Konu: God hilesi  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2025 17:47
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake_Dwayne @nxema
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.09.2025, 17:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2.09.2025 Tarihinde saat 17:00 civarı karşı taraf ile bir kaza gerçekleştirdik ardından kaza rolümüzü yaptıktan sonra ic olarak kaza masraflarını istedim ve o reddetti bunun sonucunda olay uzadı ve brawl rp'ye girdik sonrasında 2 dakika boyunca aralıksız yumruklamama rağmen karakterin hiç bir şekilde canı azalmadı o an herhangi bir lag yoktu çünkü o bana vurduğunda benim canım azalıyordu, baktım hiç bir şekilde ölmeyecek ben uzaklaştım ve motorunu çaldım sonrasında bir süre sonra tekrar yanına geldim, bir uzili ve bir deagleli şahıs geldi karşı tarafa ateş açtı fazlasıyla mermi harcadılar ama karşı tarafta çıt yok uzaklaşıp ufak bir duraksayıp bir süre sonra yere düştü, sonrasında diğerleri uzaklaştı ve bende uzaklaştım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.09.2025 18:13
Öncelikle arkadaşla aramızda rol içerisinde bir genginlik oldu ve kavga etmeye başladık kedisiyle kavga ederken kanıt olarak gönderdiği palavraları bende yaşadım ss almaktansa rolü bölmeyeyip devam etmeye karar verdim. Sonrasında motoruma atlayım kavga esnasında kaçmaya başladı ardından pm üzerinden kinci bir şekilde mesajlar atmaya başladı şuanki konumuz bu değil ama bu bir god meselesi değil oyunda olan bir bug herkezde aynı şey oluyor. Ve god olmadığımı her şekilde seni bir daha düşürüp göstere bilirim. Olayları buraya taşımak istemezdim ss çekmek benimde elimdeydi ama bu karşımdaki insana yapılan yanlış bir hamle olurdu, arkadaşında bayağı zoruna gitmişki böyle bir şikayet açmış benim adıma. Savunmamı ileriki mesajlarda devam ettireceğim sözü siz değerli yetkililerimize bırakıyorum.

#2 - 02.09.2025 18:24
ss almamda bir sakınca görmüyorum aynı şekilde pmden ilk mesajı atan sensin sana hiç bir şekilde kötü bir cümle vesaire kurmadım palavra dediğin sslerde bana hasar verdiğin açıkça görünüyor fakat ben sana hasar veremiyorum uzi ve deagle ile gelen adamlar sana neredeyse toplam 3 şarjor mermi ateşledi ve hooda doğru kaçarken anca düştün ss almak yanlış bir hamle değil sana herhangi bir kinimde bulunmuyor aynı zamanda ss aldığım sırada rolü bölmedim aksine kavgadayken ss aldım ve kavgaya devam ettim.

#3 - 02.09.2025 18:39
Bir hatan var kardeşim elemanlar bana ateş açamadım god olsaydım bile ki değilimde o an kapatamazdım ancak kavga ederken sende bana bayağı hasar verdin ayrıca üslübüna dikkat etmen konusunda seni kimse uyardımı bilmiyorum ama bence dikkat etmelisin. Rol bitiminde seni discord'a çağırdım ve  god olmadığımı göstermek için  sana ekran açacağımı söyledim ama sen beni dikkate almadım. Ve tekrar diyorumki ben god olmadığımı her şekilde kanıtlayabilirim.  :sampanya:

#4 - 02.09.2025 18:43
Öncelikle canım arkadaşım, üslup ve yazım kuralları bir değil noktalama işareti kullanmadığım için üslubum kötü olmuyor burada hem fikir olalım. Silahlı iki kişi bana ateş açmadığına göre sana ateş açtı olayın sonunda yerde yatan karakter senin karakterin burada da hemfikir olalım, ic bir olay için discorda çağırıyorsun buradaki manayı anlamadım hile olduğunu bana değil yetkililere kanıtlamalısın ne de olsa karar merceii ben değilim. Ben şikayetimi oluştururum sen kendini savunursun yetkililer eğrisiyle doğrusuyla düşünür ve karar verir, iyi günler.

#5 - 02.09.2025 18:47
IC bir olayda bana god olduğumu söylüyorsun, motoruma binip rol esnasında kaçıyorsun kanka o iki kişi zaten bana dm attılar ve beni düşürememelerinin sebebi ise mermiyi bana tutturamamaları ama sende gördün ki elinde sonunda beni vurdular konuyu bu adamlara kadar yayma kardeşim. İyi roller. :palmiye:

#6 - 02.09.2025 18:56
Şimdi öncelikle kardeşim gibi ithamlarda bulunmassan sevinirim, ic bir olayda sana ic olarak god mode diyemeyeceğime göre bende hakkım olan şikayeti açtım burada boş zırvalamanın bir manası yok, iyi roller.

#7 - 02.09.2025 19:16
Birincisi sana istediğim hitapta bulunabilirim sen pm üzerinde bana aşkım veya diğer küçümseyen hitaplarda bulundun orayı eklemeyi unutmuşsun. İkincisi bana iftira atman senin hakkında yok bana böyle kelimeler kullanma kardeşim. Benim yakın arkadaşlarım bilirler god açmayacağımı sana bunu nasıl kanıtlarım bilmiyorum ama senin god açmayacağın ne malum kardeşim. İnsanların üzerine böyle palavralarla gitmemelisin.

#8 - 02.09.2025 19:31
Yere düşen birisine sürekli olarak tekme atarsan, yerden kalkmasına izin vermezsen zaten bir ihtimal bu bug olabiliyor. Bu uzun zamanlardır var, samp bugu kısacası. Bunu engellemek için yerdeki oyuncunun kalkmasını beklemelisin, hitlerine öyle devam edersin. Ss'lerde görülebileceği üzere sürekli olarak karakterim yerde yatıyor. Üstüne bir de bana toplam kaç tane silah ile hit attığınıza dair bir kanıt gösterir misin? Tek bir fotoğraf atmışsın, hiç bir şey belli olmuyor.

#9 - 02.09.2025 19:38
Şimdi anladığım kadarıyla okuduğunu anlama yeteneğin pek gelişmemiş, ateş eden kişi ben değilim diğer tanımadığım farklı iki kişi, bana istediğin gibi ithamlarda rahatsız oluyorsam bulunamazsın aynı zamanda sana ne gibi rahatsız edici ithamlarda bulunmuşum. Fivemci çoluk çocuk gibi onu yapaman, ne yapıyon? gibi gibi pmler atan sensin onun dışında kayıtta olduğunu söylemişsin eğer sende istersen kayıtlarını youtubeye yükle burada paylaş ve beraber izleyelim god musun yoksa bug mu olmuş? Bir diğer konu da yapmadığım şeyleri benim üzerime yıkarak iftirada bulunman bu konuda dil dökememe bile gerek yok bu saatten sonrasında senin attığın hiç bir yanıtı ciddiye almayacağım yetkililerin haklı veya haksızı görüp bulup haksız ise cezalandırmasını bekleyeceğim iyi günler. "kardeşim"