Konu: Peter Vostrikov - Jamal Asaadel | Retarded RP  (Okunma sayısı 72 defa)

#0 - 21.08.2025 22:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: peter vostrikov @shque - jamal asaadel @Finx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.08.2025 - 22:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3. Powergaming

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir süre aşağıda gördüğünüz emoteleri atabilmek için takip ettiler, karakterlerimiz arasında bir geçmiş yok. Israrla peşimden gelen sürücü arkadaşında değerlendirilmesini istiyorum, yanıma gelir gelmez bu saçma role girişiyorlar. Belli ki seste felan bunu kararlaştırıp hareket etmişler.  Zorla takip ettirildiğini sanmıyorum :F?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/cko7hn
https://hizliresim.com/21rv7eb
Ek açıklamalar(varsa): Ordan burdan yaşadığınız sorunları bu şekilde rolde yada ooc de alakanız olmayan insanlara yansıtmamayı öğrendiğinizde, yani gerçekten büyüdüğünüzde topluma karışmalarını rica ediyorum kendilerinden.

#1 - 21.08.2025 22:40
Birliğiniz zaten tüm sunucu tarafından Yahudi birliği olduğu için sevilmiyor. Buna bir şey demiyorum ancak belki birliğindeki bir üyen ile sıkıntım oldu veya barınızda bir sorun oldu bunu bilmeden şikayet açman yanlış. Diğeri de şu ki, nasıl zenci veya siyahilerle dalga geçiliyorsa Yahudilerle de bir o kadar geçiliyor, saçma bir şikayet kısacası.

#2 - 21.08.2025 22:43
Aslında çokta uzun takip etmedim sadece arkandan gelip konuşacaktım. Pit yemem nedeni ile sana karşı çıkmayı düşündüm fakat karakterin kadın olduğu için ve daha öncesinde yahudiler ile yaşadığım (kaçırma girişimi tabi başarısız) olaylar nedeniyle böyle basit birşey yaptık

#3 - 21.08.2025 22:58
""Buna bir şey demiyorum ancak belki birliğindeki bir üyen ile sıkıntım oldu veya barınızda bir sorun oldu bunu bilmeden şikayet açman yanlış.""

Ne birliği arkadaşım? hiç bir illegal rolde göremezsin bu karakterimi. Ana karakterim değil bir kere? Benimle en ufak bir rol geçmişin oldu mu? bir selamlaşma bile?
Böyle bir kanıtın varsa söz veriyorum geri çekeceğim şikayeti, karakterimin nametag'ında "Rothstein" yazması bu rolü yapmanız için yeterli bir neden mi? mix denir buna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Öznelinizi nesnel gibi lanse etmenize gerek yok. Seven sevmeyenin konumuzla ilgisi ne anlamadım? fark ettiğin üzere kanıtlarda video paylaştım. Yani kaydı tekrar incelediğimde pit yemediğini görebiliyorum. Aynı sözlerim sana da geçerli, karakterimin yahudi olduğu alnında mı yazıyor? velev ki karakterim üvey. Haricinde benimle bir rol geçmişin olmadığına göre neden böyle bir rol yaptın?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yetkili arkadaş kararını verir, daha fazla yorum yapmayı düşünmüyorum. İyi forumlar.

#4 - 22.08.2025 06:12
Peter_Vostrikov karakteri Metagaming ve Retarded RP kapsamında işlem görecek.

Jamal_Asaadel karakteri Retarded RP kapsamında işlem görecek.