Yetkililer ilgilenebilir, Taciz nedir araştırıp anlayabilirsin.
senin anlama sorunların var sanırım. bu görüntülerdeki yaşanan rolün öncesi de var, dün yapılan yat partisinde senle rol yaptım, sadece sana kolumu yasladım, hiç bir şekilde cinsel olarak bir gerçekleştirdiğim eylem değildi, sonra da laf etmeyin diye bir ton özür dileyip yanınızdan ayrıldım, bu dün yaşanan olay sebebiyle gelip bana bugün, henüz bu olaylar yaşanmamışken tacizci diyorsun, bana tacizci dediğin için sana küfür ediyorum, küfür ettiğim için yine tacizci diyorsun, rol bilmeyen arkadaşın da gelip saldırıyor, saldırdığı için ona küfür ediyorum, hem tacizcisin hem de küfür ettin diyip bana ateş ediyorsunuz bir de
Burada, kaza yapmışız, gelip bana yavşadı dedin. Yavşamak dediğin şey de, bahsettiğim /lean komutunu atmam.

bahsettiğim /lean komutu. burada cinsel bir taciz var diyenin aklından şüphe ederim. bu komutu başka bir erkek karaktere de yaptım, emoteli bir şekilde. onun da görüntüsü var, o karakteri de taciz edecek değilim ya???

bu ekran görüntüsünü 3. atışım, halen daha anlamayıp diyorsun ki beni taciz ettin. burada araba sürüyordum, peşime takılıp geldin ve bana sataştınız. henüz burada hiç bir tane taciz olarak nitelendirdiğin küfür yok. bak zaten, chat'e bakarsan da yazmışım bana tacizci dememen gerektiğini, karakterim burada zaten senin bu tacizci damgana sinirleniyor.
şikayete tek bir ileti daha gönderme. bu sana oluşturulan bir şikayet değil, sana ekstra olarak dediğin her konuda bir kanıt sundum. halen daha aynı şeyleri tekrar edip edip duruyorsun