Konu: Jamal Asaadel @Finx - Peter Vostrikov @shque | MİX  (Okunma sayısı 151 defa)

#10 - 23.08.2025 16:02
Anladığım kadarı ile diğer şikayetten bahsediyorsun, şikayete şikayet açmışsın kısaca. Normalde o bölgeyi cidden ifm ile konuşup birlik başvurumuzu yaptık. Gidin birliğinizi istediğiniz yere açın orada zaten bende vardım sana saldırdığı bölgede. Yere baktığın için göremiyorsun. Kısaca benlik bir durum yok zaten olayı ve kişileri direkt olarak ben gördüm.

#11 - 23.08.2025 17:11
ben ne yaptım hala bilmiyorum.

Kanka eleman şikayet açmak için açıyor sözde MIX yapmışız  :D

#12 - 23.08.2025 17:15

Arkadaşım şu uslubunu düzelt adam akıllı yanıtını at adminin cevabını bekle, olmayan oluşuma Hood çekiyorsunuz.

#13 - 23.08.2025 17:40

Arkadaşım şu uslubunu düzelt adam akıllı yanıtını at adminin cevabını bekle, olmayan oluşuma Hood çekiyorsunuz.

Üslubumdan bahsedemezsin boş boş # atıp benim üslubuma karışman saçma doğrusu her neyse yetkililer ilgilenir.

#14 - 23.08.2025 19:12
Savunmalar yapılmış sonuçlanabilir. @Pink

#15 - 24.08.2025 17:06
Bu şikayet içerisinde referans olarak gösterilen şikayetlerin her biri farklı olayları içermekte ve her biri sonuçlanmış/sonuçlanmayı bekleyen ayrı olaylardır. Bunlara ek olarak başka kullanıcıların şikayetlerini referans alarak harici bir şikayet oluşturmak forum üzerinde kirlilik ve aynı zamanda o kirliliğin içerisinde karşılıklı diyaloglar ile hakaret ve devamlı zıtlaşma, kavga hali ise forum üzerinde istemediğimiz davranışlardandır. Şikayete konu olan kullanıcının almış olduğu yasaklama süresi belirtilen süre içerisinde sonlanmış bulunuyor. @ESKİYA_El_Pasha isimli kullanıcı geçmiş bir forum iletisi altında aynı konu hakkında ikaz edilmiş, aynı ikazı bu yorum ile tekrar almakta ve gelecekte devamlı olarak sürdürdüğü forum kullanım şekli/üslubu tekrar tespit edildiğinde platformdan kalıcı olarak yasaklanacak, buna ek olarak bu forum iletisi altında karşılıklı küçük düşürücü ve atışma halindeki bütün yorumlar kaldırılarak ileti sahiplerine uyarı işlenecektir.