Konu: Aktif rolde q @memoli Arkas_Fidelis  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 31.08.2025 22:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Memoli Arkas_Fidelis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Khalil_Amir

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/08/2025 21:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif role quit

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba öncelikle, biz Neighborhood Piru birliği olarak adamların sokağına gittik; bir olay vardı o olayı çözmeye gittik. Sokakta bir tartışma oldu sonra adamlar kaçtı, biz sokağımıza döndük tekrar gidip bakalım dedik toplandılarmı diye gittiğimizde toplanmışlardı. Neighborhood Piru birliği olarak araçlardan direkt inip saldırmaya başladık, Arkas_Fidelis karakteride ordaydı kaçmaya başladı. Khalil_Amir karakteriyle birlikte kovalamaya başladık, Khalil_Amir daha önce yetişti oraya tek görünce ona 1vs2 saldırmaya başladılar, bende dahil oldum ilk başta bağlantı kopardı şahıs sonrasında tekrar oyuna girip quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/6o64g0

Ek açıklamalar(varsa): Kayıtta herşey bariz belli, o chattaki selamlaşmada Khalil_Amir bankın orda bugda kaldı, o objede bir sıkıntı var kurtarmaya çalıştım.

« Son Düzenleme: 31.08.2025 22:46 PaxtonHükümsüz »

#1 - 31.08.2025 22:48
Orada olan mapten kaynaklı bug'a girdim ve hareket edemedim, bundan kaynaklı q attım.

#2 - 31.08.2025 22:49
Orada olan mapten kaynaklı bug'a girdim ve hareket edemedim, bundan kaynaklı q attım.
kanıt yollarsan seviniriz, iyi forumlar.

#3 - 31.08.2025 22:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 31.08.2025 22:51
Bana saldırdıktan sonramı quit atmak aklına geliyor? Düşüceğini anladığın zaman quit ne güzel dünya değilmi?

#5 - 31.08.2025 22:55
Şikayette ismi olmayan arkadaşlar forumda ileti kirliliği yapmasın, sana yumruk atmamanın sebebi belki bugdan kurtulur düzgün şekilde, EŞİT şekilde devam edebilmemiz. Bug'ın devam ettiğini farkettiğim anda /q atıyorum.

#6 - 31.08.2025 22:57
Şikayette ismi olmayan arkadaşlar forumda ileti kirliliği yapmasın, sana yumruk atmamanın sebebi belki bugdan kurtulur düzgün şekilde, EŞİT şekilde devam edebilmemiz. Bug'ın devam ettiğini farkettiğim anda /q atıyorum.
Neden can barın düştüğü gibi atıyorsun? Sürekli roleplay diye bir kural var, senin o rolü bölme hakkın yok. Bugdaysan o şekilde devam etmen gerekiyor, iyi roller tarafımızca daha ileti gelmeyecek.

#7 - 31.08.2025 23:10
Bug'dan çıkmaya çalıştığımı söyledim, çıkamadığımdan kaynaklı da /q attım. Eğer şikayeti inceleyecek yetkili oraya gidip denerse bug'ı anlayacaktır.
« Son Düzenleme: 01.09.2025 00:44 Memoli »

#8 - 01.09.2025 12:28
Yaşanan konu hakkında PM üzerinden şikayetçi tarafı bilgilendirip tekrarını rica edebilir ve buna göre reaksiyon alarak her iki tarafın da uyumlu bir şekilde bu kavga rolünü gerçekleştirmesini sürdürme çabası/takdiri sizlerin elindeyken, halihazırda damage verdiğiniz bir karakter ile brawl esnasında /q komutunu kullanmanız yaşanan her ne olursa olsun sağlıklı bir işlem ve doğru çözüm yolu değil. Her ne gerçekleşirse gerçekleşsin mevcut bir rolden bu şekilde bağlantı kesmeniz kurallarca yasaklı, Arkas_Fidelis isimli karakter rolde /q kapsamında cezalandırılacak.