Chikobyte dostumun hatırlatmasıyla şu kuralla başlayalım. Yani kurala baktığımızda bana da fırsat vermen gerekiyor bu yüzden /dene komutu var.
3. Powergaming
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.
Merhaba, asla narsist ve troll değilim. Agresif bir rol de sergilemedim. Sadece bilek güreşi rolünde suratıma yumruk atmamı istiyorsan bunun için /dene atmanı istedim bu kadar. İlla örnek verdiğin sahnedeki gibi kendime vuracak değilim, fizik kurallarına göre imkansız demişsin ama atladığın noktada var attığın örnek videoda adamların dirseğini koyduğu bir bank yok, sonra adamın çekme şekli kendine vurdurabilecek bir vaziyette. Ki sahnenin birebir aynısını yapsak bile yumruk suratıma gelmeyebilir adı üstünde bu bir dizi sahnesi. Yani o sahnenin birebiri yaşanacak diye bir kaide yok. Ben bu şikayeti ciddiye alıp sana bir çizim yapacağım.
Başlangıç anımız:

Sen kolumu elimi bıraktığındaki anımız:

İlk aşamada bilek güreşi tarzı bir şey yapıyoruz, sonrasında elimi bırakıp suratıma yumruk atmamı sağlamak istiyorsun ama videodaki gibi dirseğim boşlukta değil dirseğimden güç alarak kendimi durdurabilirim. Keza kolum suratım yerine yanlardanda geçebilir, hatta hiç hareket bile etmeyebilir. Bu yüzden dene atmadı istedim. Fakat dene atmak istemedin, ben de elin kaydığı rolü yaptığın için o halde ben yendim dedim. Çizimlerim biraz kötü olabilir ama ana noktayı anlamışızdır umarım. Bir kaç adım gerileyip kendimi durdurmam oldukça mümkün. Yani suratıma çarptırmamak için oldukça fazla rol imkanım ve hareket imkanım bulunuyor. Asıl bana bu rol imkanını tanımadan suratıma vurmam gerektiğini söyleyip dayatman kural ihlaline giriyor. İyi roller dilerim.