Konu: esp şüphesi  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2025 18:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_57674 Masskeli_27310 Ricky_Salvaodor Alfredo_Cardenas @süslüpeker @turkoos
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşımı beni alması için arıyorum, mix olmaması açısından konuşmalar blurlandı adminin isteği dahile blurlanmamış halini atabilirim arkadaşımın gelmesini beklerken alt-tab atıyorum oyuna döndüğümde bu kişiler silahlı bir şekilde ortaya çıkıyor bizi bulmalarının zor olacağını düşündüğümden dolayı esp şikayeti açtım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): arabayı süren arkadaş galiba bu olaydan sonra birlikten çıkmış.

ayrıca araçta silahla bulunan Ricky ise sivil bir karakter
« Son Düzenleme: 16.08.2025 18:26 GhettoLifers »

#1 - 16.08.2025 18:25
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175099.msg1353215#msg1353215
ayrıca buradaki adam da aynı şekilde godla hoodu basıyor, hit almasına rağmen düşmüyor ve birlikten atılıyor.

#2 - 16.08.2025 18:49
takip edilemez evime giderken sizi yolda görüyoruz karşı birlikten olduğunuzu biliyorduk ve sizi vurduk takip edilemez evimin yolu üzerinde olmanız sizin asıl oraya nasıl gittiğiniz sorusunu ortaya çıkartıyor.

#3 - 16.08.2025 21:43
LegitumuZ adlı üye susturma yediği için onun üzeri isteğine savunmasını bana iletti ben yapıyorum. Aşağıda gördüğünüz gibi vidyoda mevcuttur.

https://streamable.com/swfrvd

#4 - 16.08.2025 22:31
Alıntı
takip edilemez evimin yolu üzerinde olmanız sizin asıl oraya nasıl gittiğiniz sorusunu ortaya çıkartıyor.
bir rol sonucu oradaydık orada olmamız nasıl bi soruyu ortaya cıkarmıs anlamadım

herhangi bir rol icerisinde değilsiniz ona ragmen chatlog temizlemenize anlam veremedim, çölün ortasındayız ve eliniz ile koymus gibi bulmanız kafa karıştırıcı. ayrıca nametag gözükmeden sıkıyorsunuz bundan dolayı sürücünün povunu talep ediyorum

#5 - 16.08.2025 23:42
ayrıca savunma olarak yüklenen videoda  0:31 saniyeden başlatıldığında Alfredo karakteri kayarak silahı cekiyor improved deagle kullanıyor olma ihtimali yüksek

#6 - 17.08.2025 19:09
Alfredo_Cardenas isimli karakter hile kullanımı kapsamında cezalandırıldı, tekrar tespiti halinde tamamen yasaklanacak.