Olayı en başından alayım, El Corona üzerinden gelen bir CCTV kameralarının çağrısına ithafen bölgeye Arnold Crispin karakteriyle yöneliyoruz, ben yolcu kısmında oturuyorum ve bölgeye vardığımızda maskeli bir şekilde sizi görüyoruz. Akabinde o an sıkmayıp, operatörden kişilerin kaçış sağladığını bildirip, doğal olarak ateş izni istiyoruz. O sırada telsiz üzerinden ajanlar tarafından (Kurt Windham) izin doğrultusunda stadyum tarafından east beach'e çıktığımız'da size ateş etmeye kalkışıyoruz. İlk atışlarım tekerinize oluyor ve doğal olarak sağ arka tekerinize alıyorum. Burada da sizden de bize ateş gelmeye başladığı zamanda size doğru ateş etmeye biz de başlıyoruz ve en sonunda durduğunda da aracınızın önünde bizim ekip aracımız konumlanıyor ve ben de o sırada camdan çıkıp ateş eder vaziyette olduğumdan sana fokuslanıyorum direktmen ve rahatça mermilerimi sana ulaştırabilecek bir yakınlıktan ateş ediyorum. Yolcu kısmındaki olan arkadaşı düşürüyorum, sonrasında da ben ve partnerim olan Arnold Crispin karakteri vurularak düşüyoruz. Bu sırada da yaptığımız KOD0 çağrısını yanıtlayan federal ajanlar sizin aracı süren kişiyle son bir çatışmaya girip düşürülüyor. Herhangi bir hile kullandığım söz konusu değil, tamamen normal olan atışlar yaptım.
Belirttiğin ss'lerde de zaten en sonki hasarı Kurt Windham karakterinden aldığı gözüküyor, benim sana verdiğim hasarları drive-by'da iken vermiş oluyorum.