Konu: TreKell Banks - Jamal Asaadel 22.08.2025  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 23.08.2025 00:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: TreKell Banks @hamasmilitani Jamal Asaadel @Finx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Kanıtlarda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal Kural İhlali - OOC KİN

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısları tanımıyorum ic olarak, birden bire gelerek racon kestiler  :D orası bizim hoodumuz, ihlal olmasın diye bir şey demedim karşılık vermedim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:   - https://streamable.com/bwbkd0

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 23.08.2025 00:56 Cluryhs »

#1 - 23.08.2025 00:49
Oluşum tanıtımı attığımız bölgede yaşanan olay yüzünden olan bir rol, sanırım hiç illegal role girmedin. Seni ooc olarak tanımıyorum sadece idle da yaptığın troll rollerden dolayı hatırladığım birisin. Tanıtım zaten onay sürecindeyken biz toplanmışken gelip hood bölgemizde bunu yaparsan. Karşılık olarak bunu bulursun. Bana komik gelen durum ise belli, dostum sen illegal rol yapmadın mı? Seni ic olarak rahatsız etmemiz neden sana ihlal olarak görünüyor? Senin karakterini zaten benim karakterim biliyor, çok net bir durum.

#2 - 23.08.2025 00:54
Ne yapmışım, bilgim yok  :) Senin mahallene gelmedim, rolsel olarak seninle rolüm bile yok

#3 - 23.08.2025 00:56
Theo Ramez karakteri idlewood brims birliğinde bulundu ve atıldı. Bu yeterli bir roldür diye düşünüyorum. Ek olarak bizim hood bölgemizde senin yanında dolaşan adamlar bulunuyordu bu yüzden oraya geldik sana bu rolü yaptık herhangi bir illegal kural ihlali varsa yeriz büyük bir sorun değil ama cidden komik bir durum kendini rolde korumak yerine şikayet açman.

#4 - 23.08.2025 00:59
İlk olarak yanında dolaşan adamlar kim ve kanıtın var ise yolla. İkincil olarak Theo Ramez karakteri idlewooddan atılması ile ne alakası var onu anlayamadım, orada da bir yanlış anlaşılma sebebi ile olmak ile beraber ben idlewood mafia brims birliğine tekrar katıldım ama senin ile hala bir rol döndürmedim

#5 - 23.08.2025 01:02
Ve bir oyunu bu kadar ciddiye alman açıkcası garip

#6 - 23.08.2025 02:12
kral ne anlatıyonuz yine işinze bakın ne ateş ettim ne bir şey yaptım yine şikayet yemişim  :)

#7 - 23.08.2025 12:25
Selamlar, Oluşumdayım ve arkadaşlar MİX yapıyor gereken şikayetler açılmıştır. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175462.msg1356496#msg1356496
#SuçaSürüklenenÇocuk

#8 - 24.08.2025 17:16
Kullanılan kanıtlar geçerliliğini yitirmiş ve izlenilememektedir, uygun formatlarda çeşitli sağlayıcılara tekrar yükleme yaparak dilerseniz yeni bir konu oluşturabilirsiniz. Bahsi geçen ihlaller ve kanıtlar/savunmalar neticesinde bir sonuca varılmamaktadır, buna ek olarak konudan bağlantısız kullanıcıların gönderdiği iletiler kapsamında yaptırım uygulanmıştır.