Konu: Morgan Lusignan - DM ve Birlik Kural İhlali  (Okunma sayısı 224 defa)

#0 - 18.08.2025 19:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @cfxFurkan Morgan Lusignan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2025 17:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
Birlik Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş durduk yere sıkıyor DM'den ceza almasını istiyorum. Bir sebebi varsa yazsın. Ayıretten arkadaşların birliği ayın 12.08.2025'de kurulmuş daha 15 gün olmadan illegal rollere giriyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Arkadaşın sıktığının kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşın Ganton Hustlerz birliğinde olduğunun kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin gerekli ceza almasını istiyorum ayıretten birlik liderinin (R20) kaçıncı hesabı bu bilmiyorum. Hala aynı birlik hala aynı isim değişmemiş. Kişi büyük ihtimalle probotionda yada blacklistte incelenmesini de talep ediyorum. DM için arkadaş birlik açmış.

#1 - 18.08.2025 21:56
24 saat içinde kanıtlarla beraber savunma yapacağım birlik üyem adına, DM yok. Probation'da ya da blacklistte değilim.

#2 - 19.08.2025 18:16
Ateş açıp hoodda rol baltaladıkları için böyle bir karşılık alıyorlar, reklam saatine bakılırsa her şey açık halde gözükür.

Birlik üyesi bize ateş açan bir kadını yanında taşıyor ve bize ateş açıyorlar.: GösterGizle

#3 - 19.08.2025 18:51
Olayın en başı bu mu? @CigARAm kişiyide etiketliyorum o da gerekli kanıtı varsa sunacaktır. 4 saniyelik video bir şeyi değiştirmez burada kimin ilk sıktığı bile belli değil.

#4 - 19.08.2025 20:34
Şikayeti o açsaydı o zaman, sonuçlanabilir. Kanıtına karşılık savunma yapıyorum.

#5 - 19.08.2025 20:44
Ne olayın sonu var ne olayın başı var neye göre sıktığın belirsiz. Birliğin daha yeni açılmış, dm için açmışsın zaten orası ayrı bir konu.
Madem haklısın adamı ne diye birlikten attın?Arkadaşın da ayıretten dmden silahının silinmesini talep ediyorum. Tarafımca daha yanıt gelmeyecek iyi günler.

#6 - 19.08.2025 20:51
Ne olayın sonu var ne olayın başı var neye göre sıktığın belirsiz. Birliğin daha yeni açılmış, dm için açmışsın zaten orası ayrı bir konu.
Madem haklısın adamı ne diye birlikten attın?Arkadaşın da ayıretten dmden silahının silinmesini talep ediyorum. Tarafımca daha yanıt gelmeyecek iyi günler.
70 sayfa birliğin var da ne oluyor? Rol yaptığını mı sanıyorsun tam olarak, yaptığın ss'i 2019'da yapıyordum ben. Benim birliğime dm birliği diyemezsin sen o kalifiyede birisi değilsin. Boşa ağız açtırıyorsun, açtırma burada yazışmayalım. Savunma yapıldı, sonuçlanabilir.

#7 - 20.08.2025 11:10
Öncelikle merhabalar, yapılan rol gidişatı Leon_Schneider'i ırgalamayıp ilgilendirmediğinden ötürü ona karşı yapılan bu durum ve bu muamele  DM olarak açıkcası değerlendirilebilir.

rolün başlangıcı: https://hizliresim.com/fwd95at https://hizliresim.com/92607yh

#8 - 22.08.2025 11:17
@cfxFurkan savunmanızı yapmanız için 24 saatiniz bulunmakta, herhangi bir yanıt gelmemesi durumunda şikayetteki güncel veriler ve yorumlar ele alınarak değerlendirme gerçekleştirilecek.
« Son Düzenleme: 24.08.2025 15:02 Pink »

#9 - 24.08.2025 15:02
@cfxFurkan savunmanızı yapmanız için 24 saatiniz bulunmakta, herhangi bir yanıt gelmemesi durumunda şikayetteki güncel veriler ve yorumlar ele alınarak değerlendirme gerçekleştirilecek.

Alıntılanan yoruma ithafen belirtilen süre içerisinde herhangi bir savunma yapılmamış ve mevcut durumda sunulan kanıtlar izlenememekle birlikte, şikayet geçerli sayılmıştır. Morgan_Lusignan isimli karakter Deathmatching kapsamında cezalandırılacaktır.