Konu: Yaralı kural ihlali + Retarder  (Okunma sayısı 406 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.08.2025 21:57
Cidden şikayet açtığına inanamıyorum. Bende tam olarak size açacaktım. Evet, şimdi olaya gelelim. Peter_Muckley adlı oyuncuyla eskiden zaten hüsumetliydik. Yeni mekan açmış, mekanına gittik. Onun mekanı olduğunu bilmiyorduk.  Loca kısmına geçiş yaptık ve bir masaya oturduk, Mekan sahibi olmayan bir oyuncu, ''Bu Masadan kalkın'' tarzında bir konuşma gerçekleştirdi. Bende onun mekan sahibi olmadığını ve kalkmayacağımı belirttim. Sonrasında mekan sahibi olan,
Peter_Muckley Adlı oyuncun ''Mekan sahibi benim, masadan kalkın.'' dedi. Bende mekan sahibi olduğu için kalktım. Ondan sonra arka masaya geçtik, bize dik dik kurulmaya başladılar. Bize ''kısık sesle'' /L ile İc olarak küfürler ettik. Nasıl oluyorsa, duydular aramızda en az 5 metre olmasına rapmen, Geldiler. Peter_Muckley  Randy_Cheritto Yanımıza gelip ''Sizin amınıza koyarız, mekanımızdan çıkın.'' Tarzında kelimeler kullandı. Bizde Ters yaptık, sonra kalabalık olunca mekandan çıktık. Mekandan çıkmadan önce küfür ettim ve çıktım. Sonrasında 15 kişi geldiler ve bizi dövmeye çalıştılar, Polisler olaya el attı ve konu kapandı.
Bize bir daha mekana girmeyin dediler, bizde kapıda ne bir güvenlik  ne başka birşey olduğundan dolayı girdik ve adam akıllı rol yaptık. Kızlarla konuşuyordum ve Peter_Muckley  Randy_Cheritto ikilisi gelip beni dövmeye başladılar.  Sonrasında bizde saldırdık ve Peter'ı düşürdük sonra bizi düşürüp mekandan attılar. Bizde kapıda, bir süre geçirdikten sonra tekrardan içeriye girdik, bu seferde biz saldırdık. Kendi saldırdıkları yeri koymayıp, benimkini koymuş. Ayrıca adamın elinde en az 30 dakikalık video kaydı var. İzleyelim bakalım kim haklı kim haksız. Şimdi bende video kayıtlarımı sunuyorum. Bu seferde ben şikayetçiyim NOOB DM + İFTİRA.

https://streamable.com/p38611 Buda Video kayıdı
Sen öncelikle şunu geçiceksin ''Onun mekanı olduğunu bilmiyordum'' Bu tamamen kolpadır, reklamlarda ve girişte mekana girerken Peter Muckley ve Tommy Keenan yazıldığı görülmekte zaten. ''Loca kısmına geçiş yaptık ve bir masaya oturduk, Mekan sahibi olmayan bir oyuncu, ''Bu Masadan kalkın dedi'' demişsin loca sana aitde mi oturuyorsun? Tabi ki kaldıracak seni, Peter sonrasında gelip seni uyarmış zaten. Sen çıkmayınca öpücük kondurmayacağız maalesef.. Dayağını yedin oturdun sonra şansa bakın ki arkadaş sanki 5 kişiden dayak yememiş bir şey olmamış gibi peter'a tekrar saldırdı YKİ var aradan 4 saat geçmemiş tekrar saldırıyorsun RK kural ihlali var. Ve Peter ardından zaten düştüğünde sen gibi tekrar saldırmaya devam etmedi rolünü yapmaya devam etti, Utanmadan birde NOOB DM + İFTİRA demişsin.

Mekandan çıktıktan sonra bakın ki arkadaşların saldırganlığı bitmemiş RK'sı olduğu halde Randy Cheritto karakterine bir kez daha saldırıyorlar. https://i.hizliresim.com/4tsj8bi.png

rolün tamamını modaretör @siyahruhlu YKİ + NOOB DM + RK ihlali yaptığını gördü, Sadece Trolling'den değil diğer yaptığı şeylerdende ceza almasını istiyorum.  İYİ FORUMLAR
« Son Düzenleme: 16.08.2025 22:06 SniperGod »

#11 - 16.08.2025 22:08

O kadar ceza almışlarki takmıyor diyor, şu triplerdeyiz kanka. Genel olarak haksız yediğimiz iç.in video kayıtları incelenmediği için yetkililer ilgi sunmadığı için.

#12 - 16.08.2025 22:11
Evet olaya şahidim, bana saldırdılar YKİ kısmı doğru  ama zaten hepsinin kapsamında trollingden ceza almışlar sanırım

#13 - 16.08.2025 22:27
Aktif rol esnasında Ooc çıkmak /b bölmekde bir suç diye biliyorum. ayrıca gereken açıklamayı sana yaptım ve bir daha /b'den yazma dedim.  ayrıca kaç kere düşürdük derken 2 kere düştük. İlkinde siz bize saldırdınız brawl sonrası sonra biz saldırdık hatalı role hatalı cevap verdik. Biz jailimizi yedik o zaman adminler sizede atsın güülüm?

#14 - 16.08.2025 23:37
Bugün yanıma gelip yazdığı şey bu türkçe terim ve troll bildiğiniz bu insanların sunucuda barınmasına gerek yok ykiden banlanmaları gerekiyor.

#15 - 17.08.2025 01:52
rolde MEA adlı yetkili vardı, önce rolü izledi, hatamız varmış sözde belirleyip attı.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#16 - 17.08.2025 12:03
Kanıtlarınızı upload.ee üzerinden yükleyin. @lurkeen

#17 - 17.08.2025 13:02
hızlıresim düzeldi @Mea

#18 - 17.08.2025 18:15
@Mea şablondaki fotoğraf linkleri güncel

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#19 - 20.08.2025 00:18
Merhaba, şikayet incelendi.

Feyeno_Grandel karakteri Yaralı kural ihlali ve Retarted-Rp kapsamında cezalandırılacak.

Rashaun_Vaughn karakteri Yaralı kural ihlali ve Retarted-Rp kapsamında cezalandırılacak.