Dostum, cümlelerimden daha fazla kendi kendine anlam çıkarma. Eğer sen biber gazı çıkarıp sıksaydın ben bu role uyardım zaten, yok bıçağı şu ara mı aldın, yok bıçağı şu ara mı verdin. Bu gereksiz yere agresif bir rolde değildir, karakterin ile arabada sözlü bir tartışma yaşadık zaten, bende bunun sonucunda çıkardım dalağına dayadım bu kadar. Rol bu, karakterimin hoşlandığı bir kadını çoktan sahiplenmesi çok normal, sen hoşlandığı kadın ile gidip gözünün flört etmeye çalışırsan o bıçağı dalağına dayanmış bulursun. Ayrıca arada 8 saat fark olması ne alaka? Erken açsaydın, erken cevap verseydim. Serverde çakı diye bir sistem yok ancak çakıyı kullanmak için sistemsel olarak bıçağa ihtiyacımız var ki o da var gördüğün üzere, saat olmuş 06.00 o saatten sonra seninle mi uğraşacağım? Yok bıçağı göster, yok bıçağı çek. Bak güzel dostum, benim o rolde üstümde bıçak var, karakterin arkasında mafya var, orada sen bana Fear RP uygulamak zorundasın zorundasın, bunun başka yolu yok. Rolü geçtim bunu her hangi yoldan geçen birine sorsan desen ki şu durumda ne yapardın o bile korkardım der. Sen arkası sağlam olan bir karakterin gözünün önünde hoşlandığı kadına yürürsen o bıçağı dalağına dayarlar ki ben bunu en başta yapmadım, en başta insan gibi saygılı şekilde konuştum. Sonrasında karakterim yavaş yavaş sinirlenmeye başladı çünkü karakterin anlamadı, gelmiş diyorsun ki "Malibu çalışanıyım bana bıçak dayayamazsın." ne oldu Milletvekili oldun da bizim mi haberimiz yok? Karakterim senin Malibu'da çalıştığını bilmiyordu, o anda ne iş başındaydın ne de başka bir senaryo. Sen bu durumda bana Fear RP yapmak zorundasın, zorunda, zorunda, zorunda. Adam dayamış bıçağı dalağına, yapacaksın dostum, karakterim aşık olduğunu kadını sahiplenmiş olabilir, kendisine rakip istemiyor olabilir, aşık olduğu kadına önünde yürünmesi zorunda gitmiş olabilir. Bunlardan dolayı böyle bir rol gerçekleşti zaten. Ses kayıtı rolü konusunda da arkadaş istemezse dellenir ancak bu arkadaş roldeyken ne bana PM üzerinden ne de /do üzerinden izninin olmadığını belirtmeni ki bende öyle yaptım zaten rolü.
DAHA KONUŞULACAK BİR KONU YOK LÜTFEN KARŞILIK VERMEYİN, SON KEZ SAVUNMAMI YAPTIM, OLAY BURADA BİTTİ. TEKRARDAN BİRE BİR MUHABBETE GİRMEK İSTEMİYORUM.
ŞİKAYET SONUÇLANABİLİR.