İlk öncelikle tekrardan iyi forumlar ben oyunu bırakalı 1 ay oluyor, bu arkadaş silahına çöktüğümü, çaldığımı iddia etmiş ve diğer birlik oyuncularınında bu konudan şikayetçi olduğunu söylemiş, Birlikte hiç bir oyuncu bundan şikayetçi değil eğer varsa forum ban atabilirsiniz, ben insanlara kendi aldığım silahları bile dağıttım bu arkadaş silah teslimatı zamanı parasını verdi fakat bizim dağıtacağımız zaman gelmedi kendisine bir çok defa ilettik fakat arkadaş köye gideceğini söyledi insanların 250-300k ic parasında gözüm yok. Birlik r20'siyken kimseye bir mağduriyet yaşatmadım. Seville birliğinin eski oyuncularıda açıklamada bulunabilir, Birliğn silahlarınıda kimseye kaptırmadım, sen hariç kimse bu durumdan şikayetçi değil yalan söylemeye gerek yok, böyle bir konudan kimse oyunu bırakmadı, birliği kapatmak ortak kararımızdı. Seste konuştuğun azda olsa occ samimiyetin olan bir insana böyle şaçma iftiralar atman çok saçma, silahlarınızı çalacak olsam sevkiyat günü çalardım. Senin bahsettiğin silahsa dm kuralı ihlali nedeniyle silindi, kimseye kaptırmadık ben oyunu bıraktığım için bana bir sakıncası olmayacaktır bu şikayettin fakat sen 250klık silah için dostluğun olan bir adama böyle iftiralar atman saçma, ben kimseye böyle davranmadım bize ihanet eden insana bile 1 şans daha verdik herkese dostça yanaştık. Kendi sağlığın için bu sampı bırak, madem böyle bir konudan şikayet açıyorsun kuralları bilerek aç. Discord kanıtları geçersiz sayılıyor, video ve ss'ler ise 14 gün sonra geçersiz sayılıyor silah sevkiyatı bundan 2 ay önce gerçekleşmiş, bu arkadaşa daha fazla birşey söylemiyeceğim, ben kimseden çalmadım, kimsenin eşyasına konmadım.
İyi forumlar.