dile getiriyorsun ss lerde bağlantım koptuğum gözüküyor, loglara dilediğiniz gibi bakabilirsiniz ben bu bağlantı sorunu yeni yaşamıyorum aylardır bu böyle. Yeri geldi dm sunucularında çatışmada sıktığım mermiler değil saniyeler içinde konum değiştirdikten sonra gitti. Yeri geldi ben sıktım adam düşmedi ben düştükden sonra adam düştü. ay başı ve sonu limit dolunca bu sorunu yaşıyorum, benim ekranımda herşey sorunsuz ilerliyor gibiyken karşı ekranlarda ışınlandığım, uçtuğum, hatta haritanın altına falan girdiğim oluyodu. Şuanda ileti atarkende Vice sunucusuna bağlanmaya çalışıyorum ve aldığım ping ortada.

#6 - 03.09.2025 23:55
videolu kanıt yoksa boş şikayet, siyah arkaplan ile editlenebilir. Arkadaşın üzerine oynanıyor olabilir, video kaydın varsa gönder :garip:

#7 - 04.09.2025 08:00
videolu kanıt yoksa boş şikayet, siyah arkaplan ile editlenebilir. Arkadaşın üzerine oynanıyor olabilir, video kaydın varsa gönder :garip:
sence edit gibi mi duruyor? Bence hayır, saat aralığına bak hemde arkadaş 1 saniyede 3 mermi attığını ne doğruluyor ne yalanlıyor, şikayet bpl değil sanki pingden dolayı açılmış gibi bir hal aldı

#8 - 04.09.2025 14:24
sence edit gibi mi duruyor? Bence hayır, saat aralığına bak hemde arkadaş 1 saniyede 3 mermi attığını ne doğruluyor ne yalanlıyor, şikayet bpl değil sanki pingden dolayı açılmış gibi bir hal aldı
siyah arka plana sahip bir ss atmışsın, editlenebilir. Karşı taraf kendini savunmayı bilmiyor, panik yapmış :'(

YMZ

*
#9 - 04.09.2025 20:35
siyah arka plana sahip bir ss atmışsın, editlenebilir. Karşı taraf kendini savunmayı bilmiyor, panik yapmış :'(
Dostum aldığım ilk hileci şikayeti, söylediği hilenin varlığından haberim yok. Geçmişte sağdan soldan sobeit, wallhack gibi isimler duyuyorduk. Hatta şikayetlerine şahit oluyordumda bu arkadaşın söylediği hilenin isminide ilk defa burada gördüm tam olarak ortadaki sorunuda anlamadım. O kısa sürede nasıl düştmesi sorun sanırım bende pingden kaynaklı olduğunu belirttim zaten. Loglarımada baksınlar ben ilk defa bu kadar ping almıyorum ve ilk defada bağlantım böyle kopmuyor aylardır bu sıkıntıları yaşıyorum. Dm serverlerinde bu sebepli defalarca high ping sebepli atıldım, benim ekranımda sorun yok ama karşı tarafta ışınlanmama sebep oluyor. Böyle birden 3-4 mermi atabiliyor. Hatta ben karşı karşıya çatışdığım adamla saniyeler sonra dt aldığım duvardan hitmaker aldığım oluyordu. Şikayeti açan arkadaş yabancı değil düne kadar işletmeme çalışan aldığım ve birlik rollerine destek vermeye çalıştığım bir isim. Discorddan çok fazla yardım talebinde bulundu fakat ne olduysa o gece arkadaş beni düşüremedi diye tüm şikayet tuşlarına basmış. Ben edit olaylarından da pek anlamam, belkide dediğin gibi ss lerde edit vardır.