Cidden şikayet açtığına inanamıyorum. Bende tam olarak size
açacaktım. Evet, şimdi olaya gelelim.
Peter_Muckley adlı oyuncuyla eskiden zaten hüsumetliydik. Yeni mekan açmış, mekanına gittik. Onun
mekanı olduğunu bilmiyorduk. Loca kısmına geçiş yaptık ve bir masaya oturduk, Mekan sahibi olmayan bir oyuncu,
''Bu Masadan kalkın'' tarzında bir konuşma gerçekleştirdi. Bende onun mekan sahibi olmadığını ve kalkmayacağımı belirttim. Sonrasında mekan sahibi olan,
Peter_Muckley Adlı oyuncun ''Mekan sahibi benim, masadan kalkın.'' dedi.
Bende mekan sahibi olduğu için kalktım. Ondan sonra arka masaya geçtik, bize dik dik kurulmaya başladılar. Bize '
'kısık sesle'' /L ile İc olarak küfürler ettik. Nasıl oluyorsa, duydular aramızda en az 5 metre olmasına rapmen, Geldiler.
Peter_Muckley Randy_Cheritto Yanımıza gelip ''Sizin amınıza koyarız, mekanımızdan çıkın.'' Tarzında kelimeler kullandı. Bizde Ters yaptık, sonra kalabalık olunca mekandan çıktık. Mekandan çıkmadan önce küfür ettim ve çıktım. Sonrasında 15 kişi geldiler ve bizi dövmeye çalıştılar, Polisler olaya el attı ve konu kapandı.
Bize bir daha mekana girmeyin dediler, bizde kapıda ne bir güvenlik ne başka birşey olduğundan dolayı girdik ve adam akıllı rol yaptık. Kızlarla konuşuyordum ve
Peter_Muckley Randy_Cheritto ikilisi gelip beni dövmeye başladılar. Sonrasında bizde saldırdık ve Peter'ı düşürdük sonra bizi düşürüp mekandan attılar. Bizde kapıda, bir süre geçirdikten sonra tekrardan içeriye girdik, bu seferde biz saldırdık. Kendi saldırdıkları yeri koymayıp, benimkini koymuş. Ayrıca adamın elinde en az 30 dakikalık video kaydı var. İzleyelim bakalım kim haklı kim haksız. Şimdi bende video kayıtlarımı sunuyorum. Bu seferde ben şikayetçiyim NOOB DM + İFTİRA.
https://streamable.com/p38611 Buda Video kayıdı