""Buna bir şey demiyorum ancak belki birliğindeki bir üyen ile sıkıntım oldu veya barınızda bir sorun oldu bunu bilmeden şikayet açman yanlış.""
Ne birliği arkadaşım? hiç bir illegal rolde göremezsin bu karakterimi. Ana karakterim değil bir kere? Benimle en ufak bir rol geçmişin oldu mu? bir selamlaşma bile?
Böyle bir kanıtın varsa söz veriyorum geri çekeceğim şikayeti, karakterimin nametag'ında "Rothstein" yazması bu rolü yapmanız için yeterli bir neden mi? mix denir buna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Öznelinizi nesnel gibi lanse etmenize gerek yok. Seven sevmeyenin konumuzla ilgisi ne anlamadım? fark ettiğin üzere kanıtlarda video paylaştım. Yani kaydı tekrar incelediğimde pit yemediğini görebiliyorum. Aynı sözlerim sana da geçerli, karakterimin yahudi olduğu alnında mı yazıyor? velev ki karakterim üvey. Haricinde benimle bir rol geçmişin olmadığına göre neden böyle bir rol yaptın?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yetkili arkadaş kararını verir, daha fazla yorum yapmayı düşünmüyorum. İyi forumlar.