Konu: DM  (Okunma sayısı 524 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2025 13:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keantay Verse - @samaverioo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş gelmiş sıkmış arkadaşıma bende anlamadım valla, herhalde AFKları vurup foruma ss çıkartacak aslan

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Silahı da silinsin.

#1 - 30.08.2025 14:02
İki birlik arasında ki savaşı bittiğini sanmıyorum, Savaşın zaten başlama sebebini şikayete bakacak admin de biliyordur, fakat isterse kanıtı yollayabilirim. Ve bu olayın üstüne hiç bir şekilde savaşı bitirmek üzere rol gerçekleşmedi ya da IFM tarafından bir mesaj gönderilmedi. Eğer ki bittiyse kanıt yollayabilirsin. Savaşın hala daha sürmesinden dolayı sokakta ki ağaç üyesinin (Mahlik Kwanzaa) motorunu çalıp kendi sokağınıza park etmişsiniz. Oraya tamamen rol yaparak gidiyoruz ve motoru alıyoruz, iki birlik hala daha savaş içerisinde olduğu için de sokağınızı basarak hepinizi vurup çıkıyoruz.  :D Olay bundan ibaret, DM içeren herhangi bir unsur bulunmuyor. PD'ye düşüp silahlarınızı kaptırdınız diye savaş bitmiş olmuyor. Bu durumdan da şikayetçiyseniz belki sokağımıza gelip kan parası ödeyip savaşı bitirebilirsiniz. İyi forumlar.  :vays: :nays:

Bahsi geçen motor:

Motorun sahibinin AĞAÇ ÜYESİ olan Mahlik karakterinin çalıştırarak kendi motoru olduğunun kanıtı:

#2 - 30.08.2025 14:15
Yok kanka ağaç üyesi falan bilmiyorum ben ya, AĞAÇ ÜYESİ arkadaşın bırakmış olabilir. Serena Montes karakteri hiçbir şekilde çatışmalar dahil olmadı.

#3 - 30.08.2025 14:16
Yok kanka ağaç üyesi falan bilmiyorum ben ya, AĞAÇ ÜYESİ arkadaşın bırakmış olabilir. Serena Montes karakteri hiçbir şekilde çatışmalar dahil olmadı.

tamamdır savunmam bitti zaten şikayet sonuçlanabilir. anlamazsın diye büyük yazmıştım da neyse.  ::)

#4 - 30.08.2025 14:37
bıraktıgımı sanmıyorum :):) sunshine galerisinde aracı satın aldım, yarım saat falan afkydım. kendi kendine gitmedi ya oraya  O:-)

#5 - 30.08.2025 14:38
sonuçlansın o zaman

#6 - 30.08.2025 14:49
Hem aklıma bir şey daha takıldı, ssin sahibi neden şikayet açmıyor? Kullandığınız gtalar bile aynı, @RASK ve @balances will change adlı forumlarar ip kontrolü sağlanırsa güzel olur. Onun dışında eklemek istediğim birşey yok, şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 30.08.2025 14:56
SS bana ait değil, arkadaşımın karakterde arkadaşım @RASK'ın bana attı ve ben şikayet açtım. Forum IP'sine de bakabilirsiniz, sorun yok. Kendisinin işi çıktı ve gitmek zorunda kaldı, ondan dolayı ben açtım. Algı yaratmayın.

Gtalar aynı diyor fakat alakası yok gtamız ile onun gtasının.

Latest Developments / Politics

#8 - 30.08.2025 15:05
:thumbsup:

#9 - 30.08.2025 20:02
Sakin geldim.  ;)
DM'den jail yiyeceksin dostum, zorlama sıçarsın.